Helgen är över...igen.

Helgerna går så grymt fort. I fredags var jag i Lammhult på praktik. Två baluppsättningar var det, och sedan var det kunder resten av dagen. Riktigt kul att se hur fina folk blir på deras baler. Alla blir verkligen fina. Längtar tills jag får bli lika fin som alla andra, eller varför inte bli finare? haha. Skämt och sido.

Lördagen spenderade jag och min syster i Gislaved för att kolla karnelevalen och shoppa morsdag-present. Hittade också ett fint linne till mig själv, ett nagellack, body lotion och lim till tipparna.
Kvällen spenderades med Älsklingen här hemma framför Grey's anatomy. Kollade även Robinson där jag tycker att Jarmo skulle vunnit. Men inget jag kunde styra över ialla fall.

Idag, söndag är det ju morsdag som jag, julia och jesper firade mamma med att ge henne frukost på sängen och sin present. Mycket uppskattat faktiskt. Sedan tillbringade jag större delen av dagen tillsammans med Tom så något solande blev det inte denna dag heller, men det gör mig faktiskt ingenting :)
Ikväll blev det träning, först 5 km löpning därefter fotbollsbrännboll.

Nu blir det kvällsmat, sedan sängen !
Veckans enda skoldag är imorgon.


Tom Theorin, du är underbar <3

Vilken dag..

Började med att jag åkte hemifrån älsklingen vid halv åtta, vid halv nio började vi göra uppsättningarna inför kvällen. Cilla var först ut och blev otroligt vacker. Sedan var det Åsa som också blev väldigt vacker och till sist Lisa som även hon blev underbart vacker :D

Nu har jag ialla fall varit nere och kollat på dem när dem gick genom samhället. Guuuud så fint det var ! Dessutom hade Åsa coolast bil av dem alla :D:D

Jag och Älsklingen badade bubbelbad igår och det var riktigt skönt må jag säga :D hihi <3

Tom Theorin <3

hungrig !

Nu är jag hungrig så ska gå upp och göra mig någonting nyttigt att äta !

Har varit duktig idag, först jobbade mellan 05.30 och 07.15 sedan iväg till skolan för en Temadag. Kom hem vid kvart i fyra, lägger mig och vilar en stund tills cilla kommer och övar balfrisyren på henne.
Sedan blev det två avsnitt Grey's anatomy och lite klippningar.

Nu stiger nervositeten.

Tom Theorin <3

Borde ligga i sängen nu...

Jag har fortfarande inte kommit i säng. Illa ! Dessutom har jag ont i magen och mår illa. ! USCH ! Ingen magsjuka bara tack ! Men nu måste jag snart sova eftersom jag har en lång dag framfr mig imorgon.

Älskling, jag har svårt för att förklara för dig hur mycket jag älskar dig. Jag vill inte leva en dag till utan dig och om jag hade kunnat hade jag gett dig allt du vill ha. Du är verkligen det Bästa i mitt liv och jag skulle aldrig ALDRIG svika dig ! Det skulle göra för ont i mig, du betyder alldeles alldeles för mycket. Längtar tills nästa gång jag är i din famn <3

Tom Theorin, Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

Äntligen över..

hihi eller vad man ska säga. Jag var riktigt nervör där Åsa när jag inte fick till det första gången, dock visste jag ju vad som var felet skönt det. Och löshåret passade in väldigt bra till slut om jag får säga det själv. Nästan lite förvånad över hur bra det blev. eller kommer att bli rättare sagt.  hihi. Bara två dagar kvar eller knappt det.

Nu ska jag bara ta det väldigt lugnt denna kväll för imorgon blir en lång dag, fy fan ! Först upp och jobba, börjar halv sex. Sedan iväg till skolan, kommer hem vid fyra, cillis kommer och ska prova uppsättning och klippa? och sedan blir det kanske träning om jag hinner och därefter blir det klippa Linneas lugg och Karins sida. haha ja vilken dag jag har framför mig, men jag överlever nog den med.

Tom Theorin, min älskling <3

I väntans tider...

sitter ute i det sköna vädret, som lisa förövrigt klagar på, men iaf så sitter jag här och väntar på Åsa. Löshåret har kommit och det kommer bli så BRA ! I hope so ialla fall! Hoppas Åsa säger likadant. Hon kommer i alla fall vilken minut som helst nu.

Är äntligen klar med alla Restuppgifter i skolan och alla andra uppgifter med för den delen ! :D Jag har inte ett skit kvar att göra i skolan ! Känns helt konstigt faktiskt, att aldrig mer behöva göra en uppgift. Ingen skoluppgift ialla fall! Så skönt !

Ne nu ska jag inte tråka ut er mer här, ha en fortsatt trevlig dag !

Hejssvejs !

Tom <3


Happiness.

You make me smile every day of my life <3

Jag älskar dig, Tom Theorin <3

Ännu en träning...

Har varit hyfsat duktig idag. Har bestämt mig nu att börja äta bättre och jag har lyckats med maten iallafall. Mycket grönsaker och kött, mindre potatis och pasta. Japp så ska det va. Dock smällde jag i mig två glassar, men det hör väl till det fina vädret som vi haft idag ? Typiskt att man ska behöva gå i skolan såna dagar och sitta inne, medan vissa andra, nämner inga namn kan sitta ute och sola på grund utav STUDIEDAG ! GAAAH !! Galen i högsta grad blir man.

Ikväll blev det iallafall träning igen. Gött när det var över, under själva träningen trodde jag att jag skulle spy så det var mindre bra haha. Började med 3,5 km löpning för att varma upp, fortsatte sedan med 7 * 500 m 75% löpning. Usch och fy vad när man var att kollapsa. haha. Sedan blev det 50 armhävningar i rad för mig ;O och lite annat fys.

Nu ska jag göra klart min läxa tills imorgon och sedan blir det bilar och sen sova ! :D


Min älskling är Bäst <3<3

Träning.

Ska snart ge mig ut och springa en runda. Jag skippar träningen och tar en runda för mig själv, orkar inte träffa en massa folk just nu, så får jag ju min motion ändå liksom.

Vaknade inte förrän halv tolv idag, eller blev väckt eftersom att jag började jobba vid halv ett, så steg upp och pappa hade gjort scrambled eggs and bacon to meee. Gott gott. Kom hem för en halvtimme sen från jobbet.

Jag får panik över vad jag ska göra i höst. eller rättare sagt vad jag inte ska göra. Hjälp mig någon !

Saknar dig, Tom <3

God natt !

Jag säger redan god natt till er gott folk. Idag på grund utav att jag mår inte så bra. Jag vet inte riktigt varför. Mår liksom inte bra psykiskt eller vad man ska säga. Jag tror det beror på att jag saknar min älskling faktiskt. Vi har inte träffats på två veckor nu och jag hatar att vara ifrån honom. Det bara är så. Saknar doften från hans hår, känna hans armar runt mig och höra hans röst prata till mig. Åhh vad underbart ! Saknar verkligen att få lägga huvudet på hans kudde och somna med doften av honom.

Tom Theorin, vad skulle jag göra utan dig?
Jag älskar dig mer än någonting annat <3

Cypern

Var helt underbart bra på nästan alla sätt och vis. haha.

Saknar min älskling något otroligt mycket. Jag vet snart inte vad jag tar mig till. GAH !

Nu blir det robinson ! BYE !


Tom Theorin, jag älskar dig <3

Sista inlägget för den här veckan.

Äntligen har jag packat klart alltihopa. Skönt !

Flyget är försenat med 3  timmar så vi åker inte från gnosjö förrän 3 istället för halv ett som var planerat från början. Men men iväg kommer vi nog iallafall. Ska bli skönt att komma iväg och slippa skolan en vecka nu så där i slutet :D

Kommer sakna min älskling, har inte setts på flera dagar och nu dröjer det en vecka till minst innan vi kan ses :( Men sånt är livet och det är bara att längta och se glad ut även i de jobbiga stunderna. Hihi.

Ne nu ska jag ut och gå en sväng med Meja, det kan hon behöva.

Tom Theorin, jag älskar dig <3

Läggdags.

Har varit uppe en sväng och käkat eftersom att mitt blodsocker sjönk till botten. Slarvat med maten idag. Det erkänner jag. Men det får man igen för, så upp snabbt och käkade två rostade mackor och en sockerbit för att stabilisera mitt blodsocker. Som tur var blev det bra snabbt igen så jag slapp det hemska illamåendet.

Men nu är det läggdags för mig. Jag ska upp tidigt och jobba imorgon en stund på Heco för att sedan åka hem och packa Allting eftersom att jag inte gjort någonting sånt idag. Som vanligt.


Tom Theorin, Jag älskar verkligen dig <3

Hemma igen

Nu har jag först varit hos tandläkaren vilket var det mest meningslösa besök jag varit på eftersom átt jag har skött mina tänder så bra detta året ! :D Inga hål och ingen tandsten ! Hur bra är inte det liksom? Tandsten har man ju typ alltid när man kommer dit. Nio minuter tog alltihop, sen var det klart. HIhi.

Har varit och jobbat en stund också. Bra med lite pengar som kommer när man kommer hem från studentresan, då kan de behövas liksom ! Hihi

och nu är det bara TVÅ Dagar kvar ! Unbelivable.

Saknar dig <3

Tandläkaren

Hinner slänga in ett snabbt inlägg här innan jag drar i väg till Tandläkaren. Finns det någonting värre? OM det är något som skrämmer mig så är det fan tandläkare ! ;O Usch ! Hatar att gå dit, men det är sånt man måste göra en gång om året ! Usch då !

Ne nu ska jag kila, jobbar en stund efter tandisen så därefter kan jag slänga in ett till inlägg sen ! Ha det så bra !


Tom <3

Läggdags?

Nja, inte riktigt än kanske, kom precis hem ifrån valpkursen, det gick bra trots att hon var lite okoncentrerad idag.

Jag är helt slut, kanske beror det på förkylningen jag har åkt på? För sov gjorde jag ju i natt iallafall. hihi.

Jag saknar min älskling <3 :(

Valpkurs.

Om tio minuter drar jag iväg och skjutsar Julia till golfträningen, sedan bär det av till valpkursen som jag får gå på idag eftersom att Julia har träning. Sånt är livet ! Men idag kan jag ju ! Hihi

Så nu drar jag !

Älskling <3

Skolan.

Sitter just nu i skolan och har rast.

Min hals värker och huvudet spränger och en stor förkylning är påväg känner jag. Usch då ! Men jag proppar i mig alvedon och halstabletter så att jag blir bra tills på fredag ! För vem vill sitta snorig på planet? haha

Förövrigt så har jag bara fyra vanliga dagar kvar i skolan ! :D Hur skönt är inte det då? !

Tom Theorin <3

20.50

är klockan och jag ligger redan i sängen. Jag fick tyvärr inte träna idag eftersom att jag har en dundrande huvudvärk och halsont så måste vila nu så att jag förhoppningsvis kan vara med på matchen på Onsdag ! På grund utav denna huvudvärk ligger jag redan i sängen och kollar tv och är redo för att sova när som helst.

Men först ska jag göra klart lite inför redovisningen imorgon. Har ju tyvärr inte så mkt material eftersom att jag är själv i min grupp men det får la gå det med.

God natt och Sov gott !

Tom, jag älskar dig <3

Pastasallad och stekt kött.

Så himla gott, dessutom håller jag på att lära mig äta fetaost till. Börjar bli gott faktiskt. Jag kör ju med Åsa och Lisas knep, att mosa ! Gottgott. Så nu har jag lärt mig att äta både Avokado och Fetaost, vad kommer härnäst? Kanske oliver. haha

Ligger i sängen nu och ska sova när jag skrivit klart det här. Har en hel del som måste göras denna veckan.

Måndag: Skola, Förbereda redovisning för tisdagen, träning, Zeb&Sofi
Tisdag: Skola, Valpkurs, Skjutsa Julia
Onsdag: Tandläkaren, Träning, Banken, Packa
Torsdag: Praktik?, Packa
Fredag: AYIA NAPA ! :D

Ska försöka hinna träffa Älsklingen med ju :) Men det hinns alltid med (=
Älskar dig <3

God natt gott folk vi hörs imorgon !

Konfirmation

Igår var man på konfirmation hela kvällen, kom hem runt 8 någon gång och vid 10 drog jag till Älsklingen ! Mys <3

Sov länge idag och åkte hem runt 1 tiden. Så nu har jag käkat lunch med mamma och pappa, stuvad spenat och ägg. Gott ! Funderar på att lägga mig framför tvN en stund. Skulle varit skönt. hihi.

Har beställt löshår och så nu med till student och bal och allt ! Hoppas jag får det nu i veckan innan jag åker, så jag hinner se så det blir rätt och så ! :D

I sommar blir det kanske bröllopsuppsättning ! SKOJ ! :D

Träning sen ikväll  ! =)

Tom <3


God morgon alla glada!

Jag har precis vaknat. Hihi. Eller jag var ju uppe en runda vid 6 för då vaknade hunden. Men nu måstte jag stiga upp och torka kiss. Usch då ! Men så är det att ha valp. hihi.

Ska upp och käka frukost nu. Mamma ropar !

Tom Theorin <3

500

kronor och dagen är räddad. hihi. Nej men under dessa två dagar har jag dragit på mig 500 kronor. Vilket jag behövde :)

Har precis mejlat henne med löshåret, så Åsa jag hoppas hon svarar snart! Kanske inte ikväll, eller inatt haha men imorgon ialla fall.

Usch, imorgon blir det en riktigt tråkig dag tillbringad i kyrkan. Ja men visst låter det kul ? Konfirmation på högsta nivå ! Tur att den inte börjar förrän vid tre så mamma och jag hinner upp till simhallen och sola, masseras i den nya massagestolen och lägg sig i ryggbänken och dra ut på kroppen lite. Kan behövas lite spa en dag som imorgon.

Om en vecka är jag i cypern. Hihi.

Jag älskar min underbara pojkvän och han är bäst <3

Fetto,

är vi allihopa, allihopa, allihopa.
Du med och jag med !

Mc donalds är fett gott. men dock riktigt skrämmande vad fet man blir ;O och dessutom gör av med massa pengar! Skärpning ! Men gott var det ! haha

Måste göra massa restuppgifter nu ! Boooooring ! Men när jag kommer hem ska jag ta en fet promenad och sedan ska jag åka till min Älskling :) Jippi !

I love you <3

Ny dag, annat väder.

Fy fan vilket väder det är ute idag. Någon som också vill ha tillbaka solen?

Träningen igår var underbart sköön efteråt. haha. Vi sprang 5,5 km, sedan blev det backträning och fysövningar. Jobbigt ! Jag var totalt slut när jag kom hem, men nu när jag plågat mig igenom 5,5 km två gånger kommer det att gå lättare framöver. SKönt !

Sitter redan i skolan. Fick skjuts av mamma till stationen så jag tog den tidigare bussen. Hoppas på att skoldagen går fort, idag ska jag ju trots allt vara här ända tills vi slutar. hihi. Måste skärpa mig de sista veckorna. Ajaa nu ska jag ta en titt på dagens uppgift redan innan vi börjat. Ojoj !

Saknar min älsklingsplutt :)

Nya inköp !

Här är mina 4 par nya skor som jag inhandlat! =)
Man kan ju aldrig få nog (=


Ny kjol från Jc och en ny bikini från H&M.


Nu blir det träning! Puss Hej !

Söndagsmys.

I morse när vi vaknade låg vi en ganska lång stund i sängen och bara myste med varandra. Kan man annat än älska det en söndagsmorgon? Åhh, vad skönt det är ! Sedan skulle Tom iväg så då fick jag åka hemåt, tyvärr. Hade gärna tillbringat hela dagen med dig <3

Har städat lite på mitt rum idag, men det ser fortfarande ut som ett bombnedslag, men orkar inte mer nu så tar resten en annan dag.

Bilder på mina senaste inköp kommer att komma in ikväll. har fel dator nu så kan inte lägga in bilderna eftersom att jag slarvat bort min sladd. Ovanligt.

Nu ska jag snart bege mig till träningen. Långdistans idag. Skönt när det är över ! :)

Tom Theorin, Du är det bästa i mitt liv <3

Myspys!

Är just nu hemma hos Älsklingen och myser. Han hoppade precis in i duschen så jag tänkte att jag kunde skriva några meningar här då så länge. Hihi. Har hänt mkt sen sist jag skrev. Jag har bland annat blivit ett helt år äldre. Alltså 19 år ! Sedan har jag hunnit ha kalas och fått massa pengar och min efterlängtade trippeltång :) Den ska helt klart med till Ayia ! :D Sedan hade vi en liten "tjejkväll" igår också :)Skoj med god mat och chips och grejer :D Idag blev det jönköping med Mamma, syster och bror. Shoppade en hel del. Två stycken klänningar till studenter och liknande, blev två stycken eftersom att jag inte kunde bestämma mig. Ville egentligen haft alla FEM men pengarna räckte inte så långt haha. Det blev två skor också, en väska och en bikini. Skönt att allt är fixats och klart inför student och resan och så :D Ska försöka hinna lägga in några bilder på grejerna imorgon (; Ne nu ska jag umgås med min kära pojkvän ! Älskar dig <3

RSS 2.0