Lördagsmatch!

Idag är det dags för match igen! Tagga Tagga Tagga! Denna gång beger vi oss mot Vislanda för att möta Alvestas U-lag. Matchstart vid fyra, så nu ska jag käka lite pasta och köttfärssås innan det är samling i värnamo vid 2. Wiihoo! Önska oss lycka till nu !


Ciao så länge!


Jag älskar mitt liv.

Ja, just idag älskar jag mitt liv. Allt jag har omkring mig och alla underbara människor. Allt går som på en räls och jag hoppas jag kommer ha det så här hela livet :) Alla runt omkring mig mår bra, min familj är världens bästa, min släkt är helt underbar, mina bästa vänner finns alltid där för än, Tom står vid min sida, salongen går bra, kunderna är nöjda, innebandyn är så j*vla rolig och sist men inte minst så har jag faktiskt ganska många som läser min blogg vilket känns toppen. Hur underbart låter inte allt detta?

Dagen har varit fullspäckad även idag. Fram tills nu, det är nu jag kunde sätta mig ner och ta mig några andetag, annars har det bara gått i ett hela dagen vilket jag älskar ! :)

Vad händer ikväll då?
Jo jag ska nog ta och laga god mat till min familj om inte det redan finns färdigt när jag kommer hem. Sen ska jag röra ihop en guacamoledip och käka tacochips framför idol ikväll tillsammans med min familj. Jag säger bara Fredagsmys!


Ladda inför match imorgon, borta mot Alvesta ! TjoooOO! :D


Tom <3


Torsdagsmys?

Nu är jag klar med sista kunden för idag. Jobbar i och för sig en timme till. Lite städning skulle behövas här i salongen i alla fall. Har inte blivit mycket tid över till det de här två dagarna. Kunder har rullat in som bara den. Märks att det har varit löning och dessutom en annons i tidningen, vilket är toppen! Dagarna går dubbelt så fort när man har mycket att göra.

Köpte två fina turkosblåa ljus till salongen idag. Tänkte att det skulle bli lite torsdagsmys här inne på salongen, men glömde givetvis tändare. Så imorgon blir det fredagsmys för alla kunder istället :)

Kanske man ska ta och kika in på Puss hos Dogge Doggelito? Han är ju där ikväll på tjejkvällen som de har med massa erbjudanden, mingel och mys :) Men vill ju inte gå dit själv. har ju nämligen presentkort där :)

Ska fixa mina naglar med ikväll om jag orkar, och sedan bege mig hem till Älsklingen som kom hem från stockholmia idag! :D Mysssss <3

Ne nu ska jag ta och svabba golvet eller nått :)
Pusshej !


Kärlek <3

Salongstime.

Sitter nu på salongen. Har ingen kund förrän 11, så nu sitter jag och försöker fixa min bloggdesign. Svårt att veta hur man vill ha det. Eller rättare sagt så är färgerna det svåraste tycker jag. Men jag kommer kanske på nått.

Förresten så har jag anmält mig till Tjejvasan nu. Tjooo! Hur ska detta sluta? haha

Träningen igår var Nice. Mycket spel och det gillar vi :D sen körde vi fys också :)

Men har inte mycket mer att säga just för stunden så vi får höras senare.
Pussss heej !


Tomis <3

Fullt upp på salongen.

Slänger in ett inlägg innan jag åker hem från salongen. Idag har varit en fullspäckad dag så har inte ens hunnit med några inlägg. En kul dag med mycket kunder och i veckan blir det fler. :) Tjo i boet!

Nu ska jag hem och slänga i mig något att äta för att sedan åka till Skillingaryd och träna. Åh vad jag längtar till varje träning! Det är ju fanimej underbart att man kan trivas så bra och dessutom få motion på köpet! :) hihi

Ciao så länge!


Tom, kom hem! Jag saknar dig! :( <3

Måndagsträning.

Kom nyss hem från träningen i skillingaryd. Kul träning idag med en massa passningsövningar. Så himla goa tjejer. Man blir så glad bara av att se alla. :)

Pratade nyss en snabbis med Älsklingen. Han är ju i Stockholm denna veckan och jobbar lite med sin far. Kommer sakna honom lite så där men skönt att han fick lite jobb, vilket innebär pengar ! :)

Ne, nu ska jag sova. Tidig dag imorgon. Håhåjaja.
God natt!


Tom Theorin <3

Ombyggnad.

Ja som ni ser är bloggen under ombyggnad. Var trött på den gamla designen och kände för en ny. Men just nu orkar jag inte pilla mer med den. Får bli en annan dag, en dag då jag har tid, ork och lust. För just nu har jag ingenting av det.

Kanske ska ta och lägga sig och sova nu ?





Kärlek <3

Vinst!

Så underbart skönt att äntligen få känna på hur en vinst känns och dessutom fick jag dela vinsten med världens bästa lagkamrater. Känns så jävla bra att jag bytte till Skillingaryd, kunde inte ha blivit bättre. 5-2 blev resultatet, och sen vill jag säga grattis till A-lagstjejerna som tog hem matchen mot Forsheda idag med 11-2. Vi tränar ju trots allt ihop.

Efter matchen mot Värnamo blev det McDonalds. Gott var det eftersom att jag inte ätit där på skitlänge. Sen blev det City Gross för lite godis. 3,90kr/hg. Sånt gillar vi.

Vad händer i kväll då? Ska nog ta mig en liten powernap nu innan körslaget och Little miss sunshine.
Puss!


Älskling <3

Laddar Match!

Ja nu sitter jag här och taggar inför säsongens första match för min del. Woooooo! Nervös som bara den men ändå så otroligt taggad så det finns inte! Längtar till man hör den där visslingen och matchen är igång. Weei.

Ne nu måste jag slänga i lite pellets i pannan och sen packa väskan. Ciao!




Tom, du är bäst <3

Vad blir det till Lunch?

underbar träning igår. Kul att Anna börjar som målvakt med oss. WiihoO! ;D Måste bara säga att jag har hamnat i världens goaste gäng. Taggar inför match på Lördag redan nu! Borta match mot Värnamo. Spännande! Hoppas det går bra för oss :) Men det är klart det gör det ! ;)

Måste in till någon sån där fotspecialist. Har problem med mina benhinnor eller vad det är. Får iaf överansträngning på framsidan av smalbenen. Så ett par inlägg kommer förhoppningsvis göra susen. :)

Har haft min första kund för dagen och har också hunnit med en del räkningar som ska betalas. Nu behöver jag verkligen min lön! Den kommer la imorgon tror jag ! Saftigt!
Ne nu ska jag in på Ica och kolla om jag hittar något jag kan göra till lunch. Vi får la se om det blir något eller om det blir som igår.. ett kokt ägg till lunch. haha.


Saknar min älskling ! :) Men kanske kan ses ikväll och imorgon förhoppningsvis! :D Puss på dig!


21 Oktober, ett datum att minnas.

21 oktober 2006, en dag som betyder väldigt mycket för mig. Det var dagen vi blev tillsammans och jag ångrar inte en minut med dig! 3 år har redan gått vilket är en väldigt lång tid, men jag hoppas på ännu mer tid i din famn.

Tom Theorin, det finns inga ord som kan förklara hur mycket jag älskar dig <3

ingen rubrik.

Ligger just nu i sängen och väntar på maten. Köttfärslimpa och potatis, gott! Har hunnit med en del idag, en låångrunda med meja, dammsugit köket och storarummet, städat kaninburen och varit och hämtat Julia i hillerstorp. Ja en hel del helt enkelt.

Nu ska jag hinna med lite till innan jag far till Älsklingen. Ska äta, sola, träna och duscha. Men det ska jag nog hinna med det med. Måste ju köra lite gym idag eftersom att jag inte kunde vara med på matchen idag. :( Tråkigt nog så hann inte våra övergångspapper bli klara, men nästa helg då jävlar! :D Hoppas det gick bra för idag tjejer! Resultatet har ju inte kommit in på innebandy.se än.

Ne nu är det mat. Pussss !



Tomis <3

Mörkrädd?

Ja som dem allra flesta vet är jag otroligt mörkrädd. Varför vet jag inte riktigt. Känns alltid som om någon går bakom en när man går där ensam i mörkret. Antingen en våldtäcksman eller en älg? Ja, ganska sjukt att man kan vara så rädd för älgar och våldtäcksmän. Men jag kan inte rå för det. usch. Värst är det när man kör bil mitt i skogen och stöter på en älg, får värsta ångestatackerna och börjar gråta som en liten unge. Och när man inte ens vågar gå ut och ge kaninen mat på kvällen själv, då är det väl något som inte är som det ska?

Jag försöker iaf övervinna min rädsla mot allt detta onda. Så idag ringde jag min mamma och sa att jag kommer upp och möter henne på jobbet så vi kan gå hem. Så jag tog med mig Meja i kopplet och traskade själv upp till simhallen för att sedan traska hem igen, men denna gång med sällskap. Framsteg säger jag bara!

Förresten, Calle och Erika var gryma idag! Grr.

Nu ska jag sova.
God natt!


Kärlek mellan dig och mig <3

Fredagsmys med Idol

Kom nyss hem ifrån Simhallen, var uppe med pappa, solade och bastade. Skönt. Nu ska jag snart ner och hämta pizzan, eller jag ska tog en sallad istället. Känner mig fet idag så pizza blir det minsann inte. Sen blir det mys framför Idol när mamma kommer hem ! :)

Ne nu är nog pizzan klar. Ciao!


Tom, min kärlek till dig är obeskrivbar <3


16.00

Klockan slår nu 16.00 och snart kommer mickan för att slinga håret ! :D Dagens sista kund, sen bär det av mot Gislaved för skatteverkets informationsträff och därefter ska jag sova hos Tom! <3 Myspys :)

btw, så har jag tänkt på detta i flera dagar nu. Killarnas frisyrer i höst. Min favvofrissa på killar helt klart! Kort på sidorna och längre upptill och bak i nacken. Det är finfint och nu får jag klippa en massa pojkar som vill ha det så! Wihoo! ;D

Här kommer en bild på hur jag menar...

Åhhhhhh Uppladdningen funkar inte. Ni får klara er utan!

Ciao !

Skatteverkets möte?

Sitter nu i salongen och väntar på dagens första kund. Kommer inte förrän 12 så har några timmar kvar till att fördriva tiden på. Men det ska jag nog klara även idag. haha.

Idag är det verkligen sånt där underbart kallt höstväder som man vill ut och gå i. Traska omkring i solen med mössa, vantar och en härligt tjock halsduk.

Ikväll slutar jag tidigare på grund utav ett möte jag ska på. Skatteverkets möte för nystartade företag. Ja vi får la se vad dom har att säga under cirka tre timmar?, jag kommer dö.

Ne nu ska jag fixa mitt hår för dagen. Pusshej !



Tom <3

God natt.

Äntligen ligger jag i sängen. En riktigt go träning idag. :) Tyvärr får vi (vi=jag,julia, mickan och amanda.) inte vara med på seriepremiären på Söndag eftersom att våra papper inte är klara. Alla dessa papper för byte av klubb? jaja. Nästa helg blir det match iaf ! :D Synd bara att mamma och pappa inte kan komma och kolla då. Så då får ni andra göra det istället ! :)

Åsa, det blev tre inlägg idag ! :D

Men nu ska jag ialla fall ta och sova.
God natt gott folk ! <3




Älskling <3


Nyfärgade ögonbryn..

Nu har jag precis färgat mina ögonbryn i väntan på nästa kund. Så skönt att slippa fylla i brynen varje morgon. :)

Väntar som sagt på sista kunden för dagen, sen ska jag hem, slänga i mig lite mat, packa väskan och iväg på träningen ! :D Det är verkligen träningarna man ser fram emot nu ! :) Åhh så kul !

Saknar min älsklingsplutt redan!  :(
Love yoou <3

Lila naglar

Idag blir naglarna lila. Jag sitter just nu på salongen och målar dem i en vackert ljuslila färg. Har inga kunder förrän i eftermiddag, så då får man sitta här och göra en massa annat som ska göras, så som bokföring, städning och massa annat småplock.

Sov hos älsklingen inatt. Pratade i sömnen (igen).

Tom säger någonting till mig och
jag svarar: Hålen
Tom: Va?
Jag: Ja, hålen i täcket.
Tom: Vilka hål?
Jag: Såna man gör i papper.

Ja något sånt löd konservationen. Hur kan man komma att tänka på hål i täcken som görs av en hålslagare? Jo kanske för att jag igår letade efter hålslagaren samtidigt som det var mycket att plocka på Heco i alla små HÅLEN! Kanske kan vara något som har ett samband där?

AsaLindstrom.blogg.se meddelar att arbetskläder är cooollt!

Ja idag publicerade http://asalindstrom.blogg.se det magiska! Nämligen att arbetskläder är Coolt. Vem trodde det för fem år sedan!? Kanske är det på väg upp till plaggen "fem i topp", ja vem vet, för efter våran entré på Heco med våra nya oversizade t-shirtspikér och våra otroligt långa byxor (Eller korta ben?) så kommer vi verkligen att göra succé. Häftigt tycker jag!

Två dagars slitande på Heco börjar visa resultat eftersom att dem nu i veckan tar in lönelapparna och skickar ut pengarna rakt i våra fickor. Det känns för underbart! Dessutom har vi ju fått en liten bonus denna månad! ;) Flitigt !

Mindre flitigt är att vi inte hunnit med de 8000 skruv som Göran strängt vill ha imorgon bitti klockan 06.30. Tur att man inte är där förrän på måndag igen. haha. men Lisa klarar sig nog ur knipan, hon är ju trots allt omtyckt! haha


Ne, nu ska jag ta en tur med min skruttomobil, så hörs vi imorgon. Ja jag lovar! haha



LunchTime!

Nu har jag precis fått i mig lite lunch. Planka! Mums vad gott.

Ska snart ner till salongen igen för att ha en massa kunder i eftermiddag, jobbar till och med över idag en hel timme. Men vad gör det när man drar in extra pengar? ;) hihi.

Ikväll blir det lite kalas för Bror min och IDOOOOOOL !

Här kommer lite bilder ifrån dagen...

Först var jag ute med Meja i höstsolen...

Tog mig en kopp varm choklad, synd att inte  min make up syns så bra, nöjd med den idag. Speciellt ögonskuggan...

Hade självklart på mina nya snygga höststövlar

och nu blev det lunch, orkade dock inte äta upp allt, så Meja fick resten :)

Ett inlägg bara för Åsa.

Jag fick nyss in ett klagomål ifrån Åsa. Och jag håller fullständigt med henne! 3 inlägg om dagen ! MINST ! haha

åsalindström säger:
haha du suger på bloggandet
jag tkr du ska hinna med 3 blogginlägg om dagen

. - Amanda 21/10 - 06 - Tom Theorin, jag älskar dig <3 säger:
jag ve ;O
jag med, men det blir inte av hahaha
så har jag inget att skriva heller för den delen

åsalindström säger: 
men då får du ju komma på nått


Grattis Jesper!

Sitter just nu på salongen och väntar in min första kund för dagen. En klippning. Hon kommer vi tio så snart så droppar hon väl in här genom dörren. Därefter ska jag hem och vila upp mig för eftermiddagen. Ja det blir alltså längre lunch än vanligt, men den är välbehövd den vilan. Jag mår så grymt dåligt. Huvudet sprängs och jag kan inte ens svälja mitt egna spott ner genom halsen. Så just nu knarkar jag både alvedon (och hur ofta gör jag det?) och halstabletter. Tyvärr blev det inte någon träning för mig igårkväll. Jag var med som chaufför och var så grymt sugen på att spela eftersom att dem hade en kul träning med en timmes spel ! Åhh vad jag ville vara med. Men det gick verkligen inte. Bättre jag vilar upp mig tills på måndag och kör riktigt hårt då istället! =) Matcherna börjar ju trots allt nästa vecka ! Jippi ! :D Laget är verkligen kanon och jag trivs som fisken i vattnet! :)

Grattis säger vi till min bror idag! Han blir hela tolv år, tänk vad tiden går snabbt... Ikväll blir det lite god planka och tårta till efterrätt. Men det är sån där äcklig tårta så för mig blir det ingen tårta.

Imorgon är det fredag och helg ! :D  Sköööööönt !

Älskling <3


Onsdag mitt i veckan...

Det är redan Onsdag och jag har uppdaterat väldigt dåligt här på bloggen. Usch då! Idag mår jag dock som en skållad katt eller något liknande. Mitt huvud sprängs i bitar och halsen är uppsvullen så jag knappt kan svälja. En halstablett rullar konstant runt i min mun. Det lindrar i alla fall lite grann. Jag har nu ialla fall haft klart min sista kund, så åker nog snart hem och vilar upp mig inför träningen ikväll. Jag vet, man ska inte träna med halsont. Men jag vill så gärna...

Idag på salongen har jag försökt få igång en sån där timer till mina lampor på salongen, men jag tror inte jag kan riktigt så får nog be pappa komma ner och visa mig !?

Sov hos älsklingen i natt. Älskar att få sova så nära honom <3 Mums ! :)

Ne nu har jag inte mycket mer att tala om för er. Ha ett bra liv!


Tom <3

Kanelbullens dag!

Söndag är alltid en sån där dag då man inte gör något vettigt. Idag är det iaf kanelbullens dag så då får man käka goda bullar som mamma bakade i morse.

Men denna söndag tog jag och åsa med oss meja och åkte upp för att gå runt sjön. Underbart skönt faktiskt. och nu väntar jag på maten för att sedan dra mig upp till simhallen, sooooola och träna i gymmet. Känner mig blek, tjock och äcklig, så det behövs både tränas och solas. Inte solat sen innan sommaren ! ;O

Här kommer några bilder ifrån sigges förra helgen...



Grattis Baaastissar ! :) <3

Idag säger vi grattis till världens bästa tjejer. Åsa och Lisa fyller nämligen 19 år, vilket dem tycker är en meningslös ålder, medan jag tycker att det har varit den bästa i mitt liv? Hmm, om ett halvår säger dem likadant. haha.

Dagen idag bestod av en trip till Ullared och matlagning med Mamma.

Hittade en hel del, men dock inget onödigt denna gång. Lite mysiga höstkläder, ett par ursnygga bruna höststövlar, present till bror min och massa grejer till salongen.

Sedan blev det matlagning med mamma, eller hon diskade och jag lagade maten. Wok med ris. Mums!

Ligger nu redan i sängen och kollar på Honey. Underbar film! Så nu ska jag fortsätta att kolla den, så hörs vi imon!?


Älskling, jag älskar dig av hela mitt hjärta <3


Fredagsmys..

Nu när över 1 miljon av Sveriges befolkning sitter framför Idol sitter jag här med pausad tv och väntar på att min mamma ska komma hem så vi kan sätta oss i tvn och kolla Idol tillsammans.


btw, så saknar jag min älskling redan! :(
Tycker så mkt om att ha dig bredvid mig när jag ska sova <3
Jag älskar dig <3


Grattis Älskling!

Grattis säger vi idag till Älsklingen som fyller 19 år. :)

Han kom till mig igår kväll under idol. Sen blev det mys och massa och idag kunde jag vakna upp med honom jämte mig och säga grattis :) Underbart <3 :)

Han åkte hem framåt 1. Jag hoppas du får en bra dag Älskling! :)


Idag skulle jag, åsa och Lisa ha Idolkväll med kinamat och massa mys. Men deras bror ligger i magsjuka?! och nej jag vill inte hämta hem den. :( Men det får bli en annan fredag, har ju trots allt många fredagar framför oss nu med Idol :)

Undra vilka som blir juryns wildcard? ;o

Nu ska jag se om maten blir lagad nån gång !

Tomyouaremylove<3

Träningsverk.

Jag känner hur träningsverken sakta men säkert kommer överallt i hela kroppen. Men gud vad jag älskar det. Hur kan man gilla att ha ont? men jag tycker dte är sjukt skönt, kanske för att man vet att träningen då har gjort nytta?

Nu väntar jag på min sista kund för dagen. Sen är det helt lugnt i kväll. Men skönt det med, har ju ändå hunnit med en hel del kunder idag :) Skönt! Kanske ska ta en långpromenad i rask takt med Meja när man kommer hem? Hon behöver komma ut och jag behöver mjuka upp kroppen. haha. Så på med joggingskorna så kör vi.

Idol ikväll med ju! :D

Förresten så är jag GRYMT sugen på en Cola! HJÄLP MIG ! Men jag tvingar mig ifrån ICA, trots att det ligger på andra sidan gatan.

Ne, nu kommer snart min kund. Tjolahopp på er! :)

Provspel i SIK.

Woohooo! Det var det bästa jag gjort på länge. Att byta till Skillingaryd kommer jag verkligen inte att ångra. Kul lag med många goa töser och ett otroligt varmt välkommande. Underbart!

För att läsa mer om min träning har jag nu en träningsblogg, där ni som är intresserade av min själva träning kommer att kunna läsa. Så slipper jag berätta om all träning här i minsta detalj. Här hittar ni bloggen.

Efter träningen igår gjorde jag iaf mig en sallad som bestod av Sallag, gurka, tomat, melon, fetaost och solroskärnor. Mums vad gott det var efter träningen! Hatar att äta varm, fet mat efter träningen.

Satte mig framför tvn och kollade på Idol när älsklingen ringde och ville ha skjuts hem ifrån Gisleparken. Snäll som man är hämtade jag två rätt så dragna pojkar, Tom och Bagge. Åkte sedan hem och killarna somnade tvärt, likaså jag själv. Dock var det otroligt segt när de andra låg kvar där och sov som små grisar under deras varma täcken. Dessutom har jag nog fortfarande inte vaknat. haha. Men nu ska jag påbörja dagen med lite kunder innan det är dags för lunch. En tupplur på lunchen får det bli idag minsann.

Tom, Jag älskar dig <3

RSS 2.0