Sötunge !


PorrÅsa!

Det är det nya namnet för Åsa. Dessutom gillar hon att se på analsex med en massa BAJS med i bilden, vill ni veta vilken sida hon är inne och kollar på? Jo, nämligen BILDDAGBOKEN! Hur äcklig är hon inte liksom? Hon letar upp en användare som har tagit kort på när han har snoppen instoppad i tjejens röv, men lilla PorrÅsa nöjer sig inte med det, utan på bilden ser man också en massa BAJS som typ skvätt över helt tjejens rumpa. Asså det var det vidrigaste jag sett på länge, (åsa visade mig) aa FY FAN säger jag bara, hur kan man ens få lägga ut sånt på sin bilddagbok? :S:S Killen kan inte vara normal i huvudet. hahaha.


Om ni vill veta mer om huvudpersonens alias på bilddagboken är det bara att säga till. haha.

Studentresa.

Det blir av :D:D Ingen är mer lycklig än jag. Jag ska till Ayia Napa den 15 maj om jag inte minns fel. Gesällbrevet Släng dig i väggen för Ayia Napa Här kommer jag ! hahah

Hoppas på en underbart bra resa med mycket fest, sol, bad och Lisas Idealmakaroner :) hihi


Tom min älskade vad jag saknar dig <3
Du är min snyggis <3

Nervositet och Efterlängtan

Jag tror allt att min pappa var nervösare än jag idag vid uppkörningen. Han satt och Vekrligen HÖLL tummarna hela tiden när jag var ute och körde. haha. Han är för söt. Sen blev det Tårta när vi kom hem :D Gott !

Jag längtar till den 6:e december då jag, åsa och lisa iallafall drar iväg till lisebergs julmarknad :D:D Myyyyyyysigt.

Tack alla.

För alla Grattis ! Hihi.

Verkligen en toppenbradag idag ! :D

Började med lite HECO jobb. Nu är lagen fastställda för en match mellan HIK (Hecoinnebandyklubb) och HIK Juniors. Kommer bli en stentuff match med mycket skratt och gråt. haha.

Sedan bar det av med pappa in till Gislaved för uppkörningen. Står och väntar på att min "gubbe" ska komma och hämta mig och ingen hämtar mig :S Förvirrad står jag kvar och väntar och tänker att han kanske är försenad. Så kommer en av gubbarna fram och frågar mig om jag verkligen har tid idag. :S KLART JAG HAR ! hahaha Men det kom ju iallafall en snubbe till mig tillslut,. Sköööönt. haha Så då bar det av ut i Gislaved. Ojojoj. Har nog aldrig kört så bra som idag. Allt flöt på perfekt. Och kanske just därför jag fick mitt efterlängtade KÖRKORT ! :D::D:D:D

Åsa vill  ha Fem Inlägg ! :O 

KÖRKORT! :D

Oj, nu har jag inte skrivit på länge men nu var det dags. För idag har jag nämligen tagit KÖRTKORT!  :D Så jävla bra ! Slippa fråga mamma och pappa hela tiden om skjuts, Nu kan jag ta mig vart jag vill :D:D hihi.

GRATTIS SOM FAN TILL MIG ! :D

Match!

Spelade match idag ! Skönt att bränna lite fett! haha, gick hyffsat bra. Vann dock inte. Förvånade? Ne trodde inte det heller ;) haha Ne nu ska vi inte vara såna. Vi gjorde iallafall första målet. och det slutliga resultatet blev typ 4 - 11, men tänk att vi gjorde hela FYRA mål! :D

Var hos älsklingen idag också.
Alltid lika mysigt att få vara med dig <3

Lammhult imorgon :( men sen kommer ju Moltas med hem :D <3


2 årsdag!

Ja, känns konstigt att tiden gått så snabbt. Men så är det.

Jag älskar dig över allt annat.
Du vet det, jag vet att du vet.
Underbara du <3

mmm

Hoppas är det enda jag kan göra nu.

Älskling, du vet hur mkt jag älskar dig <3
Vill aldrig förlora dig ! ALDRIG ! :(


Hjärnskakning.

Kan det bli bättre efter en förlust mot Nässjö?! Skamligt ! 4 - 3 Att behöva ryka på en hjärnskakning är ju inte det bästa! Vilket gör att jag inte ens får träna imorgon och vi har match på Onsdag ! Jävla fetto som inte kunde stå still ! BAAH ! Ont har jag med ! :( Lid med mig :(

Vaknar i natt av att någon pratar och knackar på dörren men trött som jag är orkar jag inte kolla på klockan. Tror att klockan är framåt 8 och att det är farfar som knackar på. Men när man sedan vaknar på morgonen visar sig det att det är en IDIOT som kört (rattfull) in i hela grannens mur, fortsatt in igenom våran mur, rakt in i husvagnen och bilen har hängt sig över muren på andra sidan. SJUKT hur mycket som kommit till skada och föraren var dessutom inte ens Nykter ! Idiot ! Varför köra som en jävla idiot på en gata mitt inne i ett bostadsområde !? Tänk efter innan du gör något !

Kalas för lille Moltas idag som börjar bli stor nu ! ;O 2 år. Fick en docka, en dockvagn och en traktor av oss för det ville han ha! :) haha Nästa helg kommer han hit hela helgen så ska vi passa honom. Myyyyysigt :) Sötungen.

Saknar min Älskling :(
Älskar dig <3


Snart!

Snart är det dags för Match Tjejer ! :D Har precis skrivit ett inlägg i en ny blogg som jag och min syster skapat för vårat lag, där vi kommer skriva inför och om varje match. Ni kan följa vårt lag och se hur vi utvecklas. Visst låter det bra tjejer!?
Nu ska jag slänga i mig lite pasta och skinksås. Ett bra mål inför matchen. Pasta sägs ju vara bra iallafall. hihi.

http://gibfdam.blogg.se
Ta en titt där ! :D

Önska oss Lycka till och håll tummarna!


Match!

Tråkfredagen förvandlades igår till en MysFredag med Mamma och Julia. En riktig tjejkväll. hihi. Började med att när jag hade som tråkigast så kom jag på att jag skulle laga lite mat tills mamma kom hem vid åtta efter jobbet. Så jag tar med Julia ner till Konsum så handlar vi lite grejer som behövs till kvällen. Så kom vi hem och började förbereda, vi tände ljus på trappan och i hallen så det blev lite stämning. (Förresten så blev mamma väldigt glad för kransen hon fick) Sedan så gjorde vi snittar med skink och räkröra i, vi gjorde tacochips med ost i ugnen, skar upp frukter, gjorde vitlöksbröd, dipp med morots- och gurkstavar och självklart chips till också. Så dukade vi fram framför tvn med all mat och tända ljus. Så vid åtta kom vår kära mamma hem och blev superglad, så för henne var det bara att sätta sig framför tvn och njuta av god mat och Idol. Mycket trevligt. I pausen mellan idol så sjöng vi sing star, en mycket lyckad kväll till slut ändå. hihi.

Men idag ska vi ta nya tag för dagen och ladda inför match! Det får bli gröt till frukost idag, och sedan blir det pasta till lunch. Så sen ger vi oss iväg mot nässjö. Så då blir det till att kämpa hårt, blir nog troligtvis den tuffaste matchen hittils och ALLA måste verkligen ge Tusen och idag  gäller det att stå emot allaihopa. Tänka positivt och spela ett tufft spel för dom ska FAN inte få några mål ! 

Jaha, nu ska jag käka min frukost !
Puss och Kram !

Tom, Jag älskar dig.
Jag hoppas du inte glömmer bort det !
 


TråkFredag!

Jag kämpar, jag gör det :(

Idag var en härlig dag i skolan, kom dit och fikade och sedan åkte vi hem. Ungefär så såg det ut. Så mamma var på City Gross under tiden och sedan åkte vi iväg till Gislaved för att jag skulle handla lite, en jogging dress och ett par shoorts till träningen. Det går det alltid åt, sen behöver jag ju nya sportbehåar också men snål som jag är väntar jag lite med det. hihi.

Ikväll händer la inte så värst mkt. Sitta och glo på Idol kanske. Ladda med godis införmatchen imorgon. hihi. Viktig match imorgon. Spännande :S Tror dock att det inte kommer att gå så bra :S:S Men det märker vi väl imorgon.

Jag längtar verkligen tills jag får mitt körkort nu, och i veckan sa min körskolelärare till mig att hon är 100% säker på att jag skulle klara det. Visst känns det bra? ;D

Tom, jag saknar dig verkligen :( <3
Älskar dig över allt annat.
Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra :( <3

Hick.

Idag fick vi prova på lite andra program på skolan. Mycket trevligt. Först var vi inne och lekte florister, så gjorde en jättefin höstkrans som nu hänger på dörren, så att mamma blir glad när hon kommer hem. hihi. Sen var det dags att bege sig till översta våningen för att få och ge massage. Guuuuuud så skönt det var, dock fick jag och Sanije bara 25 minuter medan Tina och Sandra fick 30 ;O haha. Menmen njöt under mina minutrar iallafall. hihi. Sånt här borde vi göra oftare.

Eftermiddagen gick åt till en "kostföreläsning" som typ handlade om att man inte skulle bli tjock eller något i den stilen. En senil gammal tant kan vara rätt rolig iallfall. Eller hur Tina?! :P Sedan var det dags för Hjärt och Lungräddning. Så grymt tråkigt och man kan det redan. Menmen slapp ju att blåsa iallafall. Rickard är soft (Y)

När jag kom hem sen idag lagade jag faktiskt maten, potatismos och fiskpinnar så pappa kom hem lagom tills allt var klart. Duktigt (Y)

Nu ska jag ta och titta på lite gilmore Girls. Underbart härligt program. :)

Saknar min älskling så jag typ döööööööör :(
Träffas snart? (A)
Älskar dig <3

Snart hemfärd.

Ja, snart får jag åka hem. Har precis kommit tillbaka till lektion efter "teater" och lunch. Rotmos och Fläskkorv!? Så äckligt och jag har lyckats få det två dagar i rad på grund utav att mamma gjorde det hemma igår. Dock fick jag välja bort rotmoset igår och käka kokt potatis istället. Mycket godare, dock inte gott det heller menmen gick att få i sig lite iallafall. Jag har fått i mig väldigt mycket frukt denna veckan. Igår åt jag Sju stycken. Hur lyckas man? haha. Men gott är det ju iallafall.

Sedan ska jag hem och tvinga min lillasyster till att sitta lite modell så att jag kan göra lite frisyrer på henne.

Ikväll blir det träning. :D Me love.


Tom <3 I miss U !

Skoljoggen.

Eller JB-jobben som den kallas på vår skola, sprang ju den igår. Först in av alla "motionärer" Duktigt va? ;D Gick en bit av rundan så är inte helnöjd med tiden. hehe menmen 37 minuter på 6 km är inte dåligt iallafall. haha

Nu ska jag snart bege mig ner i mörkret till bussen, kunde tatt den tidiga bussen, varför gjorde jag inte det? Inte lika mkt folk på den. Aja, Idag har vi först något som kallas för Friends. Vi får la se vad det handlar om. På eftermiddagen är det projektarbete. Så då ska jag hem och filura istället för att sitta kvar i skolan. hihi. Skööönt.

Vi hörs, ha de bra !


Tom, jag älskar dig, jag gör verkligen det.
Nu har jag insett hur mycket jag saknar dig. Det gör grymt ont att vara ifrån dig.
Ingen kan älska någon så mycket som jag älskar dig, kom ihåg det ! <3

Hälsovecka.

Vilket betyder att jag går i skolan hela veckan. Jobbigt när man bara i vanliga fall går två dagar. Menmen har ju hälsovecka vilket betyder att vi gör en massa annat roligt än att sitta på vanliga lektioner och läsa typ samhäll -.-. Blä! hihi. Så igår var det "Don't drink and drive". Intressant dag faktiskt, dock ganska hemsk. Fick ju dessutom sluta en timme tidigare så kunde jobba en timme längre. Jippi ! haha, kanske inte så kul men bra när lönen kommer sen. Fixade med mig på en studentresa med, MEN icke, så kom den jävla gesällen ivägen. annars jävlar hade det blivit Ayia Napa kanske. hihi.
Idag står det projektarbete och skoljoggen på schemat. Också himla soft. Komma hit, sitta och skriva lite på mitt projektarbete och greja lite med hemsidan och sedan i eftermiddag är det skoljoggen som gäller. Springa hela rundan är mitt mål för dagen =) hihi så att jag kan sluta tidigare. Så räknar med att jag antingen tar 13.20 bussen hem eller 14.20. Blir förmodligen det sena alternativet tyvärr. haha. menmen

Ne nu ska jag iväg till körskolan och köra en sväng. See yaaa later.

Tom, Jag saknar dig min underbaring <3 :(:(:(

En helt vanlig söndag.

Usch vad jag inte gillar söndagar. De är tråkiga. Går så himla långsamt och dessutom vet man att man måste till skolan dagen efter så man vill absolut inte att dagen ska ta slut, men tyvärr börjar den gå mot kvällningen. Åh vad jag ogillar detta!

Har som sagt inte bloggat på ett tag, dels har jag inte riktigt hunnit och dessutom inte haft någon lust, men jag ska försöka att bli lite bättre, för egentligen så älskar jag att blogga. hihi.

Vad har jag då gjort så länge ? Jo, jag började ju min praktik nu i Torsdags hos Sandra. Det gick mycket bra måste jag säga. Så torsdagar och fredagar kommer att tillbringas där framöver. I Torsdags morse hann jag också med en körlektion innan mamma körde mig vidare till Lammhult. Längtar verkligen efter ett eget körkort nu. Men vi får la se när det kommer. Snart hoppas jag på iallafall.
Blev hämtad av mamma och pappa i fredags kväll, åt en bit mat hos mormor innan vi åkte hemåt Gnosjö. Skönt att komma hem igen trots att jag bara var borta en natt.

Igår blev det sovmorgon och sedan åkte vi till Gislaved för att pappa skulle köpa ett par byxor och jag behövde övningsköra. Så det var bara till att bege sig iväg. Självklart hittade jag en ursnygg tröja, ett skärp att ha till, ny foundation och två underbart vackra nagellack som jag snart ska testa. hihi.

På kvällen var det dags för match mot Månsarp som ligger bäst till i Serien och efter första perioden stog det 0 - 0 Är ni inte lite impade? ;O Jag är iallafall. hihi. Slutresultatet var la inte det bästa men inte heller det sämsta ;) Dessutom fick vi ju in två mål också :) Bra kämpat tjejer !

Ne nu orkar jag inte sitta och skriva här mer, antar att ni inte heller orkar läsa mer. haha.
Ha en bra kväll.


Tom, Jag saknar dig.


Sorry,

för att det inte händer  någonting här på bloggen, skriver mer när jag orkar, är allmänt depp och saknar min pojkvän så jag tror jag smäller av snart. :(

Ha en bra dag,


Tom, tänker på dig varje minut du inte finns hos mig <3
Jag älskar dig verkligen <3

Match.

Matchen idag var verkligen Tråkig. Inget bra spel alls någonstans. Menmen Bättre lycka nästa gång. Haha
Elitserielag nästa liksom ! hahaha

Imorgon blir det Lammhult. Usch känns jobbigt att åka iväg. Men är ju bara borta en natt och sedan kommer jag hem pigg och glad inför helgen, myskväll med brorsan på Fredag har man ju lovat om inget annat tänker hända. haha. Åsa och Lisa dom jävlarna drar ju iväg till Stockholm ! Haha.

Ne nu ska jag ta och käka någonting sen blir det lite Gilmore Girls innan sängdags. Pusss och God natt så länge.


Tom, jag älskar dig över allt annat <3

Chockad.

Japp, när jag vaknade idag kollade jag på klockan. 15.00. Hur fan lyckas man sova så länge, när man gick och la sig vid typ 23.00? :S Jag fick verkligen en chock !

Var ju uppe en halvtimme ungefär vid 6 - tiden och grattade jesper. Han blev glad för mina presenter iallafall. Bra köp helt enkelt. Han fick två filmer, Bruce den allsmäktige och Finding Neverland, två filmer som han älskar.
Sedan ska vi upp till Töllstorp och äta i Cafeterian hela familjen, myysigt och gott =) hihi. Sedan är det dags för match ! Taggad till tusen verkligen ! WIiihooo. Gnosjö IBK mot IBK Husar. Dock ingen seriematch utan DM! Hejaheja Gnosjö ! hihi. Kom och kolla i Töllstorp, Matchstart klockan 20.00 !!
Har även fått en trevlig överraskning, Min kusin Matilda har också börjat spela ( men i helt fel lag) haha, nedå blir nog bra. Nämligen Forsheda så då kommer vi mötas i en tuff kamp. hihi. Innebandyn är min stora passion i livet just nu alltså. Jag bara ÄLSKAR det ! hihi. Match på Lördag igen också mot det gamla elitserielaget Månsarp :S:S Får la se hur det går där. haha.

Ne nu ska jag ta och packa min väska och städa lite på mitt rum kanske. Skulle behövas. haha. Sen är det dags för mental laddning. hahaha. Ha en fortsatt bra dag allihopa !

Tom, jag saknar dig hottie <3

ändrade planer.

Inte en endaste minut tidigare kan jag gå :(

Skolan.

Jaha då kunde man inte sluta tidigare denna tisdagen heller eftersom att vi bytt ut ett projektpass till samhällskunskap, vilket vi har idag. Boring. Men nu är vi klara med allt vi ska vara klara med. Skönt, så jag tar bussen hem vid 14.50. Sedan blir det en stund framför datorn och kolla på Andra avenyn innan jag ska ner och hämta ut julias mobil och sedan iväg till Gislaved. Usch, jag vill inte. Ingen lust alls över huvudtaget. Hade behövt åka upp till Töllstorp och hämta lite saker också innan. Jobbigt läge.

Ne nu ska jag göra något vettigt innan jag tar bussen hem. hihi.

Puss och hej svej.

Tom Theorin <3

Dålig uppdatering.

japp jag håller helt klart med!

I fredags var det ju då match som vi förlorade!? konstigt tycker jag xD haha, ne men tjejer vi är grymma. Jag lyckades ju också få till så att hidde kunde skjuta rakt in i mål. Helt bra var jag ! haha, alla som inte har sett mig måste komma och se mig för jag har blivit GRYM ! haha. Det är faktiskt sant. Match på onsdag klockan 20.00 om någon vill komma och kolla. hihi. Dock inte match som ingår i serien men ah. DM, vinner vi den matchen får vi möta våra tränares lag. :o hahah. Skulle vara grymt kul. hihi.
Innan matchen hann jag också med att gratulera Åsa och Lisa. Mycket trevlig stund som alltid.

I lördags åkte jag iväg och jobbade med julia och mickan en sväng. och sen var det kalas här hemma för hela slanten. Sedan fick jag och Åsa något impulsryck att åka till Parken denna afton eftersom att vi ändå bara skulle suttit hemma annars och glo. Så vid halv tolv intog vi dansgolvet och dansade hela natten lång. haha, inte riktigt, träffade ju på lite trevliga typer att snacka en stund med också :)

Sov till två på söndagen, åkte och jobbade vid tre och jobbade till sex. Sedan åkte jag hem till Älsklingen. Åhh vad jag har saknat dig. Men fick träffa dig alldeles för kort tid :( Jag är så trött och dum på kvällarna så jag somnar, men annars orkar jag inte stiga upp på morgonen för att gå till skolan, vilket är väldigt svårt även om man somnat tidigt. Speciellt när man saknat sin älskling så mkt och han får ligga kvar i sängen och inte jag. Då blir man ledsen i ögat och bara vill stanna hemma hela dagen med honom och Gooooooooosa. Saknar <3

Jobb och träning idag. Najs !

Har inte gett älsklingen en present än heller, han vill inte ha något säger han. =( men jag har redan fixat någonting för länge sen :( Så jag hoppas han blir glad för det iallafall :)
Nu blir det Andra Avenyn och sen sova.

Puss och God natt <3

Tom Theorin, jag älskar verkligen dig <3

Tack för en toppenkväll !

Kvällen blev lyckad trots allt, impuls. jag säger bara det. Det gillar vi !

Orkar inte skriva mkt mer nu. Hör av mig imorgon när jag vaknat xD

Saknar min älskling :(
oh jag älskar dig <3


Grattis

säger vi idag till Åsa och Lisa. Världens bästa människor ! Bättre går inte att hitta på denna jord. Dom tar nu steget in i vuxenvärlden som alla säger. Men nja, jag håller inte ritkigt med. Jag känner mig iallafall inte ett dugg vuxnare. haha. Men kanske lite när man får en massa brev hem om pensionsparande och sånt? och när jag väl får mitt körkort, då kanske jag känner mig lite vuxnare? men nja, jag vet inte.

Igår skulle vi ta en promenad men det blev inget av det, åskan kom allt närmare och var precis ovanför ett tag där, sen åskade det i flera timmar. usch ! Regnet föll också över byn. jadå. I stora mängder dessutom.

Idag ska jag klippa min farfar, sedan tar jag en tripp bort till Åsa och Lisa, och grattar dom.
Sen är det MATCH ikväll! Taggad och sugen som fan just nuu! Så himla kul är det. Jag hoppas verkligen att vi får i hop ett helt lag idag iallafall, eftersom att typ sju personer är borta ?! Vart är alla liksom!? Jag menar, det är ju faktiskt MATCH ! hihi

Ne nu ska jag ta och käka frukost. Är ju ledig idag! ;) Sen ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite.

Jag saknar min älskling något grymt mkt :( <3
Jag älskar dig, Tom !

Sista dagen

på praktiken idag då. Eller på denna salongen. Känns skööööönt. Jag hoppas på no more kunder än permanenten så att dom säger hejdå du kan gå nu. Jag ba: Ahaaa, tack då. Hej då. Sen är jag helt överlycklig för att jag slipper denna salongen mer. hihi. Rätt så slappa veckor framåt, ledig imorgon, hitta på något?
Sen är det en vanlig vecka, sen har vi hälsovecka så då går vi i skolan hela veckan alla dagar. Det slappa med det är att vi slipper praktiken. haha. Sen därefter är det vanlig vecka och sen är det looooooov :D Längtar!

Måste ju ta och passa på och säga att idag blir min Älskling myndig och stor pajk.
Grattis till min älskade. Hoppas du får en bra dag och så. Sen ska du veta att jag älskar dig <3 och saknar dig som en liten gris :(

RSS 2.0