Grattis Lisa!

Till körkortet idag ! :D Underbara du det var du värd :D

Snart är det hipp hipp hurra för mig ! Hihi, En och en halv timme kvar sen är man 19 år :O Otroligt ! haha


Saknar min älsklingsplutt <3
Du är mitt allt <3

Dålig uppdatering.

Jag håller med !

För övrigt saknar jag min Älskling lite smått så där idag !
Jag älskar dig <3

God morgon

Ljuvliga dag.

Jag ligger fortfarande i sängen och gosar lite med min lilla vovve som snarkar högt. Jag ska snart gå upp och äta lite frukost hade jag tänkt för att sedan ut och sätta mig i solen för om 2 och en halv timme börjar jag jobba :( Usch då !

Men jag får hoppas att tiden i simhallen går fort så att jag sedan tar min solpolett och lägger mig i solariet medan jag väntar på att träningen ska börja. Långdistans idag som gäller. Uscha ! Men det ska nog gå bra hoppas jag. Bygga kondition är aldrig kul men det måste göras. Efter träningen hoppas jag på att åka till Älsklingen :) 

Nu blir det frukost !
Ha en bra dag !

Tom <3 

Slarv.

Ja nu var det några dagar sedan jag skrev. Anledningen till det är ju faktikst att jag praktiserar under torsdagarna och fredagarna och befinner mig då i Lammhult där jag tyvärr inte har någon tillgång till något internet. Så kan det va ibland liksom. Under praktiken denna veckan hade jag verkligen fullt upp. Två permanenter, 14 klippningar och 1 färgning. Mycket kunder = mycket pengar. hihi. Skönt till resan och så nu :)

Idag har jag lekt med Lisa. Min underbara vän, vilka framtidsplaner vi har :)

Saknar min älskling att gosa med nu :( <3

Grattis Tina !

Jag säger även grattis till Tina, eftersom att jag inte visste att hon också tagit körkort idag så får hon sitt grattis nu :D

Har precis varit iväg och tränat ett riktigt hårt träningspass. Först en och en halv timme inomhus med bara spel. Herre på teppan och vilket lag vann om inte vi ? :D:D:D:D JAbbadabbadooo! :D
Sedan var det 3,5 km löpning ute som gällde. Skönt efteråt :)

Nu ska jag käka, sedan blir det nog packa lite inför imorgon till praktiken och sedan sängen :)
Så jag säger god natt nu !


Tom Theorin, jag älskar dig min plutt <3

Grattis Åsa!

Min Baaaaaastiiis tog körkort idag :D Gratttis säger vi till henne !

Ska iväg på träning nu. Puss och hej !

Redovisning

Jaha, då var man klar i skolan och bussen går om tio minuter, så hinner inte med att skriva mkt mer nu. Ska hinna gå på toan med så att det inte händer en olycka på vägen hem, Nej usch då !


Idag har vi varit tillsammans 2 ½ år. Är det liksom inte underbart bra ? ;D
Jag älskar dig, Tom Theorin <3

Dagens outfit !

Slänger snabbt in några bilder på dagens outfit innan jag beger mig till skolan.




Mintgrön Tunika
Svarta leggins
Brunt skärp
Ny fixade naglar

God morgon !

Ny dag, nya möjligheter.

Har precis varit ute och gått en morgonpromenad med min lilla vovve. Hon är så duktig som låter matte sova när jag har sovmorgon. hihi.

Börjar inte förrän halv ett idag så bussen går inte förrän vid klockan 12 sköööönt :D Dock blir det ingen ledig dag imorgon  utan vi har flyttat dagens förmiddagslektion tills imorgon eftermiddag. Men sovmorgon blir det ju ialla fall.

Träningen igår var underbar. Träningsvärk i hela kroppen idag. Först 3,5 km löpning, därefter blev det backträning. Otroligt jobbigt men otroligt kul. Sedan blev det fys, med armhävningar, grodhopp, sit-ups, rygglyft och en massa massa mer jobbiga övningar.

Nu ska jag in i duschen.
Ha en bra dag.

Tom Theorin, jag älskar dig <3

Tänkte bara säga...

God natt !



Älskling <3

Avokado, är så himla gott !

Jag fullständigt älskar det ! Så gott ! Har klämt i mig en hel nu. Gött mos !

Idag blir det träning ! SKööönt att komma igång igen efter typ två veckors uppehåll? hihi. Men skönt att komma igång på riktigt, eftersom att nu är det stenhård träning som gäller, 3 dagar i veckan. Hur ska jag orka? huhu

Ska vila mig en stund framför tvn nu innan jag beger mig iväg ialla fall.
Ha en fortsatt bra dag !

Tom Theorin <3

Ja,

att det går så himla fort tiden. Tänk att det redan är 20:e April och att jag fyller år om tio dagar. Är det inte underbart liksom? hihi. Då blir jag hela 19 år och jag önskar mig en massa massa pengar och presentkort för jag vill köpa nya kläder. Tänk att få byta ut hela gaderoben mot nytt sommarfräscha saker. Kul !

Ny design.

Jag håller på att fixa med min nya design, kände att det behövde hände någonting för att jag skulle känna att det är kul att skriva inlägg. Så nu har jag kommit en bit, men lååååångt ifrån klar. Inte så nöjd med headern och jag har inga nytagna bilder eller någonting att lägga in. Så jag får se vad jag har att komma med.

Ha en fortsatt bra kväll..

Tom <3

pastasallad.

Sitter nu och äter en god pastasallad för att ladda upp inför en eftermiddag i simhallen. Skoj? Nja, inte direkt men brevet som kommer runt den 25:e är alltid kul :)

Efter jobbet hoppas jag på grillad korv och sedan att jag kan få skjuts till älsklingen :) eftersom att min bil gått sönder? och så hoppas jag ju att Tom är hemma med så att jag kan komma, kan vara en fördel liksom.

Ne nu ska jag dra iväg. Ha en bra dag !

Tom Theorin, jag älskar dig ! <3

ännu en helg...

nu är det helg igen. :) så himla sköööönt. Hoppas på fint väder så man kan ligga ute och sola :) för annars vet jag inte riktigt vad som kommer att ske denna helg. Saknar min älskling, men han skulle iväg på något annat :( Aja vi får la ses en annan dag.

Praktiken igår och idag gick bra, 400 kronor denna gång. Skönt. Behöver så mkt jag bara kan få nu. men nu ska jag ner och kolla så ska det låta som vi pausat i brist på något annat att göra.

Tom Theorin <3

Back to work.

Kom hem för en stund sedan. Älsklingen skickade ett sms och sa att de var utanför skolan så jag skulle följa med hem och klippa dem. Ja så det var bara till att packa ner sakerna och bege sig av från skolan. Skönt måste jag säga. Hade ju ändå bara massa redovisningar. Så klippte Andersson och Öster. Sedan åkte dem här ifrån, synd eftersom jag vill träffa min älsklingpälskling :( Men en annan dag =) Typ imorgon kväll kanske ? :)

Nu ska jag steka ägg och bege mig upp till simhallen för en helkväll med jobb. Blä ! Jag orkar inte ! Men men, desssutom ringde mamma nyss och undrade om jag skulle jobba imorgon också. Ne jag tror inte jag orkar det eftersom att jag jobbar på Heco hela dagen imorgon. Har faktiskt inte tackat nej på jättelänge så nu är det dags att säga nej. Samtidigt som det är skönt med pengarna, så vad tycker ni ?

Provade mina assnygga jeansshorts igår också men tyvärr passade dem inte mig :(

Ha en bra kväll alla !


Tom Theorin,
Jag älskar dig <3


Tillbaks till skolan.

Nu sitter man här vid bänken igen. Jadu jag kan ju inte direkt påstå att det är så kul att vara tillbaka. Man känner sig inte riktigt hemma i sin klass som man ändå har känt i typ tre år nu ? Bajsa på alla ! Ingen direkt sammanhållning. Tänk om man ändå hade haft sina Bbaaaaaasssstttissssar här :D Men blir ju studentresa ihop iallafall :D Skoj ! På lunchen går jag iväg och köper mig en bikini eller två. Hihi. Ska ialla fall testa och se hur dem sitter.

Håller på med Etik och Moral nu ! Suger balle !

Ikväll blir det jobb i simhallen. Skönt när lönen kommer. Dock kommer den inte förräns vi är tillbaka från Ayia ! :O Menmen jag har nog fått ihop tillräckligt ändå =) Får tigga lite av mamma också till mat. hihi.

Saknar min älskling :( <3

Fika

Kom hem för en stund sen från farmor och farfar, var där och fick fika. Gott ! Sedan fick jag ju några euro som dem hade undanstoppade så dem går till resan. hihi. Bra bra ! 

Har varit ute och gått en långis med Meja idag med. Skönt ! 

men nu ska jag in i bastun och lata mig! Sedan blir det tvn ! =)

Tom Theorin <3 
Du är BÄST ! <3
 

Påskdagen

Har hänt ganska mycket sen sist jag skrev här. Trots att det bara var 3 dagar sedan. I Fredags var vi hos mormor hela dagen. Mamma och Pappa skulle hjälpa mormor med nytt altantak och lite sådant, sedan blev det mat med släkten på kvällen. En mysig dag med härligt väder trots att det var lite långtråkigt då och då. Sedan åkte vi ialla fall hem på kvällen och det blev sängen ganska snabbt.

Igår på självaste påskafton blev det inte mycket gjort. Satt ute en stor del av dagen och njöt av solen. Klippte och färgade Eves hår. På kvällen blev det till att umgås med baaaastisarna innan man gav sig iväg till Älsklingen :) Blev gos och så framför tvn innan vi somnade båda två.

Tyvärr åkte jag hem redan idag eftersom att älsklingen hade annat för sig :(

Nu ska jag dra mig till tvn!

Tom Theorin <3


Skärtorsdagen !

Idag fick jag världens sötaste mms av Moltas utklädd till påskakärring! Gulligt ! :)

Jobbat ihop en hel del pengar denna veckan =) Skönt nu när det är över :) Men har redan tre till dagar inbokad med jobb. Tisdag - Simhallen Onsdag - Heco och Söndag - Simhallen. Hur bra som helst med pengar :D

Idag kommer mina BAAAAAAASSTTTIIIISSAAAAAR Hem :D:D:D::D:DD::D:D:D:D Men fy vad bruna dom kommer vara =( Bajsungar ! Men det få r jag väl unna er :D hihiih. Kanske att ni följer med mig till värnamo på lördag ? :D (A) Vill köpa bikini till Ayia Napa nuuuuu :D:D

Ska iväg om en stund upp till simhallen, först för att lägga mig i solariet och sola. Har inte solat på evigeheter så nu är det dags, sen blir det lite träning i friskoteket. Måste ju hålla igång även nu under våra två veckors uppehåll från innebandyn. Men sedan blir det hårdträning vilket jag kommer gå in för till tusen eftersom att nu är detta något jag verkligen vill! Jippi !

Ne, nu ska jag ut i solen eller något ! hihi !

Tom Theorin, du är så BÄST ! :D

Vilken dag !

Jobb från 07.00 till 21.00. Inte vetigt. Började dagen med arbete pÅ Heco. Känns bra att vara tillbaka :D För pengarna behövs alltid. Sedan direkt vidare till simhallen också där för att tjäna några slantar. Nu är jag hemma efter denna dagens slit, morgondagen ser tyvärr likadan ut, fast då slutar jag 20.00 istället, så en timme tidigare. Skönt ! Sedan blir det bara halvdag på Torsdag på Heco ! Jippi ! Därefter blir det looooooov !

Jag vill till älsklingen men det går icke eftersom att mamma måste ha bilen ! Dumma mamma! haha nej då jag gillar henne lika mycket ändå, men åhh jag vill ju träffa älsk :) Kanske imorgon ? :)

Nu ska jag upp och dricka saft och gå och lägga mig !
God natt gott folK !

Tom theorin <3

Efterlysning!

Älskling, jag efterlyser dig nu ! Jag får inte tag på dig varken på mobilen eller msn, jag vill ju träffa dig nu! Du kan ju höra av dig om du läser det här. Hört att du ska på road trip och allt men inte ifrån dig utan av bilddagboken. Jag måste träffa dig snart ! Jag längtar ihjäl mig, och idag är sista chansen eftersom att jag jobbar måndag - torsdag och du skulle i väg till någon i norrland :( Snart åker jag hem och sover i din säng och luktar på din kudde =) hihi

Call me when you see it ! Please !
I miss you <3



Tom Theorin, jag kan inte förklara för dig hur mycket du betyder för mig, jag vet att du får höra detta varje dag men jag vill bara vara på den säkra sidan liksom. Jag tycker liksom bara så himla mycket om dig och det vet du. När jag blir rik ska jag köpa ett hus där vi kan bo du och jag :) Låter inte det bra? För mig låter det som en toppen idé :D Hoppas du också går med på det. För när jag får bo med dig kommer jag slippa sakna dig hela tiden. Det är så grymt jobbigt, och dessutom nu är det ännu jobbigare när jag inte ens får tag på dig :( Du kan la höra av dig till mig :)

Puss och kram <3

RSS 2.0