Saknad.

Jag saknar verkligen dig <3 Inte setts på evigheter känns det som! och det är det ju nästan :P Iallafall en och en halv vecka ! :O :( Jag saaaaaknar verkligen dig så nu får du ta och komma hit och gosa ihjäl mig en stund :)
Puss på dig <3

Jag älskar mitt hjärta, som Lee-britt hade sagt ♥

Skolfoto.

Bah ! Jag skulle sluta vid tjugo över tolv idag ! MEN så visar det sig att skolfotot är klockan 14.45, Man blir lite galen på att man kan ha en sån här otur !

Ringde till min salong innan idag och sa att jag hittat en annan praktikplats. Japp nervöst att säga det så. men det gick ju bra, det värsta är att jag måste dit på torsdag om hon inte hör av sig innan dess. För jag hade en permanentkund inbokad så om hon inte kan ändra henne så skulle jag komma. Men jag slipper iallafall fredagen. Skööönt. Så det blir nog inte att jag åker till Sandra denna veckan. Får ringa henne sen och säga att jag börjar nästa vecka istället. SÅ Fredag blir en ledig dag! :D Sköööönt ! Kanske ska ta och jobba och tjäna lite pengar då? Men nja, vi får la se :) hihi. Skulle vara skönt med en sovmorgon. Ska ju jobba imorgon och tjäna lite pengar. hihi.

Just det ! Jag söker modeller till vecka 47 ! Massor av modeller.
De understrukna är redan klara.
1 st klippmodell, fön (tjej) Mamma
1 st klippmodell, styling (tjej)
1 st klippmodell, fönvågor (kille)
1 st klippmodell, styling (kille)
1 st permanent
1 st ljusfärgning
1 st färgning med flera färger
1 st färgning på grått hår Mamma
1 st långhårsuppsättning, längre än axlarna
1 st korthårsuppsättning, Mamma

Säg till mig om ni vill vara modeller. Kostar ingenting heller för den delen.
Dessutom gäller det min framtid ! hihi.

Kliande hårbotten.

och nej det är INTE löss ! hahah, jag sitter här tio över elva med blekning i håret som ska sitta i till tolv. Jag kommer sitta här vid köksbordet och sova, haha. Men ska man vara fin får man lida pin. Har nämligen skolfoto imorgon och kände att jag inte kunde gå runt med världens utväxt. haha. Tänkte ta och käka en macka nu medan jag väntar. packa upp träningsväskan behövs också.

Träningen var kul idag, breakdance och skjuta bollar på hidde och petra! Bra träning tycker jag ! haha Kul om inte annat !

Ne nu har jag inte så mkt mer att berätta för idag.
Saknar min ÄlsklinG!

Tom, Love U ♥

Jönköping.

Jag tror jag har gått och blivit beroende av shopping sen i somras. haha. Kunde inte låta bli att köpa tre par nya skor idag när vi åkte till Jönköping till A6. Två par stövlar och ett par vanliga skor som är snygga till ett par jeans. Bild kommer när jag har fixat min kamera.  Sedan köpte jag också ett hårband med en söt liten rosett och två par tunna tights. Tänkte ha det till min nya svarta klänning som jag köpte för nån vecka sen som jag ännu inte har visat er på  grund utav att min kamera är fucked up. Aja. Ni får se en bild när kameran är fixad iallafall.

Gick några timmar inne på IKEA också. Tiden går så himla fort där inne. Var och kollade på säng. Har hittat den jag ska ha, så nu ska vi nog snart ta med släpkärra upp och köpa den. Skönt med ny mjuuuuuuuk säng där man inte känner fjädrarna. hihi. Ska också då inhandla nytt täcke (eftersom att sängen blir större behövs ett nytt täcke) hihi, nytt påslakan, överkast och lite sköna kuddar, både såna man sover på och prydnadskuddar. Tänkte att när jag har en så ny fin säng kanske jag orkar bädda den lite oftare. Fast tveksamt. haha.
Nattduksbord kommer det också att bli.

Har dessutom hittat min drömgarderob tills när jag ska flytta ut ur huset. hihi. Jag vill SNART ! =)

Har dessutom fixat ny praktikplats och boende. hihi. Så det blir lammhult tillsist iallafall. Men då behöver jag inte känna någon ångest över att gå dit iallafall. Sen har jag hyrt in mig i ett rum hos mormor. Trevligt :)

Ne nu har jag skrivit ett alldeles för långt inlägg. Men jag måste bara säga att jag saknar mina Baaaastisar! Vart är ni my freunds? :) En promenad skulle göra susen. hihi.

God natt, för nu ska jag sova och drömma om min nya säng. hihi.

Tom, Jag saknar dig som in i helvete <3
Jag älskar dig verkligen <3

Seriepremiär!

och vi ska la inte klaga. 11 - 1 (6 - 0) (3 - 0) (2 - 1) Skönt att vi fick in ett mål en minut innan matchen avslutades. Det var hårt och fult spel ifrån de andra. Men alltid ska man la skylla på något? hihi, lyckades iallafall göra några bara fintar och passningar. hihi. Dem lyckades ju inte heller få in något mål i boxplayen. och jag som aldrig spelat box innan lyckades ju ganska bra :D hehe

Var i Gislaved och inhandlade en ny klubba och nya skor idag med. och det funkade kanon! 1100 kronor fattigare men det är det värt. Innebandyn är så kul ! Jag älskar det !

Imorgon bär det av till A6. Inget speciellt jag ska inhandla men något blir det alltid! ;O haha Ska försöka att hålla lite i pengarna nu. På något sätt försvinner dom alltid. Lustigt.

Nu väntar jag på maten. Hungrig !
Funderar på att ta cykeln ner till konsum och köpa hårfärg. Men nja, jag vet inte än.

Puss och kram skumbanan !

Tom, miss U.

Ännu en dag avklarad.

Ja då har man klarat av ännu en dag på praktiken. Gick så himla långsamt idag. Vet ändå inte varför för jag hade fyra kunder men dock var det bara klippningar som går ganska fort. Inga långvariga kunder som ska permanentas eller färgas =(. aja, imorgon är en ny dag med nya krafter. Vet iallafall att jag har två klippningar och en luggklippning imorgon.

Ikväll händer inte så mkt mer. Blir nog till att sätta sig en stund vid tvn. Skulle vara skönt, längesen man satt och kollade på tv här hemma. Jag är så himla sugen på att spela innebandy nu. Eller träna. Fattar inte varför men ahh jag är det iallafall. haha. Tur att matcherna sätter igång nu :D Jippi ! Jag är laddad som fasen så jag hoppas att ni kommer och tittar för jag är GRYM! hihi ;)

Nehe, nu ska jag korta av det här med ett Puss hej!

Juste ! Kom på värsta grejen! Idag när jag satt och väntade på bussen kom en mamma och en dotter på typ 13 år och åt ur varsin barnmatsburk ! Euuuuw ! Hahaha Såg jävligt kul ut iallafall ! hihi

Tom, Jag älskar dig mer och mer för var dag som går ♥

Torsdag.

Jaha då var det torsdag och ännu en vecka har gått. Sitter just nu och väntar på att klockan ska gå så jag kan gå iväg till bussen och soooooova. Dock vill jag inte att bussen någon gång ska komma fram. Jag är helt slut och har bara varit uppe knappt en timme. ush.

Praktik idag -.- Men nu är det sista veckan där förhoppningsvis. Har iallafall minst två kunder idag. men det har ju inte gått någon dag än som jag haft mindre än fyra kunder så förhoppningsvis har jag fler än två. Då går dagen mycket snabbare och man slipper stå och glo och städa typ. :O

Jag och Mamma bokade stuga igår till skidresan. och i år blir det en nybyggd lägenhet som vi ska bo i. hur fint som helst :) Dessutom blir det vecka 11 i år också så det blir lite varmare ute och solen tittar förhoppningsvis fram. Dessutom får man vara ledig från skolan och det är inte illa! Hihi.

Men oj nu måste jag kila. Pussss hej!

Tom, min älskling ♥

...

Nu är det en sån stund då jag verkligen behöver min älskling här. Det är det enda jag vill just nu.
Jag saknar dig så mycket så fort jag inte kan se dig. Du skulle bara veta hur mycket känslor du väcker inom mig. Jag älskar att vakna vid din sida. det är verkligen det Bästa jag vet ! Lova att du ALDRIG lämnar mig för det skulle jag inte klara av. Jag älskar dig något otroligt mkt !






Ledsen

Träning.

Träningen idag gick super. Och jaaa jag har tränat idag fast att jag inte varit i skolan. jag älskar ju fasen att träna, det är det jag lever för just nu känns det som. Jag liksom älskar det ! Match på Lördag dessutom, PEPPA PEPPA PEPPA ! Taggad som fan! Hemmamatch mot Stockaryd så jag hoppas att det blir många som kommer och kollar. Matchstart klockan 14.00 ! WooohoOO! :D

Allt utanför träningen känns typ skit. Skolan, praktiken, studenten ! ALLT ! BLÄÄÄÄÄÄÄÄ ! Jag orkar inte mer. skulle vara jävligt skönt att hoppa av! Jag har ändå ingenting att se fram emot.

Tom, jag älskar dig av hela mitt hjärta!
Du betyder verkligen allt och lite till för mig och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.
Du är helt enkelt Bäst! Jag hoppas du vet hur mkt jag tycker om dig och bara dig !

Läggdags.

Nu är det faktiskt läggdags för mig. Ska bara hinna skicka iväg ett mejl först. Sedan behöver jag vila upp mig, blir ingen skola imorgon heller. :/ Rätt tråkigt faktiskt att inte få gå till skolan, men när man väl får gå så vill man inte. Är inte det lustigt?

God natt alla söta <3

Tom, Du är den BÄSTA jag vet <3

Piss !

Jag mår fan piss :( Har smittat älsklingen också :( Förlåt :( <3

Blir nog ingen skola imorgon heller :S

Jag blir så jävla förbannad på alla föräldrar ! Här ställer man upp för alla era barn och så kan ni inte ställa upp var tredje vecka att köra ! Ni har gjort mig PISSOFF! Skönt att bli av med skiten efter jul ! BAAAAAAAAAAAAAAAH !

Tom, jag älskar dig så mycket som ord inte ens kan förklara <3

Jag älskar vädret.

Vädret ute idag är helt underbart. Så varmt och soligt att jag knappt trodde på termometern idag när jag vaknade. Vaknade ganska sent idag. Vid kvart i tolv. Men den sömnen behövs när man är sjuk. Jag hatar att vara sjuk man blir så trött och slö och orkar inte göra någonting. Men nu sitter jag ute och värmer mig i solen. Alla träd börjar tappa sina färgglada löv och jag älskar det. Tänk er att sitta ute en höstdag som denna i en tjock stickad tröja. Åhh vad underbart. 

Hade tänkt fixa lite med min hemsida idag om jag orkar vill säga. Är helt slut. Ska iallafall ta och läsa tidningen och se vad som hänt i världen. haha. Sen får vi se vad jag orkar. 

Fick nyss reda på att typ alla i klassen redan har beställt studentresa :S Bra att man inte ens får reda på någonting och inte nu kan åka med för att alltt är bokat och klart ! Får la ta med mig min mamma och åka på en egen studentresa men jag trodde att det var något som klassen brukar göra TILLSAMMANS! menmen. Jag orkar inte bry mig. 

Min älskade älskling ♥ 

Sjuk fortsättning.

Japp, det blir ingen skola imorgon för min del =( Jag vill verkligen eftersom att vi har projektvecka och jag missar hur mycket som helst. Plus att denna veckan är obligatorisk. Får la en massa jävla uppgifter för att klara samhällskursen nu bara för det :S Illa ! Men jag kan verkligen inte gå till skolan imorgon heller. :(

Hade möte idag med Gss. och nu är det klart att jag inte kommer vara kvar som tränare efter jul. Det är som en tung sten som lyfts bort ifrån mig. Känns så skönt och jag kommer inte att ångra mitt val. Nu är det Innebandyn som gäller och inget annat.

Pratade med Emma (kusinvitamin) innan. En lång och härlig pratstund. Så länge sen man sågs nu =(, Innan träffades man ju nästan varje dag i skolan och nu bor hon i Göteborg så det är långt. Men ska upp dit snart och hälsa på. Sen ska jag fixa så vi har pepparkaksbak också innan jul. JIppii :D Det bästa på hela året. :)

Ne nu ska jag sova. Det kan behövas eftersom att jag inte sov så bra i natt. =/ fast på ett sett sov jag skönt. Sov ju med Älsklingen :D och de är det BÄSTA jag vet. :)

Neemen, God natt alla sötisar !

Tom, Jag älskar verkligen dig ! ♥

Sjuk

Här ligger jag i min säng och kan knappt komma upp ur sängen idag. Sov hos Älsklingen i natt men tog den tidigaste bussen hem idag istället för till skolan. Jag insåg att jag inte skulle orkat stå och ha kunder en sån här dag. Jag mår riktigt dåligt, längesen jag mått så här piss faktiskt. Huvudet spränger, näsan är helt igentäppt och halsen går knappt att svälja med. Blääää ! Vill inte vara sjuk. Får se hur det blir imorgon om jag orkar gå till skolan.

Gårdagen tillbringades först några timmar i sporthallen. Hade ju träning eftersom att vår match blivit inställd. Men sen hade Eve och Petra en överraskning och det visade sig vara en Match ! haha och inte vilken match som helst utan emot Eve och Petras lag, och det laget kom tvåa förra säsongen i div 2. Vilket betyder att de nästan klarade att ta sig upp i Ettan. Dock hade vi ingen målvakt och dom hade fixat med sig två stycken så vi fick låna en. hihi. Sedan hade dem inga avbytare heller så de var bara fem stycken som fick spela hela tiden.
Vi förlorade med 9 - 2 hihi men det syns jätteväl att vi har blivit så mycket bättre och det är kul. Tyvärr fick ju inte jag vara med att spela. Får spara mig till nästa helg när vi har hemmamatch mot Stockaryd! hihi. Seriepremiär dessutom. Men de var ju skoj att titta på också.
Sen åkte jag hem och käkade och stack upp till töllstorp igen för att kolla på Fridas fotboll. De vann med 3 -2 i en väldigt viktig match. Så det var ju bra. En jämn match var det iallafall. Träffa Älsklingen där uppe också :D Najs. Så bestämde att jag skulle komma till honom sen. Dock var det jobbigt att sova där i natt eftersom att jag inte hade något nässpray. men lite sömn blev det ju iallafall till slut, och med älsklingen jämte sig vet man att man kan sova skönt.

Jag älskar dig ♥

Innebandyhelg

Den har varit hur bra som helst. eller nja, jag kan inte vara med och spela för min halsont. Jag som sett fram emot så mycket träning som vi hade fått denna helgen, så går man och får ont i halsen. Nu ska jag snart upp till töllstorp för ännu en träning. Får dock bara titta på idag också, eller jag kan vara med på tekniken iallafall.

Gårdagen var bra. Började med tre timmars träning med mycket och bra teknikövningar. Sedan blev det mat som matilda lagade åt oss. Spaghetti och köttfärssås. Gott ! Sen var det dags för A - lagets första seriematch för den här säsongen. Så den kollade vi givetvis på. Så roligt att se när såna duktiga människor spelar. haha, jag menar inte att vi är dåliga. men A - laget är ju mycket mycket bättre. :) hihi. Trots att dom tog lednigen första perioden med 2 - 0 förlorade dom matchen med 3 -5 till förslöv. Många utvisningar och hårda ord var det  iallafall under matchen. haha. Åkte sen hem en stund för attt äta lite gott med mamma, jesper och julia. Planka. Gott :)
Därefter tog vi cykeln upp till töllstorp igen och umgicks med dem som skulle sova där plus tränarna och issa. En kul kväll med MYCKET skratt blev det iallafall. haha.

Sen ska jag ringa älsklingen och höra om han vill leka med mig idag :)
Mys <3

Älskar dig ♥


Halsont.

aj vad ont det gör. Fick ont i halsen idag, så nu sitter jag och försöker tvinga i mig lite te, men det är svårt. Så himla äckligt. Men det sägs ju vara bra för halsont? Jag vill träna i helgen !    !! !  ! ! ! ! ! !! Inte vara  sjuk =(


Varför lägga sig i när man inte vet vad det handlar om? :S

Funderar på att bli brunett? Ska man eller ska man inte? Vill veta vad så många som möjligt tycker ju. Dessutom får det bli löshår också i så fall :D

När jag gick ner till bussen idag fick jag syn på älsklingen som kom förbi, men fick ju aldrig träffa honom. Fick ju iallafall en skymt av snyggingen :) Det är inte dumt det heller. hehe.
Ne nu ska jag ta en varm dusch och raka benen :o hahah

Sen hoppas jag på att det blir Pizza, gott =) och kanske en påse chips och sitta i soffan och tycka synd om sig själv när man inte har något att göra? (A) :D

Tom, Jag älskar dig ♥

Okej...

En halvtimme kvar tills jag ska gå ner till bussen. Vilket betyder att jag kunde ha sovit till KVART ÖVER SJU! En halvtimma längre. Gah, man blir ju tokig. Men eftersom att jag har en ny mobil så finns det andra alarm ljud på den vilket är Väääääldigt skönt så nu vaknar jag lugnt och försiktigt istället för att typ vakna för at man blir så rädd. :) hihi

Missar min innebandyträning idag på grund utav den jävla fucking praktiken. Varför måste jag få bege mig åtta mil hemifrån för att få en BRA praktik? Så måste ringa Sandra eller nått ikväll för jag vill verkligen inte vara kvar en dag till.

Jag blir bara sur, ledsen, arg och förbannad över att behöva gå till denna platsen. hatar det verkligen. Med stor bokstav på Hatar. Det är hemskt när man verkligen inte vill någonting men så måste man ändå. FAN med !

Saknar min älskling så fort jag åker ifrån han. :(
We belong together <3

Till åsa.

Det här inlägget är tillägnat till Åsa. Grattis ! haha eller något i den stilen. Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Puss och God natt min icke skatt. hahah

Tom, jag älskar dig.
Du är den bästa!

Mardröm.

Detta är verkligen en mardröm att få uppleva. Jag HATAR detta! Vill bara att denna och nästa dag ska vara över :(
Rädda mig någon !

Panik.

Jag drabbas av panik. Vill inte gå och lägga mig trots att jag vet att jag i stort sett måste för att orka med morgondagen. Men om jag går och lägger mig nu vet jag att när jag vaknar måste jag stiga upp och åka iväg till praktiken! Vilket gör att jag har ångest inför detta. men jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och ta tag i kragen och gå och lägga mig. Sorgligt men sant.

Vill spola tillbaka tiden ett dygn då jag vet att jag var hos Älsklingen och gosade hela natten. ända fram tills vi steg upp i morse / förmiddags / eftermiddags. haha

Tom, Du är den BÄSTA jag vet helt enkelt :D <3
och jag älskar dig :) <3

Ledig idag.

Så himla skönt. Igår efter träningen i Gislaved åkte jag hem till Älsklingen min. Så underbart bra har jag med dig <3 Kan inte ha det bättre. Sov där i natt, vi vaknade inte förrän vid tio över ett då hans mamma kom ner och sa att det var mat. haha. Men så underbart med sovmorgon med älsklingen <3 det behövdes.

Fick min nya mobil igår. :D Jippi ! :D Köpte också min efterlängtade klänning som jag längtade i typ en dag innan jag köpte den? hahaha xD Men guuuud så snygg. 4 oktober liksom :D Here I come!

Ne nu ska jag packa min väska och åka och tärna en sväng.
Pussss

Tom, du är den BÄSTA <3

Projektarbete.

Håller på med mitt projektarbete just nu. Ganska kul faktiskt. Åsa och Lisa, vad ska ni göra i helgen? Kanske vi hinner ta någon uppsättning mellan mina träningar. haha.
Match på söndag :D jipppi. Längtar <3 Innebandyn får än att tänka på annat, och det mår jag bra av :)

Åhhhh,, Efter skolan ska jag till vero Moda och köpa världens finaste klänning :O
Hur snygg som helst :D Ska kolla om jag hittar en bild.

Tyvärr mina vänner jag hittade ingen bild, men jag ska lägga upp en bild på den sen när den finns i min hand. Underbar är den. jag blev kär direkt <3

Träningen i Gislaved idag, sen åker jag till Älsklingen :D Weeeeej Sover där i natt. Skööönt. Min favoritsovplats helt klart. Jag ska försöka hålla mig vaken och inte vara så tråkig som vanligt. Visst låter det bra? ;D

Ne nu måste jag fortsätta. För lång paus. hihi.

Tom ♥

Mobil.

om jag inte har sagt det innan så säger jag det nu. haha, Jag har äntligen tagit tag i mitt liv och köpt en ny mobiltelefon. Det fick bli en Nokia denna gången. hihii. Får troligsvis den redan imorgon. Jippi, :D. Längtar tills jag får lönen nu så jag slipper känna att jag gjort åt alla mina pengar. haha Men det blir en bra löning denna månaden :D och dessutom får man ju det efterlängtade studiebidraget igen :D Gottt.

Hade visst studiedag idag fick jag reda på när jag kom till skolan. Men det var ju bara på eftermiddagen, varför man nu lägger en "studiedag" på en eftermiddag vet jag inte haha men det var ju skönt att få åka och jobba istället och tjäna pengar. Sen blev det Träning. Mycket givande träning idag, inte jobbig men lärorik och det behövs. Alltid kul att få lära sig hur mkt som helst under bara en träning.

ne nu har jag lovat bea och assa att gå in på deras blogg och kommentera haha. Så får la ta och göra det. Sen blir det sängen. Pussss och God nattt <3

Tom, jag saknar dig något otroligt mycket =(
Vill leka i helgen så jag hoppas du kan komma nån dag :) <3

Mamma Mia, vad bra den är.

Just nu helt klart min Favoritfilm. Så underbart bra. Lisa vi måste dit och båtluffa en vacker dag ;) hihi. Var på Bio idag igen som sagt. Dessutom samma film som i fredags haha. Men guuud så bra. Den blir ju bara bättre och bättre :D jag är in love liksom. hehe.

Jag är in love i min kära pojkvän också och därför saknar jag honom så himla mkt, när man kollar på en sån film som bara innehåller en massa kära par blir man alldeles kär själv och man vill bara ha sin underbaraste hos sig och mysa under täcket. tihi. Älskling, älskling, älskling. Alltid ska jag vara din. Aldrig vill jag lämna din hand.
Jag älskar dig, Tom Theorin, nu och föralltid.

Den 4:e WEIEEEEEEEEEEEEEEII :D

Har också beställt en ny Mobil nu. Äntligen. Så nu går det inte att ångra sig. haha

Snabbdusch.

Har precis stigit upp ur sängen och tagit en snabbdusch. Mamma och pappa kom hem för en liten stund sen och nu ska vi ha fikagäster(?). Åsa och Lisa dem fuskisarna är på A6 nu och shoppar. Fusk, fusk och åter fusk. hihi.

Sen blir det bio, Mamma Mia. Så himla bra den är. Gå ner och köpa något gott först som man kan ha och mysa med.

Ne nu ska jag upp och kolla om fiikat är klart. Magen börjar kurra lite smått.

Tom, önskar att du vore här just nu. Jag saknar dig. men jag förstår också att du inte kommer för jag har ju skola och träning och sånt imorgon. Puss på dig iallafall.
Jag älskar dig <3

Frukost.

på sängen är inte fel. hihi. Sitter här med min data i knät och mackor med oboy till. Gott. Vaknade nyss så har fått en låång och härlig sovmorgon. Länge sen jag sov så här länge faktiskt. Ändå är ju halv elva inte så sent? menmen. hihi.

Vad händer då idag? Jo, bio blir det iallafall. Sen vill jag ju till Älsklingen och träffa honom, men vet inte om jag har skjuts efter bion. och efter bion kommer jag inte vara där förrän typ halv tio och då är det ju typ läggdags för mig eftersom att det är skola imon =( Men jag saknar ju honom så himla mycket och jag älskar att få sova jämte han den tiden då han också sover haha, han går ju och lägger sig så himla sent. haha.

Ne nu ska jag ta och jobba lite på mitt projektarbete. See yaa later.

Tom, jag saknar dig verkligen hur mycket som helst. Skulle vilja tillbringa ALL min lediga tid med dig. Så jag tycker du kan komma hit idag så jag får träffa dig lite mer =)
Du är det bästa som har hänt mig ♥

Trevlig kväll till slut.

Japp även jag fick en trevlig kväll tillslut. Jag ringde ju då till Åsa och Lisa och berättade att jag kommer över en sväng. Jag kom dit och stannade tills nu när de fick följa mig hem för jag VÅGAR verkligen inte gå hem själv. Sjukt att man är 18 år och inte vågar gå 100 - 150m helt själv i mörkret, är inte det lustigt? haha

Det blev en tripp ner till konsum först för att inhandla kvällens smått och gott. Det fick bli spaghetti(?) haha, chips, dipp, läsk och chokladpudding. Smaskens! Sedan trippade vi hem och Lisa gjorde i ordning maten medan jag och Åsa satt och kollade på Musikmaskinen. haha. God mat blev det iallafall, Lisa borde laga mat åt mig oftare :D hihi. Sedan blev det tvn framför Sing a long och efter det blev det nog bara prat prat och prat, det tar liksom aldrig slut :)

Men sen kände jag hur ögonen började dra ihop sig och klockan ticka iväg, så det var dags att gå hem. Så nu sitter jag här och skriver ett blogginlägg redo för sängen. Saknar min Älskling. Fick inte träffa honom tillräckligt länge idag ju =(. hihi.

Imorgon blir det dessutom bio ;)

Tom, jag saknar dig varje andetag jag tar utan dig vid min sida <3

Match.

Yeeees. Idag började det äntligen sätta igång igen. Träningsmatch mot Teleborg i Hovshaga. Förlorade dock, men bara med 4 - 2 så vi lyckades få in två mål samtidigt som vi lyckades hålla nere deras mål. Yesyesyes. En av våran bästa spelade match, trots utan tränare som var med. hihi. Efteråt blev det Mcdonalds. Gott :D

Nu åkte precis Älsklingen och Öster hem, har klippt Öster. Det behövdes ju ;) hihi. Åhh, nu saknar jag älsklingen ännu mer bara för att bara var här typ en halvtimme och sen åkte igen. :( Blir ju ledsen i ögat ;) hihi. Får la smsa ett god natt sen till honom och hoppas på ett mysigt svar tillbaka. :)

Hopp, vad ska man nu hitta på hela kvällen, ville att Tom skulle stanna så jag slapp vara ensam i natt också :( Dessutom är det bara jag och min kära syster hemma denna kväll/natt eftersom att mamma och pappa är på fest i Lammhult och kommer inte hem förrän imorgon någon gång.

Ville bara säga att jag är Avis på emma som har körkort. Jag vill också ha mitt nu !!!!!! BAAAAAH ! Men snart så kanske jag också kan köra till matcherna ;) hihi.

Tom, du är den bästa jag vet.
Saknar dig så mkt :(


LISA !?!?!? LEKA ? :D

Mamma Mia.

Guuuud vad bra den är. Tur att man får gå en gång till med Åsa och Lisa :D Huuuur bra som helst. hihi. Den är verkligen sevärd. Inte ett dugg långtråkig utan det hände någonting hela tiden.

Idag var ´jag och hämtade ett paket på posten, och guuuud vad grejer det var. Jag visste att jag skulle få lite hårnålar och lite annat smått och gott stod det i mailet. Men det var rent ut sagt MYCKET smått och gott. Skitskoj. En hel låda med olika hårnålar och gummiband. Sen fick jag dessutom en hel massa produkter, inte mindre än 13 olika produkter.

Nu ska jag kolla om jag kan få igång Guitar hero. Wiho :)

♥ Tom ♥

En låda full med Hårnålar =)
 
Produkterna :D

Och sist men inte minst Kvällens Outfit :)

Bio kanske?

Ska man följa med på bion med mamma pappa och jesper idag kanske? Verkar inte som om det händer mkt annat denna fredagskväll. Mamma mia. Det får nog bli en sån myskväll. Annars sitter man hr helt själv hemma? Antar att det inte är någon som kommer och hälsar på mig iallafall. haha.

Match imorgon. Jag laddar för fullt. Kommer gå sååååå åt skogen men det skiter vi i. haha. Får se hur det går utan tränare och allt. Hoppas vi har tillräckligt med chaufförer bara. haha.

Puss hej, uppdaterar lite senare när jag har något mer att säga för nu ska jag ta en sväng in i duschen. :)

Tom, saknar dig ♥

Åsa, jag hoppas du är nöjd med min nya design? ;)

Läggdags?

Skulle vara skönt efter en dags praktik. Usch. Men idag gick tiden lite fortare iallafall. hade iaf tre kunder idag. Tur, annars hade jag varit död nu. Har så förbannat ont i fötterna och benen nu efter att stått i nio timmar. Skönt att det är en hel vecka kvar till nästa praktik, synd bara att en vecka går så himla fort :(

Imorgon ska jag jobba och tjäna lite pengar, jobbar nog inte heldag men man vet aldrig. xD Pengarna lockar ju. hihi. Idag fick jag ett postavi från en ny sponsor :D Weeeej. ska ner och hämta paketet imon :D Hoppas det är en massa bra saker :D

Händer annars i helgen då? Bio blir det nog. Hade velat gå imorgon men då kan ju inte mina medföljare. haha. Så vi får ta det på söndag eller onsdag helt enkelt. hihi. Är ensam hemma lördag till söndag också :O Sen är det match på lördag förmiddag med. Eller vi åker vid elva, så är la hemma vid fyra tiden igen. Sen är jag och julia ensamma hemma till söndag för mamma och pappa ska på fest i lammhult och jesper ska med till mormor och nillan. haha

Ska sno in våran boxer till min tv, eftersom att vi inte längre har någon fungerande tv? men det ska fixas snart hoppas jag :O :)

Var ute en sväng med Åsa och Lisa nyss. men det är svinigt kallt så vi fick ta en kortis. Sen fick ju åsa sina efterlängtade One tree hill avsnitt som är liksom gamla för mig vid det här laget ? haha

Saknar min älskling såna här dagar när man är så trött att man bara vill gosa in sig i en filt och gosa hela natten. Dock utan att somna vilket är svårt. haha. Men jag vill ju vara vaken. men det går helt enkelt inte. Förlåt. =(
Tom, jag älskar dig något otroligt mkt <3


Jag vill vara din dröm, så som jag är din verklighet <3

usch,

jag ska byta plats helt klart. Den tråkigaste salongen jag någonsin varit inne i. Så nu blir det byte som gäller. Kommer dock vara kvar fram tills att jag har hittat någonting annat. Har tre kunder imorgon iallafall så då blir det lite att göra och dagen kanske inte går riktigt lika segt då.

När jag kom hem med bussen var Lisa nere och mötte mig sen tog vi en promenix. Skönt att få prata av sig. Tycker så mkt om er. åsa och Lisa. :) Finns liksom ingen annan i hela världen som man kan umgås med så som man kan umgås med er. Det känns så underbart bra att ha er som kompisar :D

Trött i hela kroppen. Trött i ögonen också för den delen. Så ska nog inte göra många knop till idag. Blir väl till att gå och lägga sig snart. haha

Tom, jag ska alltid vara din ♥

Nu börjar allvaret.

Har precis käkat frukost. och just nu känns det som om jag ska spy upp allt så nervös är jag. haha. Vet inte ens varför jag ska behöva vara nervös? Men pirrigt är det kan jag lova. Jag hoppas ju verkligen att jag inte får någon kund idag iallafall. Men det kan dom la inte hunnit boka in sen igår? eller jo, kan och kan kan dom nog. hihi.

Ne nu ska jag göra mig klar. sminka, platta håret o.s.v. haha.

Tom, jag saknar dig alldeles för mkt ♥

Praktikplats.

Äntligen har jag fått tag på Praktikplats. Onsdagar och Torsdagar. Börjar redan imorgon. Nervös? ne inte än, men ju mer jag kommer att tänka på det ju mer nervös kommer jag bli. Pirrigt!

Kom hem en timme tidigare idag. Måste ha lite hjälp av pappa för att komma igång med hemsidan. Han vet lite mer hur jag ska bära mig åt. Lite har jag fixat själv. och ni får inte reda på Adressen förrän allt är klart. Hihi. Förutom Åsa för hon får vara min högra hand och hjälpa mig med lite saker hade jag tänkt. Ops. det vet hon inte ens själv än. haha. Fick en till sponsor idag. Bra jobbat. Så det ska jag fortsätta att jobba vidare med.

Så ikväll ska jag iväg till Gislaved och ta hand om småbarnen. Ska ju ta tag i allt och för en gångs skull hoppa i själv också så att jag kan visa hur dom ska göra. hihi.

Ne nu ska jag vila en stund. Grymt trött idag.
Pusssshej.


Tom, Jag älskar dig <3

Skola, Jobb och Träning.

är vad min dag har bestått av.
Först expo, härliga kunder ger lusten till att fortsätta. Likaså när man blir nöjd med sin uppsättning.
Sedan var det jobb och träning. Skoj. Fick just reda på att elitserielag är med i vår serie i år. Hjälp mig, hur ska detta sluta? xD

Imorgon blir det skolan och sedan ska jag ta tag i mitt liv helt enkelt. Låter bra va?

Måste säga att något som var bra, var att få sova hos Älsklingen i natt <3 Åhh jag längtar redan efter dig <3

Ne nu är det alldeles för sent för mig att sitta här.
God natt och dröm sött !

Tom,
älskling

Hemsida.

Har precis skapat min egna hemsida till mitt projektarbete. Eller jag har beställt namnet och så. Så imorgon får jag lösenord och sånt så att jag kan börja. Skoj! Sedan behöver jag börja göra mina uppsättningar. Så alla som vill och kan måste säga till så att jag kan planera in en tid för dig.

Nu längtar jag nästan till tisdag eftermiddag när vi får jobba med projektet. hihi.

Nu väntar jag också på att maten ska bli klar. Stek och potatis med gele. Det godaste som finns helt enkelt. Sen åker jag till Älsklingen och myyyyyser :D Mysigt !

Pussss på att det blev en bra dag <3


Söndag.

En härlig sovmorgon blev det idag. Skönt ända tills mamma och pappa började städa i köket och drog stolarna genom halva köket. Steg upp och åt frukost. En tallrik Corn Flakes med Hallonsylt och en macka med ost och gurka. Gott.

Igår blev det jobb för hela slanten näst intill. ne då. Började vid kvart i sju och jobbade fram till halv tolv för då orkade jag inte mer. Så mamma kom och hämtade mig och jag gick direkt och la mig i sängen och sov fram till fyra. hihi. Sedan tillbringades kvällen med familjen. Guitar Hero och Korsord. En mysig kväll helt enkelt. Dessutom kom min syster hem igår. Trevligt. Hon är verkligen snyggt brun nu. Fusk !

Fredags kvällen tillbringades med Åsa. Det var trevligt. En gul tv med Paradise hotel. Kan det bli bättre? =)

Idag hoppas jag på att jag får träffa Tom. Har inte setts sen förra tisdagen. Snart två veckor sedan, och jag saknar honom så otroligt mycket just nu. Vart har tiden tagit vägen liksom? Saknar dig så mkt =(

♥ Tom ♥
♥ ♥ ♥


Värnamo.

Stannade ju kvar i Värnamo idag för att luncha på Olympia. Gott var det. Sedan blev det stan i några timmar. Blev lite köpt, kan nog inte riktigt hålla mig ifrån shopping. haha. Blev ett par beigea Chinos, ett par svarta stövlar och en ny mascara.

Just nu har jag tagit en liten break i min städning. Mitt rum ser bedrövligt ut som vanligt. haha, hittade nyss denna lilla krabaten på mitt golv.

MYyyyysigt ! Men nu är han död iaf. Han har nämligen bott UNDER mitt golv ?! ;O

Lite bilder på dagens inköp =)
Chinos och en mascara.

Stövlarna.




Olympia.

Nu ska jag dra mig bort till Olympia för att Luncha med Åsa och Lisa.
Hörs sen.
Puss.


Uppsättning.

Har gjort en uppsättning idag, fik bli en rosett med lite lockar. Blev hyfsat bra, kunde varit lite bättre renkammad men annars var den helt okej. Lyckades även hålla formen. Bra ! Sedan blev det permanentrullning men gav upp efter tio spolar. Orkade inte mer. hihi. Det är roligt att rulla permanent. men ganska enformigt.

Just nu sitter jag bara och fördriver tiden. Vi har ingen lärare eller något som tittar till oss. Så vi får i stort sätt göra vad vi vill. Så jag väntar bara på att Åsa och Lisa kommer så att jag kan få gå och käka mat, för jag är HUNGRIG ! hihi. Sitter och äter lite choklad så länge. Jag menar jag har ätit nyttiga vindruvor hela veckan och idag är det fredag så då får man äta godis :D Så i helgen ska jag käka massa godis ifrån Cloetta när vi var där :D GoTT!

Tom, i miss u.


Hihi.

Ny dag idag. Dessutom är det FREDAG ! :D Dagen vi alla längtar till? aa jag tror nästan det asså ;) Luncha med Åsa och Lisa på Olympia idag då ;D Sedan blir det lite smått shopping :D Najs. Måste hitta  ett par snygga skor känner jag. :)

Sedan ska jag hem och pappa ska hjälpa mig lite med mitt projektarbete så att jag kommer igång. :D En egen hemsida :D woohoo. Något förslag på adress?

Ne nu ska jag iväg till skolan.
Pusshej hörs senare under dagen.


Tom, kom och håll om mig är du snäll (A)
♥ ♥ ♥

Friskan.

Jag och Åsa har precis varit uppe på Friskan och tränat. Duktigt. hihi. Sedan berättade hon om björnen som går runt här omkring, så lämnar hon mig ensam till att gå hem ifrån henne. Usch på dig! haha, men jag överlevde iallafall som tur var. Tur för dig liksom ;) Älgar och våldtäktsmän usch !

Efter skolan idag stack jag och jobbade och tjänade lite pengar. Skönt. Jobbar nog lördag morgon också. Imorgon hoppas jag på halvdag för sen ska jag, Åsa och Lisa luncha på Olympia och ta en sväng på stan. Ska försöka hitta ett par skor. Behövs nu när hösten kommer sakta men säkert. Så mysigt. jag älskar hösten :)

Händer imorgon annars? Blir nog en mysig hemmakväll med mamma, pappa och jesper. Tacos blir det iallafall. Gottit, om jag nu kommer orka efter lunchbuffen ;) hihi Ingen annan är ju hemma =(, Åsa och Lisa ska ut i skogen och springa efter älgar och våldtäktsmän mitt ute i skogen ;O Men dte kan man ju också roa sig med en fredagskväll. Kanske ska ta och gå upp och sola solariet? Låter skönt, men vi får se. :P

Jag kan tipsa om en bra artist med som jag hittade idag. Mycket bra låtar.
Melissa Horn.

Ne nu ska jag ta och sova, vi hörs imorgon.

Tom, jag älskar dig något otroligt mkt.
♥♥♥

Skolan.

Sitter nu i skolan och letar salonger, jag och Tina ska snart lyfta på våra rumpor och bege oss ut i värnamo till olika salonger. Får se om vi får tag på något, annars har vi några till salonger att ringa till. Får hoppas man får någonstans, men man börjar tappa lusten att gå runt till alla och bara få en massa nej hela tiden.

Sitter och kollar hundvalpar, jag vill ju så gääääärna ha en. Men när skulle jag hinna? =/

Torsdag idag iallafall vilket betyder att det bara är två dagar kvar till helg. Helgen gör verkligen underverk. Dock lite för kort, för man hinner ingenting känns det som.

Tom, Du är den bästa.
Saknar dig ♥

Vindruvor.

jag har fått dille på just vindruvor. Gröna, kärnfria vindruvor. Att en sån sak kan vara så gott och samtidigt inte allför onyttigt. Jag har helt enkelt hittat en bra sak att tycka om. Ta en vindruva sitället för en bit godis? Hur bra låter inte det liksom. :) Idag åt jag upp en hel ask med gröna, kärnfria vindruvor och jag njöööööt av den goda smaken. Så imorgon efter skolan sticker jag in på Ica en sväng och köper en ask innan jobbet, så att jag orkar med några timmar där också. hihi.

Tjänade hyfsat bra idag faktiskt. Har ju fått lönehöjning med så det är inte fel. Inte så mkt, men det gör några kronor iallafall, vilket är bra tycker jag. hihi. Imorgon ska jag fortsätta tjäna lite pengar som sagt. Sparar ihop så att jag kan köpa en mobil utan att känna att alla pengar försvinner liksom :)
Skadade mig på jobbet idag. Först rev jag mig på en kartong från halv fingret och upp över hela handen, så lång är min reva, och det bloade =( Sen efter det tror ni inte jag lyckas få en metallflisa i fingret i samma hand? jojomen. Sedan var det innebandyträningen och på något sätt lyckas jag få in ena fingret i bladet på klubban och vrider liksom om på något vänster. och aj vad ont det gjorde. Men där tar inte olyckorna slut. Jag lyckas även klämma mitt ena finger när jag kommer hem. Jag förstår bara inte hur jag har lyckats med all denna skada som skedde idag? Ett mysterium jag aldrig kommer få svar på.

Nu ska jag krypa i säng, för imorgon går jag och Tina i skolan för vi är kassa som inte har någon praktik. hihi. Så vi går bara halvdag imorgon. Skönt tycker jag.

Tom, jag saknar dig ♥

Huvudvärk.

Har något gryyyymt ont i huvudet, så ska proppa i mig två alvedon och hoppas på att det hjälper. Har precis slängt i mig lite mat efter jobbet och nu ska jag snart iväg och träna, få se hur det går med denna huvudvärken men jag hoppas på att det går bra.

Jag är så avis på min syster som just nu har avslutat en dag på stranden på mallorca. Är det inte fuskit liksom? Här regnar det så jag vet inte vad, så ligger hon och steker på playan hela dagarna. Fusk helt enkelt !

Var ju ledig från skolan idag, så jag tog tag i mitt liv och följde med pappa och jobbade hela dagen. Ska vara lika duktig imorgon fast då blir det bara eftermiddagen eftersom jag ska till skolan på förmiddagen.

Fredag = Luncha med Åsa och Lisa på Olympia =)
Lördag = TA DET LUGNT ! ;D (kanske jobba en stund på morgonen?)

Håller på att städa iordning på mitt rum och i min garderob, har köpt en sån där skosak som man hänger i gaderoben där jag kan ha mina skor så den har jag hängt upp nu med, har även några krokar som ska upp på väggen. Sen ska en del kläder över i byrån eftersom att min gaderob har blivit full. Konstigt tycker jag =)

Ne nu ska jag ordna upp mitt liv och få bukt på huvudvärken. Kanske att jag har tänkt och saknat min älskling lite för mkt? Aa det tror jag det beror på :)

Tom, du är den bästa ♥

Kvällspromenad.

Fick bli en kvällspromenad med Åsa och Lisa ikväll. Trevligt eftersom att vi inte setts på en vecka vilket jag tyckte kändes väldigt länge, men enligt Lisa skulle hon nog kunna vara utan mig några dagar till. haha. Det roliga med våra kvällsrundor är att vi alltid har någonting att prata om. Det tar liksom aldrig slut och jag är väldigt nöjd med att ni valde mitt förslag till projektarbete :D haha. Bra jobbat flickor!

Nu ska jag ta och sova, Är ledig ifrån skolan imon, så följer med pappa och jobbar imorgon. Skönt när lönen kommer nämligen. hihi.

Pusss&Kram Skumbanan.

Tom, jag saknar dig ♥

Söker modeller.

Jag söker nu modeller till lite olika uppsättningar till mitt projektarbete. Korta, långa, tjocka, tunna, ljusa och mörka hår sökes. Det vill säga alla typer av hår. Skriv bara en liten kommentar eller skicka ett sms ifall du vill ställa upp.

Har även fått reda på att Lanza kommer att sponsra mig med något, men jag vet inte vad än. Får paketet imorgon levererat till jobbet, för imorgon ska jag jobba och tjäna pengar. Är nämligen ledig imorgon och på Torsdag och fredag blir det bara halvdag. Jippi. Skön vecka.

Så vad händer i helgen? Åsa och Lisa? Vad gör ni på fredag? Kanske en riktig tjejkväll som vi har pratat om? ;D Skulle behövas just nu, tänka på allt annat än skolan. Sen blir det nog lite mys med älsklingen på lördag skulle jag tro =) Längtar <3

Ne nu ska jag inte göra mkt nytta men vi kan ju låtsas det.
Pusss och Kram eller nått.

Tom ♥

Bästisar.

Vi måste träffas snart. tihi. Jag liksom saknar er trots att jag träffade er typ i onsdags. okej det där var länge. En vecka imorgon, vi måste helt enkelt ses IDAG ! ;D En tur ner på stan förbi konsum kanske? hihi

Sen saknar jag min Tom med. Vill träffa dig SNART. Typ NU. Synd att man inte har sommarlov och är LEDIG. för jag hatar att gå i skolan. Är så trött på skiten. så nu vill jag bara hem. Ska ta en runda förbi körskolan idag och boka en ny körlektion. Pappa blir ju galen. hihi. Sedan blir det att åka till gislaved och köpa nått att käka, meybe på ICA Kvantum? Japp det blir det nog. Sen ska jag Gåååååå ända bort till simhallen -.-

Måste också prata med Anette idag. Tjalala. Undra vad hon säger nu när jag inte har fått någon praktikplats. Fasar inför detta. Aja. Orkar inte tänka mer på det nu.

Ne nu är rasten slut, så dags att börja jobba igen.

Tom, du är den bästa ♥

Jävla praktik.

Finns inte någon plats någonstans. Man blir så förbannad över att ingen vill ta emot än. Antingen har dom inte tid, eller så vill dom inte eller så har dom inte tillräckligt att göra. Va fan. Vad ska jag göra nu då? Jag måste ju hitta en plats och jag tänker INTE åka ända till Lammhult för att få utföra min praktik TVÅ dagar i veckan. Det gör jag bara inte.

Har också funderat på om det verkligen är detta jag vill? Stå och jobba som frisör hela mitt liv. Nej det vill jag inte. Jag har tappat intresse för det mer och mer känns det som. Jag tycker det är kul så länge man står och jobbar med dockorna. Men jag tycker inte att det är kul att stå och ha kunder till exempel, vad ska man göra med sitt liv. Nu är det bara ett år kvar tills man tar studenten. Det går ju inte precis att byta nu. och hur ska jag berätta för alla som tror att jag verkligen brinner för att bli frisör att jag inte vill egentligen? Jag få panik inför framtiden, just nu känns det som att jag bara vill hitta ett jobb och att man sedan får se vart man hamnar. Men jag måste ju bli klar med skolan. Det är bara ett år kvar och det tänker jag kämpa med. Men just nu känns det tungt.

Jag måste också sluta med simningen. Jag orkar inte mer och jag har ingen LUST att gå dit, hur kul är det för barnen att ha en tränare som inte ens engagerar sig? Inte ett dugg skoj. Och vad händer om jag slutar? Kommer simklubben klara av det eller hur kommer det bli? JAG VILL VERKLIGEN INTE MER ! Just nu vill jag hem till älsklingen och bara gosa ner mig i hans famn. Det är det jag vill med mitt liv helt enkelt.

Ne nu ska jag åka till Hillerstorp och jobba.

Tom, Du är den enda för mig ♥


RSS 2.0