Egen hårvård.

Skönt. Först att få vakna upp hos Älsklingen, Underbart liksom. Du är det BÄSTA i mitt liv och jag MENAR det verkligen också! Helt alldeles underbart bra är du. Så himla mkt mysigare att få sova bredvid dig i din trånga säng än att sova alldeles själv i min stora. Men snart blir den ännu större! Jiippii ! Kommer liksom att blii snyggt på mitt rum ! :) hihi.

Sedan tog man iallafall bilen till Skolan, En halvdag på expo med massa kunder :D Kul ! Blir inte lika långtråkigt eller så. Sen bar det av ner till skolan där vi nu är och har egen hårvård. Har bara fixat till utväxten. Har ju satt i löshår nu. Mycket vackert. haha. Bild kommer nog när jag orkat sminka mig. hihi. Ska snart hem och plugga -.- Tro det eller ej men jag måste :O Dock bara ett läxförhör, så hinner nog med nått avsnitt Desperate Housewives också innan träningen. På tal om innebandyn så gjorde jag mitt första MatchMÅL i lördags på matchen :D Grattis till mig liksom !

Grymt sugen på godis just nu. Men har jordnötter hemma som jag kan mumsa på. hihi. Eller kanske ska sticka upp till kvantum och inhandla en ben & jerrys glass? Dock väldigt dyrt. men hade varit gott till pluggandet. hihi. Ska försöka hinna med att städa rummet också. Se Hemskt ut. Usch ! SÅ det får nog bli en glass till mig :)

Ne nu ska jag städa och åka hem. GOTT MOS !

Kolakakor, mums.

Tom, du är underbar <33333

Nyvaken.

Ja det är vad jag är, ligger fortfarande kvar i sängen. Men snart ska jag upp och ladda med en rejäl frukost för jag har match idag :D Match mot Forserum hemma. Skönt att vi har två hemmamatcher på rad. slippa åka fram och tillbaka :D Hoppas det går bra idag tjejer.

http://gibfdam.blogg.se

Händer annars idag? jo just det ! Jag MÅSTE verkligen sätta mig och plugga :( Har ni hört något sånt innan ifrån mig ? ne skulle inte tro det. Men nu har vi Prov nästa vecka :( och dessutom TVÅ stycken :S:S. Illaa ! :O Hur ska jag orka? hahaha. Men allvarligt, hur lyckas dom lägga in så att v i har två prov samma vecka och så har vi liksom ALDRIG prov eller någontitng annars. Fast  i och för sig är jag inte så säker på om det ena provet var denna veckan. Man kan ju hoppas att det inte var det xd .

Ne nu ska jag käka .
Pusssheej
Lycka tilltill mig själv på min match :D haha

Tom, jag älskar dig <3

Desperate Housewives.

Jag skrev ett inlägg igår men tror ni inte att allt fuckade sig så att allt försvann. :( Skrev lite om att SÄsong Två har nu kommit hem till  mig. UNderbart. Såå igår kväll blev det desperate housewives med Åsa och Lisa. Vi hann med tre avsnitt iallafall ;D haha.

Ledig idag. Eftersom att vi var i göteborg igår så var det ganska onödigt att åka dit idag och jobba mellan 9 - 1 för att sedan åka hem igen och spela match mot jobbet :D För den går ju bara inte att missa. hihi. Kommer bli en massa  kul och skoj. och vi SKA vinna ! :D

Göteborg igår var kul. Blev två nya köp iallafall. hihi. Träffade ju mina Baaaastiiisar också. Uunderbart <3

Ne nu ska jag ta och städa mitt rum. Det behövs verkligen :O

Tom, min snyggaste <3

Göteborg.

Ja, jag kan inte annat än säga att jag inte lyckats med min skärpning. Därför lovar jag ingenting just nu. haha. Nu sitter jag och väntar på att köra iväg till Anderstorp där en buss ska ta mig (oss) till Göteborg för att gå på Kunskap och Framtidsmässan. Skoj faktiskt, hoppas dom har någonting bra att erbjuda. Dessutom blir det stan efteråt :D Kan det bli bättre eller? Har laddat med gröt i morse för att alla ska slippa en illamående och väldigt kallsvettig Amanda. haha. Kan gå riktigt illa då. Lider ju av någon svält eller något. Jag äter och äter och äter, men blir liksom hungrig igen efter bara en timme. Så kläcker pappa ut sig, men du äter ju för lite varje gång. Herregud, hur mkt ska jag behöva käka egentligen? haha.

Påtal om pappa var det ju farsdag i Söndags. Pappa blev överlycklig när han fick sin fågelmatare. haha. Han ville verkligen ha en sån så då fick jag tanken på att köpa en sån i fars dags present liksom. Mycket bra köp.

Idag kommer förhoppningsvis Desperate Housewives säsong 2 som jag beställde i Tisdags. Så underbart bra program att man kan dö för det. Guuuuud va bra det är :D Fick dessutom tillbaka min mobil igår som har varit på lagning :D Sköööönt :)

Ne, nu ska jag göra mig klar det sista. Sen kör vi mot Sherwoodskogen.....

Puss&Kram

Tom, min älskling <3

Praktik.

Kom hem innan idag ifrån två dagars praktik. Känns så skönt att få vara på en plats där man trivs. Yatzy på kvällarna med mormor är ju inte heller så fel. haha

Idol ikväll var BRAA ! :D
Men nu blir det med Desperate Housewives. :D
ÄLSKA !

Sorry grabbar, men jag orkar inte hämta mat till er mitt i natten. jag har faktiskt match imorgon :( Men en annan gång :)

Tom, du är dunderunderbar <3

Skärpning.

Ja, nu får det bli skärpning med bloggandet. Har varit så fruktansvärt dålig på att blogga det sista. och nu ska det bli ändring på det. För egentligen tycker jag att det är skitkul att sitta och skriva och berätta om vad som händer i mitt liv. Men jag har inte haft tid det senaste. Helgen t.ex. tillbringade fredagkvällen i Ullared. Slösade en massa pengar på en massa kul saker. Sedan fick jag ju lämna in min stackars telefon också. Buuuhuuu. Saknar den!

Lördags tillbringades i bilen och framför tvn. haha. Började med att jag hämtade Åsa och Lisa i Värnamo som kom med tåget ifrån Halmstad. Åkte vidare till City Gross för att inhandla mat och gottit till kvällen. Det fick bli Tacos,  Tobleroneglass med Kolasås, godis och JULMUST ! Finns det någon godare dricka liksom? Ne jag tror inte det.
Sedan tillbringade vi resten av dagen/kvällen vid Desperate Housewives, Sjuuuuuukt bra program. Blev tio avsnitt innan Älsklingen och dom ringde och ville ha skjuts hem ifrån Gislaved och lovat hade jag ju. Men det tog ett bra tag innan jag kom iväg haha. Skrapa rutorna, Få bilen varm så att imman försvinner, Tanka med fruset tanklock, åka hem och få hjälp av pappa, tanka på shell där automaten var sönder, byta till Hydro där det funkade och sedan åka vidare mot Gislaved. haha Stackarna hann ju frysa halvt ihjäl innan jag var framme. haha.

Sedan fick man köra runt, först till Anderstorp för att dom ska få i sig lite käk, vidare till reftele och lämna av folk, ut till sunnaryd mitt ute i skogen och lämna av Öster och hem igen med en sovande Älskling jämte sig. Trevligt sällskap. haha
Men Älsklingen är UNderbar och jag älskar honom över allt annat <3


Underbara dagar och nätter med dig <3

Söndagen blev lugn. Eller hade ju match på eftermiddagen. Vilket jag helst inte vill prata om. och nu har jag en vadkaka :O USCCH !


Skola.

Japp, sitter i skolan. Fick mina skolkort igår. :o Hemskt. Usch. Och om tre minuter ska jag iväg och sminka mig och sedan ska jag iväg och ta kort till körkortet. BLääääÄ ! Hatar att ta kort. men vill ju ha mitt körkort nu ju, inte ha ett förbannat papper, hihi. Längtar liksom efter att bli stoppad av polisen och få visa upp mitt KÖRKORT ! ahha okej, nu ljög jag, jag vill ABSOLUT inte bli stoppad av farbror blå. Han är läskig. Japp det är han.

Ledig i eftermiddag, Skönt. Hem och städa rummet och göra lite nytta. Sen blir det Desperate om Åsa och Lisa är hemma så att jag kan hämta hem min box. :O haha. Annars har jag tre avsnitt av andra avenyn som jag ännu inte har kollat på. hihi.

Igår var det skola, jobb och Träning :D Träningen är så grymt kul, speciellt igår. Weeeeje ! Jag gillar det. Flum med Emma, Eve, och Petra. Haha, kan det bli bättre !? Lyckades snubbla TVÅ gånger i går under träningen. men jag lyckades ju ge alla några goa skratt. hihi. Pacman och Pizzakväll snart :D:D:D Weeeej "!

Ne nu ska jag gå och sminka mig ! hihi.

Puss på att jag har världens BÄSTA pojkvän <3<3

Desperate Housewives.

Igår blev det ju ullared så då blev det en hel del köpt faktiskt. Bland annat Desperate Housewives säsong 1 som jag Åsa och Lisa just nu sitter och tittar igenom. Hihi. Så j'ääääävla bra! :D Ska hämta Tom och dom på parken vid 2 så måste hålla mig vaken. haha, Hur ska jag våga köra genom en mörk skog alldeles själv? IHHHHHH ! Men får ju sova jämte älsklingen inatt iallafall :D weeeey !  :)) Me love it ! Ne nu ska jag kolla vidare. hihi. PUSS !

Tom <3

RSS 2.0