Ledig dag med regn och åska?

Passade perfekt att regnet och åskan kom idag eftersom att jag var ledig idag. Åh vad glad man blir när det varit fint hela veckan annars. Åhhh !

Har inte gjort många knop idag. I morse blev det möte med skatteverket, gick bra. Sedan har jag klippt Linus och åkt till Ica med jeppe och handlat glass. Annars har jag inte gjort mkt mer. Eller jag sitter ju på jobbet nu. Ganska tråkigt faktiskt. En timme kvar -.- Okej, tjäna pengar på att sitta vid datorn är inte helt fel, men blir ganska långtråkigt när man inte har någon på msn att prata med eller när det inte händer något nytt på Facebook. haha. Tog med mig Greys Anatomy upp, kollade klart ett avsnitt på första skivan, men tror ni jag lyckades få med mig andra skivan eller? Nej nej. Får bli imorgon istället.  

Funderar på att ut och springa kväll ? Eller kanske åka till Älsklingen ? Inte pratat med honom än så får la se vad jag väljer att göra. hihi.

ne nu har jag inte mkt mer att säga, än att jag vill också bli sån där bloggerska som har något vettigt att säga och sedan tjäna pengar på det. Underbart eller hur ? :)

Tom Theorin <3

Skön helg men alldeles för kort.

Åkte till Älsklingen direkt efter jobbet i Fredags, fixade mig i ordning lite sedan blev det en tur till värnamo för Öster skulle in på Telia. Därefter åkte vi hem och käkade lite, ut till Öster och kollade lite tv och Tom och Öster groggade och drack öl. Själv var jag chaffis. För vid nio tiden åkte vi och Kjell också ner till Halmstad i Östers s40 och satt på uteserveringar och hade det allmänt trevligt och inte förrän ett bar det av hemåt igen. Somnade vid fyra och väckarklockan ringde vid åtta. Yummie !

Lördagen bestod av en tripp till Mantorp med Tom, Öster, Kjell, Bagge, Adde och Pontus. En mycket trevlig dag med fina bilar att titta på :) Sedan blev det mys framför tvn hemma hos Älsklingen och lite senare blev det film hos Öster.

En mycket trevlig helg med Älskling, mys, fint väder och andra grabbs :)
Tack för det !

Idag blev det fika på Bernts med Baaaassttiiiis och glass och film på konsum. Bröllopsduellen, en sån där film bara tjejer tittar på ;) hihi

Älskling <3

Åsa är en bajsunge...

som är ute i solen hela dagarna och svettas. Jag är inte alls avundsjuk NEj verkligen inte. Jag och Lisa trivs som små fiskar i vattnet inne på Heco med våra skruvisar.

Löööön imorgon skönt.

Idag blev det lång dag med jobb, ännu längre imorgon eftersom att jag då inte försover mig och cafeterian har öppet en timme längre än idag. Puuuuh. Hur ska jag orka med allt?

Men sen blev jag ju ledig fredag från cafeterian istället vilket är mycket mycket bättre :D

Nu ska jag sova, Pusss och Gulllll <3



Tom Theorin <3

Who laka daka !? "Who lets the dog out !?"

Ligger just nu i min säng och pratar lite med älsklingspälsk innan det är läggdags.

Ganska konstigt att man aldrig tröttnar? Att man fortfarande är så där kär så att det pirrar i kroppen bara man tänker på honom. Igår hade vi varit tillsammans i 2 år och 8 månader. Väldigt väldigt lång tid och jag hoppas det håller ännu längre. Hihi för nu är du en del av min vardag. Du går helt enkelt inte att leva utan, så underbar är du <3

Idag har jag och Julia målat salongen gul och blå, nej men vit. Men det behövs målas en gång till innan det har täckt över allt det gråa. Imorgon ska jag träffa Thomas, min försäljare. Spännande !

Men först innan det så ska jag ut och springa. Älsklingen hotar med att jag inte får sova hos honom på 7 dagar annars. hahah. Låter illa, så det är bäst att göra som han säger :)

Lisa, Ha det så bra med skruvisarna imon döööö, och Lilla åsa, jag hoppas du trivs bra i rabatterna. ;)

Ne nu ska jag sluta tjata här.

Tom Theorin <3

Nyvaken

Det är grymt skönt att det är söndag idag. Man tänkte liksom att man skulle upp och jobba eftersom att man var ledig i fredags också, men det som var mindre skönt var att vakna av Lisas sms. hahah. fast bra det så att jag inte sover bort hela dagen. haha. Hade nog kunnat göra det annars känns det som just nu haha.

Idag ska jag ta mig ut och springa! Jag Måste verkligen.

Ne nu orkar jag inte skriva mer här, har dessutom inget mer att skriva heller. haha

Tom Theorin <3

Baksmällan...

En underbart kul bio med underbart folk i min närhet.

Who let the daka? eller vad säger ni Bästisar ? :)

Vackra rumpor, omkörningar, rödljus, bio och kinamat gör en kväll väldigt bra =) Men det bästa är ju självklart sällskapet jag har runt mig =)

Sovit med Älsklingen många nätter denna veckan och det känns så tomt nu när man sover själv. Inte alls så som jag vill ha det. Älskar att få gosa in sig i ett varmt täcke tillsammans med Älsklingen :) Kanske imorgon natt igen ? :)

Tom Theorin, Jag älskar dig !

It's a lovestory...

Är det inte underbart att redan ha hunnit med att jobba och tjänat ihop 600 kronor på dessa ynka små timmarna! Bra jobbat säger vi till mig =) hihi

Gjorde precis min bästa vän besviken. Illa ! Illa ! Illa ! Livet är hårt. haha Men hon gjorde mig besviken med att inte vilja ta en fika. Åsa Maria Lindström. Ska vi behöva göra varandra besvikna ? haha

Jag har nog inte riktigt förstått hur mkt jag har saknat min bärbara dator, Datan. Han är mkt lättare att handskas med än den andra klumpedunsen.

Nu ska jag städa kaninburen och sedan blir det Duschen :D Gooooootttt :D

Grymt sugen på en kladdkaka, men Nej jag orkar inte Baka en kaka!

Tomis, mitt hjärta <3

God natt gott folk.

Ligger nu i sängen för att snart ta mig en blund. Har nattat lilla mejsyy som ligger i sin bur nedanför mig. Hon är verkligen världens goaste vovsing :)

God natt <3


Tom Theorin, en dag utan dig är som en minut utan ett andetag <3

Dream big.

Idag behövde jag inte stiga upp förrän halv åtta, Så sjukt skönt. Sov hos älsklingen också så då är det alltid lite tyngre att stiga upp, underligt. Sedan bar det av till skolan för att lämna in neccesär med kammar och dylikt och sedan fick jag tillbaks min kära vän, Datan. Åh vad jag saknat honom, men nu är han snabbtänkt igen efter en härlig liten semester som han varit på.

Efter skolan blev det Heco för lite skruvplock. Skruvarna är också mina vänner, så jag har otroligt många vänner. Hann med att plocka kompisar för lite drygt 600 kronor. Okej, ganska illa pinkat på 6 timmar, men det kunde ju också ha gått sämre. hihi.

Nu har jag precis varit ute på en promenad med Mejsyyy som Lisa kallar henne och hennes koppelhållare Lisa. Härligt väder, härligt snack och härligt sällskap.

Väntar på att mamma och pappa ska komma hem och göra klart maten. Börjar kurra ganska bra i magen nu. Dock blir det bara kött och sallad för mig idag, försöker hålla mig lite till GI och testa om det funkar. Vi får la se om det ger resultat. Fast största anledningen är faktiskt att jag tycker det är så jävlans gott med en köttabit och sallad. Mums !

Halvdag imorgon, skönt!

Tom <3

Balfrisyr, Linda Axelsson

Glömde visa min uppsättning jag gjorde på Linda Axelsson, Kulltorp i Onsdags ;)

Jag vet att det var längesen...

Men nu sitter jag äntligen här och orkar skriva mig ett inlägg. Det händer och har hänt så himla mycket nu denna sista tiden. Tisdags gick jag balen. En häftig upplevelse att få vara så där underbart vacker för en dag liksom, snygg frissa, vackert smink, underbar klänning och cooooool bil. Dessutom att få gå den där gatan ner och bara le för att hamna på så många kort som möjligt. UNDERBART ! Kanske man skulle ta och bli prinsessa ?

Fredagen tillbringade jag som student. En otroligt häftig känsla som inte går att beskriva. Den lyckan som fanns där och den gemenskapen under dagen. Jag sååååå gillar det starkt ! Tack alla som gjorde min dag =)

och idag har jag skrivit på ett hyreskontrakt för en lokal. Jag har helt enkelt tagit tag i mitt liv och ska testa på hur det är att bli egen företagare. Coolt ! Försäljaren ringde även idag men tyvärr missade jag samtalet, så jag ska ringa tillbaka imorgon. Spännande !

Dessutom måste jag passa på att säga att min pojkvän är världens bästaste <3
Jag älskar dig <3




Bal nr. 2...

Ja då har man varit och kollat på bal nummer två. Ännu mer längtan efter att få vara så fin :)

Löshåret blev såååå bra på Malin idag =) Fin fint (Y)

Missade träningen, ja vad ska man säga? Olyckligt? :P

Ska man hitta på nu då?
Mamma och Pappa har varit och hämtat nyckeln nu :D
Första valet för mig idag också.
Spännande.


Tom Theorin <3

Jag längtar lite smått...

Nu har man varit på en bal och två studenter. Dem är klaar med allt sitt, och lilla jag står här ensam kvar utan att ens ha gått balen än. Men vet ni? Jag har det bästa kvar och jag är inte arbetslös :D Varken nu eller sen. Fullspäckad vecka som kommer nu. Eller Tisdag blir det bal, Onsdag baluppsättning, Torsdag klä flaket och fredag tar jag STUDENTEN, fy fan va jag är bra.

Fredag kommer slå alla dagar i mitt liv, får ju även fira min student med dem bästa jag vet, Åsa, Lisa och Tom :D Kommer bli skitnajs =)

Idag ska jag sätta i löshår på Malin, sedan vet jag inte vart det bär av. Städa klart mitt rum kanske och nu funderar jag på att ta en promenad med Meja.

Tom Theorin <3

Framtiden säkrar sig för var dag som går.

Har jobbat hela dagen idag, gött gött med pengar. Dessutom har jag blivit arbetskamrat med åsa och Lisa också :D haha.

Nu ska jag iväg till älsklingen sen jobb imorgon igen.

PUsss på alla !
Blablabla =)

RSS 2.0