Dan före dopparedan...

Mysigt <3

Är på salongen just nu. Tre kunder kvar, sen ska jag färga håret. Har hittat en färg jag ska testa, om det blir bra har jag ingen aning om. haha men det lär vi ju märka.

Massa julmys ikväll.

Ska ta hand om min kund nu. Ciao!

3 Dagar kvar!

Kan ni förstå att det bara är tre dagar kvar till julafton!? Det kan inte jag ;)

Kom precis hem ifrån jobbet, det blir jobb på Heco imorgon och Onsdag förmiddag också :) Jobbade dessutom fem timmar i lördags. Jag kommer ha jobbat ihjäl mig innan jag är 25. Illa! Men jag måste ju få ihop de där förbaskade pengarna som i och för sig kommer gå till världens roligaste sak! :D Ångrar ännu inte beslutet iaf! :)

Snart ska jag iväg på årets sista innebanyträning! :( Årets sista! Tur att det inte är säsongen som tar slut utan bara ett kort upphåll ;) Efter träningen ska jag hem till älsklingen (som dock inte ska va hemma) och sätta i Fridas löshår. Sen skjutsar jag nog dom till parken också :)

Helgen var lugn och skön. Lördag innebar jobb och städ. Söndagen gick halva dagen åt till att sova, andra halvan till att baka julgodis och tredje halvan (jag vet att det bara kan finnas två halvor men ja) gick åt till att umgås med familjen Boberg :) Trevligt !

Ne nu ropar mamma !
Ciao!


Älskling <3

Fredag!

Äntligen fredag, eller vad säger ni?

Har precis sminkat mig och gjort mig redo för en fredag på salongen. Sitter och målar naglarna just nu. Har inga kunder förrän i eftermiddag, så ska snart hem på en lunch. Tänkte laga något gott och sedan slå in lite julklappisar :) Bra att börja i tid :) och så är det ju så mysigt att slå in dem och göra dem fina med fina snören och grejer :)

Var hos Älsklingen inatt, mysigt <3 Sedan sladdade jag hem i morse med min traktor :) Förbannat kul att sladda i kurvorna faktiskt. haha. Har inte vågat det innan, men nu börjar jag få kläm på hur man får till en liten sladd ;) haha

Nehe, nu ska jag måla klart mina nails.
Ciao Bella!


<3

Back on track...

Är nu tillbaka på salongen efter lunchen. Nudlar och knäckebröd fick det bli till lunch. Nudlar är ju ingen favorit om man säger så men men idag fick det duga.

Om en halvtimme kommer dagens första kund. Sedan är det igång nästan hela kvällen. Kan nog gå hem lite tidigare. Så kanske man hinner ut och springa en liten runda ikväll. Får la se vad som sker. Vill träffa min älskling också om han är hemma :)

Nu ska jag kika lite gossip innan min kund kommer.
Ciao i vintervädret!


<3


Underbara vinter.

Åhh vad jag gillar vintern. Idag skiner solen på den glittrande snön, helt underbart vackert.

Igår fick jag tillbaka min traktor. Eller jag menar bil. Men den låter ungefär som en traktor, Härligt. Har alltid velat testa köra traktor och tro mig, det har jag fått göra nu. haha. Pappa ska försöka hitta en provisorisk löösning till efter jul, så ska den in på verkstaden igen. Ja, det får nog ta och bli 7 dagars arbete i veckan om det här ska gå ihop. haha. Och lisa, Jag fick betala hälften :( hahaha

Var på träningen igår med Mickan ! :) Underbar träning faktiskt. Fick dessutom veta att vi ska "sudda ut" gränsen mellan A och U-lag så nu har man mycket större chans att få spela en A-lagsmatch. Nu jävlar ska jag visa vad jag går för!

Om en vecka sitter jag samlad med familjen vid frukostbordet, julmust och skinka! Gott :)



Saknar dig älskling <3

Snöööööö.

Det är så fint ute med all snö som vi har hunnit få de här sista två dagarna. Känns så vintrigt och dessutom är julen snart här. En veckas arbete kvar sen sitter man där och tittar på klapparna under granen som bara längtas efter att få öppnas. Mysigt är det rätta ordet.

Är på salongen just nu i skrivande stund. Ganska lugn förmiddag men framåt eftermiddagen drar det igång. Ska sätta mig och "designa" lite. Bland annat nästa annons, sedan ska jag skissa lite på alla frisyrer som ska klippas till våren, dvs gesällen. Brrr!

Ha en mysigt vintrig dag.
Puss på er.



Kärlek <3

Tredje advent.

Tredje advent idag. Mysigt! Inte långt kvar till jul nu.

Igår var jag, syrran, mamma och pappa nere i Ullared en sväng. Blev inte A6 som det först var tänkt. Blir A6 en annan dag. Fick en hel del julklappar handlade iaf och även lite nya kläder till min egna gaderob :) Kan behövas fyllas på.

Idag har jag redan hunnit med att jobba fyra timmar. Tjänade iaf ihop en fjärdedel av vad jag handlade för igår ;)

Nu blir det gossip girl hela dagen innan det är dags för träning uppe i friskoteket.
Ciao!



Saknar <3

Fredagsmys.

Idag blir det fredagsmys i Forshedas sporthall. Match mellan Forsheda och Skillingaryd. Så ska dit en sväng och kolla på sina "halvt" lagkamrater :)

Funderar på vad jag ska ta och äta idag. Hmm? Får la se vad man hittar på,  blev ju bara tomtegröt till lunch så min mage skriker just nu efter lite mat. En god sallad hade inte varit helt fel :)

Idolfinalen ikväll! Tjohhooo! ;D Calle my man kommer vara GRYM!

En kund kvar för dagen sedan ska jag trampa hem på min cykel, för vet ni? Jag har körförbud på min bil! Ja jävlar det har jag. hahaha.


l.o.v.e <3

2 veckor kvar till julafton!

Att tiden kan gå så snabbt. Jag kan inte fatta det. Om två veckor exakt sitter släkten samlad framför julgranen med alla julklappar under. Tomten knackar på och delar ut paketen. Ååhhh vad mysigt ! Jag längtar helt klart !

Bara två kunder kvar för dagen. Sen får man la se vad som händer och sker.

btw, så var träningen igår superduper :) Underbara människor !

<3

.

Jag är verkligen sjukt dålig på att blogga. Till min stora förvåning sitter jag här nu och skriver ett litet inlägg. Jag tycker det är skitsvårt att å blogginspiration eftersom att det ända jag gör på dagarna är att jobba. och hur kul är det att skriva om? ne precis!

Nu tänkte jag iaf visa er min lilla önskelista för årens alla(?) julklappar.


Toppenhelg!

En toppenhelg, iaf vissa delar av den. haha.

Fredagen började med en fullbokad salong. Pengar,pengar,pengar :) Sen vidare hem för en "förfest" med Mamma, pappa, Åsa och Lisa innan vi drog vidare mot Heco. Tjoohooo vilken fest det blev. Jag hade iaf förbannat skoj hela kvällen trots den inte så goda maten. Men jag överlevde ju och gratis dricka är ju inte helt fel heller.

Lördagen, ganska seg i kroppen. Tog tag i mig själv och följde i alla fall med till mormor och bakade ostkaka. Eller bakade och bakade, åt med ostmassan och var social haha.

En lugn kväll hemma framför tvn och sedan sängen.


Match idag. Inga kommentarer! Gick bajs!


Ne nu ska jag bort och hämta sing star skivan hos my twins ! ;D
Ciao !

Ett kort inlägg bland alla andra.

Är på salongen och ska snart ha kunder. En lång dag idag på jobbet, men från och med nu drar det igång ordentligt så tiden ska nog gå snabbt. :)

Har suttit och gjort om hela bokföringen nu. Åh att det ska vara så krångligt att skilja på debet och kredit. Hmm. Men jag tror jag börjar få ordning på allt nu i alla fall. Skönt det!

Gårdagens kväll ägnade jag åt träning i skillingaryd. Skönt var det!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer efter jobbet. Får la se. Tv låter lockande.

På lunchen idag var jag riktigt duktig och dammsög köket och städade mitt rum. Skönt att komma hem till nystädat rum med nybäddad säng. åhh! :)

Nehe, Ciao på er så länge!


I think of you all the time <3

Besviken

Lisa lär bli besviken när hon ser att jag inte har uppdaterat här ännu.

RSS 2.0