Ny bloggadress...

Från och med nu bloggar jag på http://amandasjobloms.blogg.se. Enjoy!


Match!

Nu ska jag hem ifrån salongen, slänga i mig något gott att äta och sedan iväg för match emot Lagan! ;D


Önska oss Lycka till! ;D

Match ikväll!

Idag laddar jag med en fullspäckad dag på salongen. Skoj! Mår mycket bättre när jag vet att det kommer in pengar på salongens konto :)

Stora lastbilar och grejer är utanför salongen just nu och skottar bort all snö som kom i onsdags. Så ska vänta till dem är klara innan jag går på lunch. Vill inte bli mosad av ett sånt stort däck. Mwoaaaa!

Slutar lite tidigare idag eftersom att vi ska iväg till Lagan och spela match ikväll :) Skönt att ha det en fredag så man sedan kan vara ledig hela helgen. Ska dock till Ullared imorgon, träffa ullaredsmorgan :) eller inte ! :P

Nu är de klara! Nu sticker jag!
btw, så var polisen i samhället idag. Hade blivit stoppad om jag hade kört vanliga vägen till jobbet. Idag gjorde jag inte det så dem missade mig :( haha. Jag som alltid lyckas stoppas av dem :)


Tjoohoo !

Bad Boys - Alexandra Burke Feat. Flo Rida

En grymt bra låt. Så skön med go rytm. Extra bra när man ska träna! :)

Nu ska jag hem på lunch, har haft en förmiddagskund, klipp och färg. I eftermiddag ska Julia klippas och färgas, jesper ska klippas inför gesällen och sen har jag en klipp och färg till :)

Ha en fortsatt trevlig dag <3

Update.

Har visst inte hunnit med något inlägg sen i söndags. Men här kommer det. Är på salongen just nu, har inte kund förrän i eftermiddag så sitter och gör lite andra saker, dammsugit, städat lite, bokfört och lite annat smått och gott.

Matchen i söndags måste jag ju berätta om. Vi vann med 10-0. Utklassning på hög nivå. Matchens kapten var jag och lyckades även pricka in hela Två mål. Skönt att få visa vad man går för :) Så nu är det match på fredag kväll igen, då borta mot Lagan. Även denna match är det jag som bär kaptensbindeln. :)

Har nog inte mycket mer att berätta än att jag fattar inte hur mycket mer snö det ska komma? ;O


RSS 2.0