31 januari 2oo8

Vaknade inte förrän vid tolv idag. Har studiedag så det var tillåtet att sova länge. Skönt var det med ska jag säga er. Efter en stunds frukost blev det två avsnitt ONE TREE HILL ! Så jävla bra, så har man en anledning till att gråta lite eftersom det är sorglit typ hela tiden just nu =( Men så fucking bra.

Kan inte sova längre om nätterna, vaknar var femte minut, vaknar att att jag gråter och inser att det inte är en dröm. Jag är nog flickan som vill visa att hon är glad, men inte lyckas. men är jag glad ? ne, det är jag faktiskt inte. Jag har förlorat den jag älskar mest av allt i hela världen och det är det mest smärtsammaste jag varit med om. Aldrig har jag gråtit så här mycket, och aldrig har jag saknat någon så här mycket, men det betyder bara en sak. Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dig. Jag vet att du kanske inte läser detta, men jag får ändå skriva av mig här och säga vad jag vill, önskar, hoppas och väntar på. Du är den som fick mig att le om dagarna och sova om nätterna. men utan dig kan jag varken le eller sova. Jag hoppas verkligen över allt annat att du kommer tillbaka snart. Det svåra är  att jag börjar tappa hoppet. Jag vill inte, men kan inte rå för det.

Älskling, Jag vill bara att du kommer tillbaka, är det för mycket begärt?

Jag älskar dig <3

3o Januari 2oo8

Sitter i skolan, Har frisörlektion nu, Sitter och kollar efter bilder till gesällen, blää tråkigt typ.
Träningen igår var så jävla KUUUUUUUUUUUUL :D Man typ dör. Så jävla gött gäng är vi (Y) Träning idag med :D JabbaDabbaDooo :D


Usch, vad jag saknar dig. Har aldrig saknat någon så mycket. Att vara ifrån den man älskar mest i hela världen är nog det svåraste man kan göra. Det är jobbigt helt enkelt. Man är liksom inte lika glad, all energi går åt till att sakna, gråta, tänka och vänta på den man älskar. Du vet att jag saknar dig och du ska veta att jag väntar på dig så länge du behöver.

Jag älskar dig <3


25 januari 2oo8

Kom precis hem från Vmo, var där med Evelina och Petra och kollade på deras match. Det var mkt najs mkt najs, ack så nervös man var där ett tag. Stod lika 5 - 5 till typ dom sista tio minutrarna när eve lyckades göra Två mål till och gav VIK ssegern :D Göttans Banan asså ! (Y)
Måste säga att det var grymt kul att få följa med sina tränare på ett sånt här äventyr ;P För efter matchen blev det minsann Burger King, Lite tjocka måste man minsann bli. och självklart blev det Godis från Q8 också :P. En mkt trevlig kväll måste jag säga.
Så mer gånger följer jag självklart med på :D

Imon blir det match för min del. Då är det vår tur att springa på plan och bli svettiga. Ojaaah såå skönt att känna fettet rinna av från kroppen. (H) haha Imon blir det hårda tag Gubbar !


Ohh, I miss you so much =( <3 Im in lööööööve with you ! <3

23 januari 2oo8

Det är tungt, tungt att andas. riktigt jobbigt. Vill helst inte.

Känns som om det var flera månader sen vi träffades =/ Ändå har det bara gått 9 dagar, har nog inte fattat än att det är sant. Jag typ saknar dig. Vet inte hur jag ska klara mig utan dig. Allt är bara så jobbigt utan dig. Mitt hjärta saknar en bit som finns där hemma hos dig. Jag tror jag glömde den när jag var hos dig sist, jag hoppas och ber att du ska komma tillbaka snaart. jag orkar inte mer. Klarar inte av ett liv utan dig.

Mitt liv har förlorat sin mening ='( <3

Jag fortsätter kämpa för oss <3

I need you in my life <3

2o Januari 2oo8

Matchen gick la sådär.
Inte den bästa men inte heller den sämsta.
Resultatet skiter vi i.

Förövrigt har det varit den
tråkigaste helgen i mitt liv.
Känns konstigt med en helg utan dig =(
Vill att allt ska bli som förr.
Vill inte ha det så här.


                                                                           When you are ready , I'm ready. <3

Jag älskar dig !

19 Januari 2oo8

Kom tillbaka så snart du kan,
det gör ont, riktigt ont.
Jag orkar snart inte stå emot smärtan.
jag ber dig för allt jag äger och har att komma tillbaka.
Aldrig har jag älskat någon så mkt som jag älskar dig.
Du är den enda som förstår mig.
Snälla älskling.
Jag står inte ut. ='(

18 januari 2oo8

Vill inte se, vill inte höra, vill inte förstå.
Du är det enda i mitt liv som gör mig lycklig, utan dig är jag helt tom.
Vill inte se, vill inte höra, vill inte förstå.
Jag väntar tills den dagen du känner dig redo, men det är svårt.
Vill inte se, vill inte höra, vill inte förstå.
Jag hoppas du kommer tillbaka snart. Klarar inte mer.
Vill inte se, vill inte höra, vill inte förstå.
Jag vill helt enkelt inte ha det så här. =/
Vill inte se, vill inte höra, vill inte förstå.

Please, don't go! You know I need you ! <3

17 januari 2oo8

Livet har vänts upp&ner känns det som. Att få höra några ord, att det kan göra så ont, vända allt på en ensa sekund. Hur? Jag vill verkligen inte ha det så här och hoppas att det blir bra snart igen. Jag har väntat på att denna dagen skulle komma, och det är inget man ser fram emot direkt. Jag tycker helt enkelt inte om det. =/
Jag vill bara ha det som det var förut =/, inte så här, men jag är så snäll och kommer vänta, vänta tills den dagen du vill försöka igen. Men du har lovat att inte lämna mig föralltid, och det är jag glad över.
Du vet hur skit jag mår, men ta det inte personligt, det är bara det att jag älskar dig och är så jävla rädd. Rädd för allting. Klarar mig inte utan dig det vet du. Måste få träffa dig SNART och få prata ut med dig.
Vill bara få höra det ifrån dig öga mot öga, jag vill också berätta en del saker för dig.
Jag hoppas du förstår att jag är ledsen, men att jag älskar dig lika mkt för det och väntar så länge du behöver.
Bara du lovar mig att komma tillbaka. =/

Skiter i skolan, skiter i bandyn, skiter i allt. Väntar bara på dig <3
I will miss you <3

My heart is sleeping until you wake it ! <3


12 Januari 2oo8

Matchen idag gick bajs. Behöver jag ens tala om resultatet ? Njaa, tror vi skippar det. Julia, du kämpade på bra iaf som reservmålvakt (:

Sen blev det Lammhult för att fira kusinen som fyllt 15 år (: Gratttis ;D God mat, tårta och en massa tjöt :P

kom precis hem, och är dödstrött typ. Så snart blir det sängen, ska nämligen upp och worka imon 8 - 12. Bläää !

NatttiNatti på er alla !


btw, så saknar jag dig Älskling :( Kan du liksom sluta vara så snygg och komma hit ist ? ;D <3

11 Januari 2oo8

kom precis hem från äckelfredagen, matte hela jävla dagen. man är rätt körd i skallen efter ett tag. xD och just nu fattar jag liksom INGENTING!  ;S menmen så kan det gå :P

Så det blir en lugn kväll ikväll tyvärr. Vill till Älskpälsk, men match och lammhult imon =( och jobba på söndag ! IT SUX ! Jag vill ju träffa älsklingen =(, saknar dig ska du veta! Dessutom knappt pratat med dig på hela veckan ? Och det suger Balle ! =(


men jag hopppas att vi träffas snart Baby <3
Älskar dig av hela mitt hjärta <3

1o januari 2oo8

Gott nytt år på alla. Har inte riktigt orkat ta tag i bloggen nu efter nyår. Så bättre sent än aldrig. Skolan har dragit igång igen, och det verkar bli ett bra halvår. Hoppas verkligen att det blir bra. Tisdagar blir det expo och Onsdagar blir det praktiskt och teori på skolan. Dock kommer jag saknar Cilla lite eftersom att vi inte kommer ha henne mer. men man får ta det som det är, och så vill jag önska Mathilda och Sandra lycka till på deras nya skolor och hoppas dom kommer att trivas. Det kommer dock bli lite tomt utan er? Men vi klarar oss nog ;D

Efter skolan blir det några timmar på Heco, behöver pengar nu känns det som. Sen blir det hem och ta det lugnt.

Måste ju bara berätta att pappa är knasig, han har fått för sig att den som inte tränar 3 gånger i veckan minst, ska få sköta diskmaskinen hela veckan efter. jag säger bara Suck! Så denna veckan blev det jag och Julia som fick sköta den. XD Men det ska aldrig mer behövas göra eftersom att Jag Åsa och Lisa ska vara duktiga och börja träna på friskoteket varje måndag. DUKTIGT ! Dessutom har jag två innebandy träningar i veckan och en match varje helg typ. Så jag kommer klara mig fint, dessutom hoppas man ju att vikten kan ändras några kilon, skööööööönt :)

Bläää, jobbar med en fett tråkig uppgift just nu så måste fortsätta nu. Bläblä.

Älskling, Nytt år, nya krafter, nya tag. Jag älskar dig mer och mer för varje dag. <3


RSS 2.0