Julafton (:

Vaknade idag vid sju, steg upp och kollade på julkalendern med hela familjen. :) Sen var det dags för frukost, Skinkmacka, gröt och julmust. MUMS. :) Sen blev det till att fixa i ordning sig för att gå in till Grannarna och byta julklappar, därefter var det bara hem en snabbis, sminka sig klart och sedan bege sig till Johan och Caroline, där vi åt julmiddag. Köttbullar, prinskorv, jansson, omelett, ja ni vet vad jag menar ;) Sen vid halv tre kom Tomten, så blev en stunds julklappsutdelning och sedan var det dags att öppna. Massa finfina saker. Kalle Anka hann vi med i år, och sen var det dags för efterrätt, Gissa om man var MÄTT efter det xD Det var man =)

Stannade till Halv åtta sen var det dags att bege sig hemåt, skönt att komma hem. Spelade risk med mamma, julia och jesper, men var dock tvugna att avbryta mitt i för att julle och mamma skulle på midnattsmässa i kyrkan, så sitter just nu och väntar på att dom ska komma hem, så man kan fortsätta spelet :D.

Imorgon blir det Lammhult. :)

Älskling, jag vill träffa dig SNART ! Jag typ saknar dig =(. och liksom måste bara få hålla om dig. BAAAH ! Saknar gos, mys och pussar på jul =(, men kanske kan träffas nån dag i mellan dagarna ? Annars kanske vi kan träffas på nyår ? Hoppashoppashoppas, Vill ju inte sitta hemma med familjen direkt ;o :P

Älskling, Jag Älskar dig som en jävla idiot. Kan inte sluta tänka på dig <3 Du finns alltid där när jag behöver dig <3 Jag Älskar dig helt enkelt.

Dan före dan före dopparedan :)

Snart är det julafton :D:D Wiihooo (: Längtar ju lite smått efter all julstämning, god mat, kalle anka, tomten och julklappar, allt som hör julen till helt enkelt. :) Det man saknar lite är lite gos ifrån Älsklingen min, men det får vi ta i mellandagarna lr nyårsgos kanske ? ( :

Bytte julklappar med Åsa och Lisa igår. Mys, fick smink som var väldigt behövligt. och så tråkigt att köpa det själv så det var riktigt goodie tjejor :) hehe

Sen åkte jag till Älsklingen och sov där i natt. Åhhhhh vill bara tillbaka. Hatar att sitta här ensam när man hellre vill sitta hemma med Älsklingen och mysa. =( Blir liksom depp av att inte få vara med dig =(. men jag hoppas vi ses SNART :D :P Fick världens godaste parfym i julklapp av Tom med ;D Den luktar riktigt fett gott :D. Tack så mkt <3 (:

Sen idag hela kvällen har jag slått in julklappar till allt och alla. Det ger en mysig julkänsla måste jag säga er. och imorgon blir det julbad med Bastu, solarium, gröt och skinkmackor och glögg får vi ju inte glömma ;) :D

Tom Theorin, Jag Älskar dig av hela mitt hjärta <3 Det finns inga ord som kan förklara hur mkt du betyder för mig. Lämna mig aldrig. Lova mig det. :) <3

Match :D

Idag var det match, skulle egentligen inte ha spelat, men så igårkväll ringde Petra och sa att Karin inte kunde vara med så dom ville att jag skulle vara med istället. Skoj (:, så idag på morgonen övningskörde jag med mamma till Värnamo. Går ju bättre och bättre för varje gång jag kör nu. Och imon ska jag köra igen till Reftele. :D Wiihoo. I värnamo så skulle mamma byta några lampor. Sen blev det en halvtimme över, så vi åkte in till stan och kollade lite julklappar. Tre julklappar klarade vi av på en halvtimme iaf. Åsas, Lisas och Nathalies. Duktigt. Dessutom hann vi med systembolaget xD.

Sen när vi kom hem igen körde mamma mig direkt upp till Töllstorp. kom precis i tid. Bytte om till matchkläder. Alltså den känslan. Baaah Älskar det :D. #11. Sen var det dags för match mot Skillingaryd, ja förra gången vi mötte dom blev det 12-2 till dom. Denna gången blev det bara 6-2 till dom. hehe Våran bästa match hittills tjejor? Trots deras turmål, av vissa mål. BRA KÄMPAT TJEJER !


Imon ska jag till Älsklingen och jag är typ Lycklig :D <3

Älskar dig så mkt <3 :)

TråkFredag =(

OXEN

21/4-21/5

Fredagen blir bäst om du får styra och ställa utan andras iblandning. Du känner dig inte så sällskaplig.

Så löd dagens horoskop, det är rätt konstigt att det alltid stämmer så bra. Jag tror verkligen på horoskop. man går in på morgonen och läser sitt horoskop och oftast blir dagen som det står. Det är rätt lustigt. Fast kul. :)

Imorgon blir det match :D Wiihoo. Skulle inte varit med egentligen. Men så ringde petra ikväll och frågade om jag kunde vara med istället för karin, och självklart kan jag det :D. Övertalade min syster idag att gå på Gisleparken idag :D. Hoppas hon får det skoj. och brorsan var också på disco idag. Bara jag som sitter hemma och är tråkig. Ingen som vill leka med mig idag. =(. Åsa och Lisa försvann typ till Cilla ? lr nått sånt, och Tom lanar =( menmen, får la sitta här i min ensamhet (: Hoppas ju på att få träffa Älsk imon, lr iaf på söndagen. Vi får se imon hur det blir. Hoppas jag får komma imon :) Har inget bättre för mig ändå =(


Älskling, Jag Älskar dig <3 Du är det BÄSTA som har hänt mig <3 :)


lala

sitter här och är trött efter en heldag på salongen, fick in två klippkunder som jag fick klippa eftersom att Sandra inte har någon tid kvar nu innan jul. och bra blev det också :D Måste öva mig på kanterna bara men sen blir det PERFEKT :D ;) hehehe

SItter här och försöker ringa till Älsklingen min, men han sover och vill inte vakna =(. Skickade iväg ett sms får la se om han vaknar utav det. Troligen inte, men man vet aldrig.

Lalaa, nu väntar jag bara på att få tag i Älsklingen, sen ska jag sova för ska upp tidigt imon ju =(, måste packa ner alla mina grejer nu med innan. ! =/


Älskling, Jag älskar dig av HELA mitt hjärta <3 DU är den som får mig att vilja leva (:

Lucia!

Ligger här  i min säng och vilar upp mig inför eftermiddag och kvällspasset efter lite lunch =), slutar inte förrän åtta ikväll =/ Ganska jobbigt menmen kul är det iallafall. Ganska trött nu, ögonen vill liksom inte vara öppna mer. Har färgat lite idag, permanentat och lite så. Sandra tyckte jag var duktig på att rulla. Det är ju bra ( :

Luciadagen idag ! Så idag fick det bli glitter i håret på salongen. Myyyspys.
 Nu ska jag iaf vila lite, så skriver nog mer ikväll.

Älskling, jag tycker om dig så himla mkt <3 :)image4

Praktik (:

Steg upp halv nio idag. Skööööönt (: Åt frukost framför tvn och gjorde mig sedan klar för en dag på salongen. och tiden gick så himla fort. Den bara rann iväg för att jag hade så mkt att göra. Ingen dötid alls nånting, värsta gött. Hoppas det går lika fort imon ;D
Hjälpte ju då Sandra med hennes kunder idag, tvättade hår, drog slingor, la i färg, blandade färg, gjorde iordning Nalinns hår, färgade löshår, fönade och stylade och massa massa mer. Fatta att det gick fort :O Men kul har det varit.
Gå upp klockan åtta imon och duscha kanske :P skulle behövas.
Sen ikväll har vi varit på Nillans dagis och kollat på deras luciatåg. Myysigt (: Sen kollade hon och jag på Mysteriet på Greveholm. Sötunge är hon asså (: man typ döööör. xD

Saknar min Älskling, vill typ vara hos han nuuuuuuu. =( Saknarsaknarsaknar jättejätte mkt ! Så det så!

Jag älskar dig av hela mit hjärta <3 Du är den som betyder mest för mig och det vet du <3 :)

Lammhult :P

Ja, ligger här i bäddsoffan nu hos kusinerna. Ingen kul på msn att snacka med men kan inte sova ännu. Har liksom ingen ro i kroppen. Man har liksom inte samma känsla när man ska sova borta, man vill inte sova där man vill bara hem till sin egna säng och få sova. Men så känner jag aldrig hos Älsklingen, men det är en annan sak antar jag?

Har lekt med Nalinn ända sedan jag kom hit klockan fem idag. Baahh Så jävla söt unge. Sen ikväll läste jag bok för henne så hon somnade. Aww söting :) och imon ska vi och kolla på hennes lucia på dagis. Synd att jag inte tog med kameran bara =(. Ska fixa hennes hår och sånt innan. Krusa det :D
Frågade henne innan, vad hon  hade gjort innan idag, så fick jag som svar: Varit på dagis och väntat på dig. Vadå att man blir glad av att höra det från en treåring ? :D Sööötunge. :)

Imorgon och på torsdag blir det jobb och slit för hela slanten. Men det ska bli skoj i alla fall. ( :


Saknar min Älskling just nu, kan liksom inte sova lika bra utan honom =/, vaknar jämt om nätterna, kan inte somna om kvällarna och stiger upp tidigt om mornarna. Det är lustigt det där, det är som om kroppen saknar att ha honom jämte sig. Jag saknar iaf jämt det. Jag Älskar att få somna jämte dig, allra helst på din arm eller du på min. Då känner jag verkligen att vi hör ihop.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3 :)

Redovisning,

ja det är vad dagen i skolan har bestått av, hela tre timmar i förmiddags och en och halv timme nu i efter middag, jag döööööör. så jävla tråkigt. menmen. Efter skolan blir det bort till hemköp och köpa sig något att äta, sen en sväng in till HM om jag hinner, och därefter blir det upp till stationen och ta bussen till Lammhult. Ajjemän ajjemän. Sova hos Sandra och Henke tre nätter nu då. Mys med Lilla Nalinn som inte är så liten längre. :)
Kommer sakna min Älskling =(, kommer ju inte kunna prata nu tyP ? Om jag inte har internet. och jag har inte med min sladd till datan för hittade inte den idag på morgonen.


I love you <3

Helgen :)

var händelserik. Ajjemän ajjemän.
Inledde fredagen med att stiga upp halv fem på morgonen, kunde liksom inte sova. Vet inte varför riktigt. kanske för spänd för att älsklingen skulle komma på kvällen ? :) Vad vet jag, låg iaf kvar liten stund i sängen sen fick jag nog och gick upp och tog en varm lång härlig dusch. Det var verkligen sköööönt ska jag säga er. Sen efter det, tog jag en tallrik gröt och satte mig vid tvn och kollade på disneychannel. ajjemän ajjemän. Mysigt faktiskt (:
Därefter gjorde jag mig klar för en kort skoldag. Hade nämligen Nationellt prov i Matte B direkt på morgonen. och därefter fick vi minsann sluta. Ja så var det :) Måste få lyxa till det ibland minsann ;D Så åkte hem, var trött så gick och la mig och sov i tre timmar. Sen vaknade och jag kände att magen kurrade. så började skala lite potatis och stekte korv. Så det blev Potatismos och korv till middag. och lagom till att maten var klar kom Älsklingen :D

Efter god mat, blev det film med Älsklingen, NYASTE American Pie, Beta House. Den går typ på bio lr nått nu :P Sketa bra var den :D Vid halv åtta somnade Älsklingen så sött i min säng, och vakna ville han inte fast att jag väckte han tre gånger ;). Sen var det ju dags för IDol finalen :D Goodie. Marie vann, vilket var bra, men det skulle vara bättre om Amanda vann ;) haha

Älsklingen fortsatte att sova hela kvällen och hela natten. =( haha ;) Sen steg han upp samtidigt som mig på lördagen för jag skulle iväg på match mot Nässjö :D Så Tom stannade hemma hos mig hela dagen. medan jag var på matchen. och ville bara säga att vi VANN faktiskt :D 5 - 2. men det borde blitt fler mål för oss =/ menmen det tar vi igen nästa gång vi möter dom, då på hemmaplan ;)

Sen på kvällen blev det Pizza, och myyyyyys för hela slanten med Älsklinge, somnade redan vid halv elva typ. Båda var helt slut. Sen blev man väckt och var tvungen att följa med upp till simhallen på Lucia, och Älsklingen följde också med :D

Sen blev det bara myyyyspyyss fram till halv tre när Tom skulle hem =( Villeintevilleintevilleinte. Hatar att lämna dig =(.

På kvällen övningskörde jag fram och tillbaka till Gislaved :D Duktig var jag faktiskt. körde i mörker för första gången och parkerade värsta bra emellan två bilar :O ni skulle sett mig asså :D

Men nu orkar jag inte sitta här och tjata mer. men vill lägga till att idag var jag Ås aoch Lisa ute och gick :D Duktigt <3


Älskling, Jag älskar dig så jävla mkt <3 Lämna mig aldrig <3 :) Du är allt jag har och behöver <3 ( :
Älskling, Jag tycker om dig <3

sötis :P

I onsdags åkte vi till mormor och åt smörgåstårta :D Goooooooottt <3 :) Var nere en sväng hos Sandra också och fixade praktikplats till nästa vecka :D Najs att få komma ifrån skolan lite =). Tog också nya hål i öronen ;D Blev najs :P men nu får det nog räcka? :P

Igår var man hemma och var sjuk =( Ville till skolan men icke =( Kunde bara inte stå med sprängande huvudvärk och en massa kunder =(. Jag som ville =( men nej, fick ligga hemma i sängen hela dagen, låg där ända fram till tre på eftermiddagen, ja så busigt det kan vara. Sen fick man laga till lite mat, pannkakor och sen var det dags att jobba =(, ja så fick det bli. men pengar blir det ju iaf :D vilket är bra ;)

Nationellt prov i Matte B idag med, KLAR med den kursen nu :D Skööönt =) Dock gick nog inte provet så bra, menmen. får gå som det går :P Så nu börjar Matte C kursen, känner mig nästan duktig ;D Och dessutom ska SANIJE börja med mig med :D Slipper vara ensam tjej :D Wiihoo ;)

Slutade vid tio efter provet, så var hemma vid elva. skönt, och eftersom att jag steg upp
HALV FEM idag, så var jag ganska trött. Kunde helt enkelt inte somna om, så steg upp och duschade och så :) Så när jag kom hem blev det till att sova, i 2,5 timmar. sen lagade man mat idag igen, potatismos och korv ;D Gott :P Sen kom Älsklingen också. Men just nu ligger han och sover och är supertråkig =(

Men hinner inte skriva mer nu, Idol börjar nu igen ;) AMANDAAMANDA AMANDA <3<3 :D


btw, så är älsklingen jättesöt när han sover ;) Ligger just nu och snarkar och mummlar och har sig ;)

Wiiie, Älskar honom av hela mitt hjärta <3<3 :)

Expo !

Sitter just nu på Expo, väntar på min och saras permanentkund att permanenten ska sköljas ur så att jag kan klippa henne sen. Hade en klippkund på förmiddagen också. Kortare,kortare och kortare, ja så blev det :P Men hon blev nöjd till slut (:
och imon är det FULLPROPPAT med kunder. Skoj tycker jag :D, Endel bara klagar när de får kunder, men är det då frisör dom verkligen vill bli? Det är ju expo där vi får ha våra kunder som är det roliga.

Pust, Jag är ganska trött i ögonen just nu. Sova skulle vara skönt, kanske somnar en stund i bilen på väg till Lammhult efter skolan ? :) men behöver dock läsa körkortsboken lite. Men vi får se hur det blir med det (:


Saknar min Älsklingpälskling ! Men förhoppningsvis träffas vi i helgen ( : Najjs ;) Älskar dig Honey Boney <3

Huvudvärk =/

Sitter i skolan, med världens huvudvärk, kan det bero på vädret ? Ja kanske, kan dock inte gå hem, har typ skolkat från alla måndagslektioner =/ Illa ! Men inte så lång stund kvar, en timme. så det får gå, sitter just nu och ska rita skisser till julpynt som man kan hänga i en gran, låter det kul? Ne tänkte la det. Så nästa vecka blir det till att tillverka dessa julpynt och hänga upp i en gran. Sjuk då kanske ? Skulle vara skönt ( :

Matchen i helgen gick ju inte så bra för er flickor :) Men ni kämpade på bra iaf, trots de höga siffrorna. Men på söndag tar vi och VINNER ? : D

Händer i veckan då? Hm, jo ikväll är det simningen, asså jag ger upp snart! Jag orkar inte, jag vill inte, Jag hatar det! Stannar ju bara tills i sommar, och om jag inte får följa med till Spanien kan dom glömma mig nästa termin ! Så det så ! Sen imorgon, blir det jobba =( och träning ( : , och onsdag blir det SMÖRGÅSTÅRTA hos gammelmormor efter skolan och så (: Gottttttit :D Ska ner till Sandra en sväng också och ta hål i öronen :D Wiihoo.
Torsdag blir det åter igen jobb =( Dock i simhallen och jobba länge ! BLÄÄÄÄÄÄÄ! Villinte villinte villinte =(

Äntligen är det Fredag :D Då tror jag det blir MYS med Älsklingen hemma ! :D SÅ mys, Längtar som en liten groda som väntar på att få bli prins (: Tihihii. Tycker om dig så himla mkt <3 ( :

You know that I love you my friend <3 :)

BLÄÄÄ, ÄCKELVÄDER !

RSS 2.0