27 Mars 2oo8

Idag tillägnar vi en liten tanke åt stackars Åsa som är dundermegaförkyld. Tyck synd om henne. Hon kan behöva lite omsorg i sina svåra tider. Tack för allt stöd!

haha, jag är grymt uttråkad, men idag hjälpte pappa och mamma mig att komma på en förpackning som jag kunde tillverka iaf och jag lovar er att den kommer bli fetingsnygg! Ett problem löst. Det andra problemet är matten, som jag ligger efter med och verkligen INTE orkar göra. Jag har ju för fan lov!? och jobbar och sliter hela dagarna för att jag ska ha råd med trasor på kroppen minsann!

Körningen idag gick ju iaf bra! (Y) Duktigt tycker jag minsann. Dock körde jag nästan på en kärring som körde rakt ut i gatan utan att titta sig för med sin röda cykel. Illa! Men det gick ju bra iaf! XD Och Sanije ! Jag höll hastighetsgränsen 7km/h vid gågatan igenom Värnamo! haha xD

Sen blev det jobb en stund idag med. dock bara fyra timmar. Imorgon blir det längre =( Blä på deT! Men att tjäna 900 kronor på 8 timmar är fanimej inte dåligt ;) Okej sorry, var tvungen att skryta om att jag tjänar bra där ! hahah XD :D

Imon kanske det blir A6 med Mami :D Jag vill!  Hoppashopppashoppas. Sen ska man  träffa älskpälsk i helgen också :D <3 Myys.

Sanije och Tina mina små apor. Jag saknar minsann era härliga skratt en gnutta ;) Puss på er!

Älskling, vi för alltid <3 Inte sant ? ;)


24 Mars 2oo8

ja idag är det exakt 9 månader kvar till julafton för dom som tycker det är kul. haha Själv längtar jag mer till sommaren :D Snön kom lite väl sent i år alltså? Vi är snart inne i april ;o Vilket betyder att jag snart fyller 18 år :D Wiihooo. Vet ju redan vad jag ska få av Älsklingen :D Fett bra present (Y) Det kommer vara den bästa :D men dock tänker jag inte säga vad det är för det kommer ni få se själva sen :D <3

Shalala, Älsklingen åkte hem från mig idag efter två underbara nätter här. Wiie vad jag älskar dig. Du är det BÄSTA i mitt liv.

Efter att älskpälsk blivit hämtad skulle jag följa med mamma och pappa ut och gå en "liten runda", trodde jag ja. Det slutade med att dom hade lurat iväg mig på en mil lång runda ! Höll ju fan på att dö alltså. Riktigt jobbigt det där- men nu är det gjort så nu har vi käkat våfflor och klippt min syster och håller på att färga och slinga nu ! (Y) Najs.

Jobb och slit hela veckan nu då ! =(

Tom Theorin, du gör mitt liv värt image5att leva <3 Jag älskar dig <3 :)

18 Mars 2oo8

Idag fick jag två kunder, på den första kunden gjorde vi folieslingor med en 6B+6N, blev sketansbra och det lyfte fram färgen i ansiktet! (Y) Perfect liksom :D. Sen var det dags att klippa med. och jag tror minsann att hon blev nöjd ;). Sedan fick jag en trevlig drop-in karl som ville klippa sig. och det fixade vi självklart med sax&kam. Sen hade jag en timme kvar av dagen där jag fick rulla en permanent på ett dockhuvud och Lotta gillade det. :D Wiho jag älskar mitt framtida yrke :D Jag kommer bli en fett duktig frisör (Y) I know it :D. Längtar tills man får komma ut och praktisera nu om några veckor. Vara på salong i hela TRE veckor :D Kommer bli feting bra för jag har världens bästa frisör som handledare ;) Lalal, just nu vill jag stå dygnet runt med kunder känns det som. :D

Imon får jag träffa älskpälsk :D:D I'm happy. Måste pluggisa lite där med, kommer aldrig hinna klart. =( Så nu ska jag ta och läsa en sida eller två i min bok, så jag inte behöver plugga hos älsk hela dagen imon ;)
Puss på dig min älskade <3


17 Mars o8

Igår kom man hem efter en veckas lång och härlig semester uppe i fjällen. Dock kunde den ha varit dubbelt så lång för min del. fast i och för sig så var det rätt skönt att komma hem också, det man vill slippa är ju skolan. Men nu går vi bara tre dagar till sen är det en veckas härligt loooov då man bara kan vila ut och ta det lugnt.
Synd att inte älsklingen är ledig också =(, fast han har ju långhelg iaf så då hinner vi la träffas iaf, för älsklingen har fått jobb :D Glad för din skull Hun <3 Så nu när du får din lön får du allt ta och shoppa lite åt mig (A) haha ;)

Som sagt så var jag ju i fjällen hela veckan, inte minst Vemdalen. Så underbart är det där alltså. Man vill liksom bo där under vinterhalvåret och sen på sommarn vill man typ spendera i halmstad eller något sånt där det är fint väder. Mkt snowboardåkning och bowling <3 That's life. :)

Men nu saknar jag minsann min Älsklingpälskling, inte setts på mer än två veckor nu ju =(. Så vi måste ses snart :D Typ Onsdag kanske? :)

Tom, Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

7 mars 2oo8

Idag var det prov som gällde. Mitt första IG lär det minsann bli. och denna gången lovar jag att det blir så. tyvärr men sånt är livet.

Usch, har fetingtråkigt. Finns liksom INGENTING att göra =(. Synd att inte Älsklingen kunde komma idag. För jag saknar dig verkligen och kommer hinna sakna ihjäl mig innan jag får träffa dig igen eftersom jag är borta hela nästa vecka så kan jag inte träffa dig nästa helg heller. Så jag hoppas att du vill/kan träffa mig veckan efter det.
Du ska veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta och klarar mig inte utan dig. Du är mitt allt, mitt liv, helt enkelt det är för dig jag lever. Hoppas du förstår hur mkt du betyder för mig :)
Jag älskar dig! <3
 

Hoppas alla har ett bra liv ! Tack och hej !

6 mars 2oo8

Idag är det Torsdag, vilket betyder att jag inte behöver göra nånting efter skolan. Det var fetingskönt, kollat andra avenyn som jag ska kolla på snart igen, sen sov jag i två timmar med. Tyvärr går tiden så fort när man har det så här skönt. Andra kvällar kan gå jättesakta och ändå har man någonting att göra.
Imorgon blir det matteprovet som gäller. Usch. Ska egentligen öva. men orkar verkligen inte. Får ta det som det blir. Orkar inte öva. Usch jag klagar när jag har ett prov, så vet man att andra sliter som djur för att de har fyra prov. så säger jag att jag inte orkar. =/ Jag är verkligen imponerad på er som fortfarande orkar, efter sisådär 12 år i skolan. men är så jävla skoltrött på allting just nu.
Men imon är också en bra dag. Det är sista skoldagen innan vi åker till Vemdalen, åhh fy fan va skönt det ska bli.
Slipper skolan en vecka, kommer tillbaka till skolan och går fyra dagar sen är det påsklov :D. Är det inte underbart? :D

En sak som jag går och bekymrar mig över är att jag inte kommer få träffa Älsklingen på jättelänge, jag kommer liksom sakna dig. Fast det gör jag redan efter bara tre dagar =(. Åhh skulle vilja ligga där i din säng och bara hålla om dig just nu. Skulle varit jävligt skönt att ha dig vid min sida, och förlåt för allt. =/
Jag älskar verkligen dig <3

"Varför säger vi inte bakmage till ryggen när vi säger framstjärt till fittan?" HAHHAHAHAA
Kan man allt ta och fundera på.

2 mars 2oo8

Vinst idag med 5 - 4 till oss när vi spelade säsongens sista match mot Nässjö :D Fan va gött (Y) :D

Hoppas på att få åka till Älskpälsk idag. Är ju lediga imon ;D Skööönt. Så jag hoppas jag får spendera lite tid med älsklingen eftersom att jag åker om exakt en vecka.

Wiiooo vad jag längtar asså ;D. Bara 7 dagar kvar nu :D





Tom Theorin, Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

1 mars 2oo8

Älskling, Jag måste prata med dig snart! <3


RSS 2.0