Hööööstlooooov :D

Höstlovet har börjat och man blir typ slöööö ;D Blev inget jobb denna veckan :D Sköööönt (:
I fredags hade vi hemma läger med simningen. Ganska rätt tråkigt. och massa äckelbarn som inte vill vara tysta och som inte kan sova och spyr på morgonen. Uscha. Men höll ju bara på till elva på lördagen. så vid två tog jag bussen till Älskpälsk :D:D Sov där och blev hämtad på morgonen eftersom att jag hade match sen ;D Hemmamatch mot stockaryd.

Matchen slutade 13 - 2 till stockaryd. men vi spelade BRA tjejor. Hoppas på att man får vara med på Lördag mot JIK :D Tuff match men vi ska inte sluta kämpa tjejor. :)

Igår åkte vi till Ullared och handlade lite, jag, mamma, syster och bror :) Blev lite underkläder, en film, ett skärp, ett linne, ljus och tavlor och lite annats smått ;D fett najs. Sen när vi kom hem så kom Älsklingen till mig :D Då blev jag värsta överglad :D men sen åkte han hem idag vid två ungefär :( Saknar redan <3 =/ Men vi kanske hinner träffas nån mer dag på lovet om du inte åker till hbg eller halmstad vill säga ; ) Jag vet ju vad jag hoppas på (A) haha ;) 

Imon blir det fettodag med Åsa och Lisa :D Fett najs (: Pizza, godis chips och FILM :D:D

Just nu är jag sugen på läsk så ska kolla om vi har någon :)
 

Vill säga att JAG ÄLSKAR MIN UNDERBARA UNDERBARASTE ÄLSKLING <3 Tom theorin <3 

21/10 - 06 <3 

Blää!

Vill börja med att gratulera min älskade bror som fyller 10 år idag :) Usch vad tiden går snabbt =/ Kommer ihåg dagen då du föddes, Farmor var hemma och passade julia när jag kom hem från skolan och fick reda på att jag hade blivit storasyster igen :) Var så glad, hoppade av glädje.
Ikväll blir det lite kalas med familjen för honom Pizza och tårta mums :D

Hade vår första seriematch igår. 12 - 2 förlorade vi med. Helt okej för att vara vi. Vi ligger dessutom inte sist än så länge :) Ett lag som har förlorat med 31 - 0 ;P och det var INTE vi ;)

Sitter just nu i skolan och har ämnet form. Tråkigt när man för tredje lektionen i rad sitter och inte har något att göra och man inte får någon ny uppgift. för nej. jag kan ju sitta och titta i photoshop som jag redan kan. men JAAA va kul. or not. Ganska väldigt trött på skolan just för tillfället. Inget kul händer.

Jobbig vecka med en massa jobb. Längtar bara tills helgen. Idag blir det att ta hand om småungarna. usch. tråkigt. Sen ska man hem och duscha och så. Skolfoto imon. OHhhh nooo liksom. Ser jju bedrövlig ut i håret. Men ikväll klipper jag av luggen ;S Raklugg får det bli. jaa. Går ju alltid att sätta upp annars. :)
Imon efter skolan blir det jobb på heco =/ Därefter innebandyträning :D. Hemkomst vid halv elva. seeeegt värre. Onsdag är det expo hela dagen i skolan :) Helt okej faktiskt. Sen blir det jobb i simhallen. Trrååååk. Dessutom en massa att göra eftersom att det är öppet hus. ;s Efter man har jobbat några timmar blir det innebandyträning ;D Fett najjs. Men hemkost vid halv elva =/
Torsdag har vi egen hårvård :D Wiihooooo :) Blond again. asså lite mer blond än nu :) Och sen blir det svart underhår. Vad tycks ? 
Sen efter skolan blir det jobb i simhallen igen. Trråk. Sen ska jag hem och sooooova :)
På fredag hoppas jag verkligen att jag slipper jobba. Slipper till 90%. Hoppashoppashoppas. För om jag inte ska jobba. Ska jag bada med världens underbaraste gullunge Moltas som kommer till mig och ska sova över ;D Mysigt :) och så hoppas jag Älskpälsk kommer på fredag med ;D
PÅ lördag blir det släktkalas :) SKOJ :)

Saknar min älskling, KOM HIT liksom. Jag typ saknar ihjäl mig ! Men vet du en sak? JAG ÄLSKAR DIG <3 :)

RSS 2.0