Nervositet...

Nu väntar jag på dagens sista kund. Sedan är det dags för hemfärd, packa väskan, slänga i sig något att äta och sedan bege sig iväg mot Skillingaryd. Häftigt! Jag är riktigt nervös nu, och ännu mer lär jag la bli. Tur att jag har tre tjejer till med mig som jag kan känna mig trygg med. Men va fan ska jag vara nervös för egentligen? Jo jag är ju nervös för typ  ramla och klanta till mig, missa bollarna totalt och göra en massa andra tabbar. NOT kul. Men jag hoppas på det bästa. Har ju trots allt knappt hållt i klubban sen förra säsongens avslut.

Samtidigt ska det bli förbannat kul att få spela igen...



Adorable <3


Sista September...

Idag är det allra sista dagen i September månad. Känns konstigt att det går så fort. Vi är redan inne i Oktober imorgon. Vilket innebär många födelsedagar, Tom, Åsa, Lisa, Jesper och Moltas. Tom har jag redan klarat av. Han fick sin paket igår eftersom att jag hade köpt ett x-box spel till han och han inte hade några spel så nu kan han ju spela sitt nya x-box. Hihi. Glad blev han iaf :) Men jag vet inte när han gick och la sig i natt, jag gick och la mig vid 20 i tolv och då hade han precis börjat  spela, så jag vet inte hur länge han spelade i natt. Sötisen <3

Så vad har hänt de här dagarna i mitt liv? Jo, i för går var jag och Meja ute och sprang. Skönt var det. Så fick jag också reda på att jag får provspela för skillingaryd ikväll. :D Ska bli skoj, men börjar bli lite nervös faktiskt. Måste ju gå bra! Igår efter jobbet åkte jag till Värnamo och träffade Sanije innan jag åkte till Tom. Vi satte oss på Stigs och fikade hela kvällen ! :) Mysssssspysssss <3 Hade så mycket att prata om nu efter studenten ju. hihi.

Men nu ska jag ta hand om min kund som kommer vilken minut som helst. See ya later.



Tomis <3

Sigges, en kväll att minnas.

Det blev en härlig trerättersmiddag igår. Räkmacka till förrätt, Fläskfile och Pommes med sallad till huvudrätt och till efterrätt blev det AfterEighttårta. Till detta serverades vitt vin. Mummma vad gott allt var! Framåt tio tiden begav vi oss mot sigges loge. Där väntade en galen kväll med mycket dans och som grädden på moset ont i fötterna idag. haha. Trodde det skulle vara mycket mer folk igår, men det var alldeles lagom. Man kom ju fram överallt. :)

Ska lägga in en bild sen när mamma och dem kommer hem med den andra datorn. :) Tyvärr blev det ju inte så många bilder men någon kanske jag kan rota fram =(

Jag saknar min älskling =( Jag hoppas han har tid att träffa mig idag ;) hihihi

Pussssss <3


Oj vad länge jag sov..

Vaknade för lite mer än en timme sen. Brukar aldrig sova så här länge längre. Brukar bli max halv tio, men idag var jag tydligen trött. Ska snart ta tag i städningen. Tjejkväll innan sigges ikväll. Sen mpste jag ner och handla och fixa lite med maten med. GAaaah. Duscha och greja. och det svåraste och det som tar längst tid. Välja kläder.

Så vad ska man ha på sig denna afton? Det är alltid lika svårt, vardag som fest. Aldrig någonting som duger. Synd att man är fattig i såna här mysiga hösttider också :( Hade behövts lite nya kläder om man säger så.

Ne nu ska jag dra igång med allt jag måste hinna med. Pusshej !



Jag hoppas innerligt på att detta kommer funka...jag vill så gärna spela.


Tomis <3

Go kväll..

En go kväll men ändå blev den inte som jag hade tänkt mig.

Efter jobbet gjorde jag lite käk, pommes och kött. Åkte upp till Töllstorp och kollade innebandy. Fick varken med mig Julia eller Hidaya så jag fick åka själv. Men man träffar ju alltid så gott folk där uppe. Så själv behöver man ju inte sitta, hela läktaren är ju full.

Spännande match var det i alla fall. Den bjöd på det mesta. Knektarna tog hem vinsten med 5-2 mot Lessebo. Gott! När man satt där och kände stämningen och såg alla spelare varma upp, spela och vinna. Det var då jag insåg hur mycket jag saknar innebandyn. Som sagt så har ju Gnosjö inget damlag i år, eller det finns men vi är bara tre stycken på träningarna. Så det känns väldigt meningslöst.

Efter matchen var det ju meningen att jag skulle hem och sätta mig framför Idol. Istället fick jag dra ivääg till Reftele för att Julia "missat" bussen och vägrade ta den senare bussen över värnamo. Men när jag äntligen kom hem därifrån kunde jag sätta mig framför Idol! :D

Calle, du har fått min röst!

Måste bara tillägga att jag har världens underbaraste pojkvän. Dessutom fyller han år snart men jag har redan köpt paket och allt :) Duktigt. Tihii Jag älskar dig <3

Det är dags för fredagsmyyyyys....

Är nu tillbaka på salongen denna underbara fredag. Åt kycklingpaj som pappa hade köpt hem åt mig och en tomat med lite svartpeppar på. Mums! Förmiddagen var det endel kunder så jag slapp sitta sysslolös. Har fått in en del till nästa vecka också. Good!

Nu ska jag sätta mig och photoshoppa lite. Lite till bloggen. Dock har jag inga nya bilder vilket suger. Får pilla lite med en ny annons istället kanske. hihi.


Ikväll blir det Innebandy och Idol ! :D <3



Älskling <3


IDOL....

Ja det blev en fullspäckad eftermiddag med en massa kunder. Skoj. Var inte färdig förrän strax innan åtta, så jag åkte hem, pausade idol, följde med mamma ner till affären. Sedan åkte vi hem och gjorde räkmackor, eller mamma gjorde dem medan jag tog en promenad med Meja runt kvarteret. Kände att jag behövde lite frisk luft efter en dag på salongen. Så skönt att få komma ut och rensa huvudet med lite fresch air.

Imorgon åker min älsklingsvovve med mamma, pappa och jesper upp till Mora. Det är så kul att se deras kärlek till Meja. Sweet. Dessutom blir det bra att hon får följa med så jag slipper lämna henne ensam hemma på lördag. :)

Sedan satte vi oss i alla fall hela familjen, kollade på Idol och åt våra räkmackor. Underbart! Har många favoriter i år alltså. Calle till exempel, hur söt är han inte n'r han är så blyg liksom? Clara, jag säger bara håret. Mumma! och sen har vi ju Erika, så himla stark röst i en så "flickig" kropp. Åhh jag älskar det. och då var det bara några jag nämnde där. Vi får la se vilka som är favoriter efter nästa veckas fas. :)

Ne nu ska jag ta och sova. Är ju trots allt en dag på jobbet imorgon också. Eller inte för alla (pappa). hhihi

Pussss och God natt !


Kärlek <3 

Tillbaka på salongen...

Nu har jag varit hemma på lunch och är tillbaka nere på salongen. Mötte polisen innan. Skönt att de stod på andra sidan, annars hade jag blivit stoppad för TREDJE gången på mitt första körkortsår. Dock hade/har jag ju klarat mig alla gånger med allting. Så duktig är jag som kör nykter och bältad, med körkort. Haha!

Skriver just nu en lååååång lista om vad som ska inhandlas när vi åker till Ullared nästa vecka. Det är en massa grejer till mig själv och en massa grejer till salongen. Hur ska jag ha råd? ;o Tur att lönen kommer Imorgon ! ;D Skönt att slippa känna sig urfattig. Eller det kommer jag göra ändå. Men ja. Ändå liksom!

Försöker lägga in en video från mobilen till datorn. Men det vill inte funka ! :( Sur !


Ne, nu kommer snart mina kunder så ska dra mig ifrån datorn nu.
Pussshej !


Tom <3

Torsdag och en dag kvar till Helg ! :D

Idag är det Torsdag vilket innebär att när man går hem imorgon efter jobbet så är det Helg ! :D Skönt! Är ensam hemma med syster imorgon så vi får la se vad som händer, förmodligen blir det en Idolkväll med lite gott :)

I går kväll åkte jag till Tom och missade Idol. Eller jag såg lite där. Men mamma har spelat in det åt mig, så när jag ska hem på lunchen ska jag kolla på avsnittet ifrån igår. Det var mys att träffa älsklingen ialla fall. <3

Salongen bjuder på  en lugn förmiddag och en hel del på eftermiddagen. Skoj. Då går inte tiden så sakta.


Vad ska jag göra till lunch idag? Någon med ett bra förslag?

Hej hopp nu ska jag sköta min Farmville.

2 år och 11 månader.

Grattis till oss Älskling <3
2 år och 11 månader har vi nu stått ut med varandra. Och visst blir det ett tag till :)

Nu var även denna dagen över, dock kommer jag att somna fortare ikväll än vad jag gjorde i går kväll/natt. Somnade till slut inte förrän klockan 3. Därefter vaknade meja vid fyra och skulle upp i sängen, vid fem vaknade hon ännu en gång och skulle upp och leka med katterna och vid kvart i sex ringer väckarklockan. Dock somnar jag om och pappa stampar i golvet (tre stamp) klockan kvart över 6. Så mycket sömn blev det inte den natten. Nu har jag i alla fall kommit i säng och är redo för att sova. Skönt ska det bli eftersom att jag har lite smått huvudvärk.

Det blev ingen träning idag. Bara jag och Julia som skulle dit så jag tog en långrunda runt sjön istället. Det slutade med 9 kms promenad och en trött Meja som sover gott nu. Men frisk luft skadar ju aldrig. Utan tränare blir det ändå ingenting vettigt gjort. Tyvärr.

Idag blev det även jobb på Heco. Även imorgon blir det jobb på fabriken. Även då en timmes lunch för att hinna hem till min lilla älsklingsvovve.


Massa pussar till min älskling <3
Jag älskar dig <3

Vart är John Blund?

Jag kan inte sova. Dumma mig som sov så länge idag. Eller sov och sov. Vilade. Känns som om jag hade kunnat springa tre varv runt  gnosjö nu. Är pigg och vaken och har nothing to do. Dessutom är det så jävla varmt här under täcket att jag dör. Jag brukar inte ha ont av värme, eftersom att jag alltid brukar frysa men inte nu inte. Usch! John Blund måste ju ha glömt bort mig idag.

Tänker på min älskling hela tiden. ÅhhhH ! Saknar dig ! jag blir galen av att gå här hemma och vänta på att få träffa dig, dessutom vet jag att du inte hinner ses i veckan och det gör mig ännu knäppare. ÅhhhH! :(

Nehe, man får la ta klä av sig naken och fundera på livets mening kanske!? .... Tralalala.



Ensam mamma söker.

Sitter just nu framför tvn. Vilket jag i stort sett ALDRIG gör, förutom vid Idol så klart. Följer det mesta på Internet istället. Men idag tog jag mig tid till att sätta mig i soffan. Nu är det Ensam mamma söker. åhh, jag gillar det programmet helt klart. Sedan är det Charlies Änglar, vi får la se om jag ser hela den filmen, kommer inte ihåg om den är bra eller inte, var så länge sen jag såg den. :)

Denna dag har varit så skön. Låg i sängen ända till halv fem i eftermiddag ;O Kollat på tv, surfat runt på internet och bara latat mig. Riktigt skönt och riktigt utvilad är man. Det är ju trots allt ny arbetsvecka imorgon. Heco here we come.

Ikväll har jag och Meja varit ute och gått en långrunda. Underbart skönt. :)



Saknar min älskling =/ <3

Söndag

Har precis käkat frukost, en lång och härlig sovmorgon blev det idag underbart.

Var ju iväg i Lammhult igår och klippte och färgade. Jag är helnöjd. Är nu lite mörkare blond och en lite annan frissa. Gott!

På kvällen var vi inne hos grannarna och grillade lite. Mums! Grillat kött med klyftpotatis och sallad. Finns det något godare? Till efterrätt blev det nötkaka som jag inte gillar haha och en god äppelkaka med vaniljsås till. Den var smarrigare den.

Vad händer denna söndag då? Jag hade tänkt att hoppa in i duschen, kanske ta en promenad med Mejsyyy och sen får vi la se. Saknar ju min älskling! :( Så kanske får bli en sväng dit.

btw så är jag grymt sugen på att åka lite inlines. Hade varit kul.



Kärlek <3

Långpromenix.

Tog precis en långpromenad med Meja och Bror min. Ska snart sätta mig med mina morötter, dipp, vindruvor och Coca cola framför kvällens avsnitt av Idol. Måste bara vänta på att mamma kommer hem så hon kan kolla tillsammans med oss.

Har hunnit med en vända ut till Ås också. Julia skulle på fest där så då fick jag vara chaufför ut dit.

Har inte mycket mer att säga för ikväll så jag tror jag säger God natt här och nu.


I love you and I miss you...

Dresscode.

Nu har jag varit hemma på lite lunch. Blev en pizzabit till lunch. Fanns dock bara en liten bit kvar, men sparar mig tills ikväll då det blir kycklingtortillas. Mmm gott ! :D Ska också köpa med mig lite morötter, dip och coca cola hem tills idol ikväll :D

Här kommer lite bilder på hur jag ser ut under dagen.




Morfar <3

Jag saknar dig !

Över ett år sedan nu som du lämnade oss för ett liv i himlen. Nu har vi upplevt alla kalasfirande och juldagen för första gången utan dig. Känns konstigt och man tänker på hur det hade varit med dig här. Men jag hoppas att du har det bra där uppe så ses vi! :) <3

Morfar <3

Äntligen fredag...

Ja nu var det redan fredag. Tänk vad fort en vecka går. Igår kväll blev det lite torsdagsmys med familjen, hembakad pizza framför Idol. Mums!

Idag ska jag jobba klart för dagen och sedan ska jag hem och ta på mig myskläder och raggsockar, för visst är det kallt ute nu på mornarna? Ska sätta mig framför tvn och sitta där tills jag går och lägger mig. Eller jag ska nog ut en runda med Meja också. En långis kanske?

Ringde precis min kära frisör och bad om en klippning och färgning. Det blir av redan imorgon! Åhh vad underbart skönt att få bort de slitna topparna, för tro mig de är slitna och samtidigt få en ny fräsch färg. Jag har bestämt mig för att ändra mig lite så vi får la se hur det blir när jag kommer hem! :D

Någon som vill hålla mig sällskap på jobbet idag? Har en ganska lugn dag om man säger så. hihi.




Tom Theorin <3

Torsdagen den 17 september.

Grattis säger vi till Sara Nyström som idag fyller 19 år. Grattis tjejen, hoppas du får en underbar dag där nere i skåne! :)

Igår åkte jag över en sväng till mitt andra hem. Haha. Alltså till Tom där jag tillbringade natten. När vi låg där i sängen och kollade på film så frågade tom vad jag hade på höften, vadå svarade jag. Vet ni vad det var? :O EN FÄSTING! GAAAAAAAAAAAAAAAAH ! Har aldrig i hela mitt liv haft en fästing men nu var den där. Den satt där och försökte äta upp mig, buhuuuu! galet rädd blev jag men idag lever trots allt inte fästingen! Puuuh!

Idag har jag varit på salongen hela dagen, förmiddagen tillbringade jag här nere med Mamsisen. Mysigt. hihi. Jag klippte och färgade hennes hår och sedan gick vi in på Ica och köpte varsit Wienerbröd och en dricka som vi sedan satt och mumsade på. Gud vad gott, men usch så onyttigt. Men inte kan jag ALLTID vara nyttig. Portionerna är ju trots allt minder nu för tiden och jag klarar mig bra på det :)

Nu i eftermiddag satte jag mig ner innan min kund kom och kollade på IDOL som gick i går eftersom att jag missade gårdagens program :) Och guuud så bra det är. haha. Och idag ska DANIEL i skilda världar vara med!?. Jag som typ var kär i han när jag var liten och kollade på det programmet, missade inte ett enda avsnitt! hahah. Undra om han verkligen sjunger bra?! Vi får la se ikväll! =)

Ska ringa Sandra ikväll också! Jag behöver klippa mig ! PANIK typ ! och färga ! :)

Ne nu har jag inte mycket mer att säga för den här gången. Blev ganska mycket ändå. haha.



I love you, I really do...


Tralalalala....

Nu är alla tackkort utskickade, eller nej, har fyra kvar men dem ska jag gå ut med sen till postlådorna.

har kommit hem nu i alla fall och hunnit äta lite mat. Potatis och köttfärslimpa. Gott var det.

Jahaa, vad ska man göra nu ikväll då?
Fint väder är det, så ut en runda kanske man ska.



Tomis <3


Tackkort...

Nu är dem alldeles strax klara för att skickas iväg de där tackkorten sen studenten. Visst det har tagit ett tag men bättre sent än aldrig. Hihi. Så nu har jag stått i en timme och pysslat med dem, fortfarande lite småpill kvar, men har ialla fall hälften klara och kuverten är skrivna så det är bara dem sista korten kvar nu jag väntar på.

Har också hunnit med att måla min naglar. Klassiskt röda blev dem idag. Så sjukt snyggt tycker jag. Det passar alltid. Spelar ingen roll om det är till vardags eller fest.

Hinner inte göra så mycket mer nu innan min kund kommer, blir nog lite fix och don efteråt istället.

Pusss hej !



Tom <3

Förevigt...

Jag hoppas på ett evigt förhållande med dig. Allt jag kan göra är att hoppas på att det blir så och njuta av varje sekund tillsammans med dig. Aldrig har någon människa betytt så mycket för mig som du gör. Att få sakna någon så fort man åker ifrån varandra, att få längta till nästa dag man ses igen, att ha någon bredvid sig när man ska sova, att ha någon som älskar än är det bästa jag vet.

Jag hoppas innerligt att du kommer vilja vara hos mig ett bra tag framöver för du är verkligen det bästa som har hänt mig. Jag önskar jag kunde få säga och höra orden "Jag älskar dig" allt oftare. De tre orden för mig betyder så mycket. Att få säga dem är underbart skönt men att få höra dem är ännu bättre.

Jag längtar till en dag då vi kan flytta ihop. Jag gör verkligen det och jag önskar att vi hade kunnat göra det redan idag. Tänk att få ha sitt hem tillsammans med dig. Åhhh, Tanken gör mig glad. Jag önskar bara att man visste lite mer om hur ens framtid ser ut. I alla fall kunde spå en liten bit in i framtiden och se om min dröm verkligen går i uppfyllelse. Man är ju trots allt två i ett förhållande.

Tom Theorin, du är det bästa jag vet!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3


I really do...


Måndag och ny vecka.

Ny vecka igen, tycker att det alltid känns som att veckan precis har börjat och att det är långt kvar till helg. Vi har dessutom gått in i vecka 38. Eftersom att det bara finns 52 veckor på ett år är det inte många veckor kvar av 2009. Konstigt att tiden kan gå så snabbt. Känns som om det var igår man firade millenium 2, men det har snart gått 10 år. Oj, jag känner mig gammal! ;O

Idag var det en arbetsdag på Heco med Åsa och Lisa. Underbart ! Hinner med att tillbringa ännu en dag med dem imorgon.

Jag saknar min älskling, har inte träffats sen i onsdags. Snart en Hel vecka sen! Katastrof jag vet! Jag gillar inte att vara ifrån honom så länge. Jag rent ut sagt avskyr det. Vill få vara nära och lukta och gosa in sig i din famn. Åhhhh vad jag saknar.


Att beskriva min kärlek till dig skulle ta mer än tusen år <3


Hej svejs i lingonskogen.

Kom hem från lingonskogen för en stund sedan, har hunnit med en löparrunda också. Jag, mamma och Meja var iväg i skogen för att plocka lingon men det fanns tyvärr inte så mkt. Men endel fick vi ju ihop på två timmar.

Jaha vad gör man ikväll då? Blir nog inte Reftele som jag ville. Tom skulle kanske iväg. Vi får la se vad som händer. Annars blir det tvn kanske? Hade varit skönt. Tillbringade ju tiden framför tvn ifrån tio till två innan idag. Riktigt skönt med en sån där slappardag. Men nu ska jag nog hoppa in i duschen innan maten och renbädda min säng också. hihi

Tom Theorin, Jag älskar verkligen dig över allt annat <3

Mys i soffan.

Jag hade en otroligt bra dag igår. En dag på Liseberg med hela familjen. Underbart! Tyvärr var det ganska mycket folk, men men det gick ju åka ialla fall.

Nu har jag precis käkat en macka och burrat ner mig i soffan framför tvn. Meja ligger här bredvid mig och gosar också. Undra vad man ska göra annars idag? Blev ju tyvärr inget jönköping ! ;(

Ikväll ska jag nog i alla fall åka till Tom tror jag. Vill det i alla fall. :) <3

Ska nog försöka hinna med att gå ut och gå en lång runda med Meja också.


Kärlek <3

Godmorgon.

Efter drygt sju timmars sömn är jag uppe igen. Ja knappast för att jag är pigg, men måste hinna duscha, gå ut med hunden, fixa sig, lämna bort hunden och det lär ta ett tag att hinna med allt. Så bäst jag hoppar in i duschen direkt.

Hinner nog inte skriva mer nu. Kanske kommer ett inlägg sent ikväll om ni har tur. Men nu drar jag till LISEBERG! TJOHOOOO ! :D

Ha en bra dag ni andra ;)

Tomis ♥ Mandis

Vart går utflykten?

Ja, vart va det nu vi skulle åka imorgon? Jo till självaste Liseberg! :D Har inte hunnit med det under sommaren men jag tror nästan det är bättre imorgon. Hoppas på så lite folk som möjligt så man hinner med att åka så mycket man bara kan. :D Ska bli sjukt skoj i alla fall. Tur med vädret hoppas vi på också. :)

Så nu ska jag sova så att jag orkar springa runt där inne imorgon. Hihi.

Det blev inga bilder förresten, p.g.a att min telefon inte ville funka. Typiskt!

Tom, jag saknar dig min älskade hjärtevän <3

Snart tar jag helg...

Nu har jag haft lunch och är tillbaka nere på salongen, inväntar mina två sista kunder för dagen, sen kan jag åka hem och ta helg. Kommer bli en bra helg tror jag. Ihh ! Imorgon blir det nämligen familjeutflykt. Har ni ännu listat ut vart den färden kan gå?

Har hunnit måla naglarna nu precis också. Inte riktigt klar men har målat den första grundfärgen nu som blev en mycket vacker rosa färg. På detta rosa ska det nog bli någonting svart. Lägger la kanske upp en bild på naglarna sen när de är klara. Har även tagit en dagens outfit som kommer in då.

Tjolahopp så länge.


L.o.v.e <3

Nöjd kund = Nöjd Amanda

Ja jag sa ju att jag skulle berätta hur det gick. Ni kan ju gissa!?. Det gick fantastiskt bra och färgen blev helt underbart bra. Funderar på att gör så på mig själv nu när det snart är dags att färga lite. Lite variation behövs. Gjorde en jättenaturlig blond färg på henne bestående av en massa massa små folieslingor i färgerna, 9N, 8N och 9GA för er som vet vad det innebär. hihi.

Nu ska jag hem på lunch, undra vad jag kokar ihop idag. Hmm!?
Förresten så åt jag bara en macka idag till frukost och jag är knappt hungrig än! Det går bra det här. :)

Tjolahopp så länge!
Hihi, jag har glömt att tala om vart jag ska imorgon. Men det kan ni få ta och klura på en liten stund nu. hihi


Kärlek <3

Möttes av polisen.

Ja jag möttes av polisen när jag körde till jobbet. Salongen!?. Så de vinkade in mig och jag fick visa mitt körkort och blåsa. De hade också bilbälteskontroll. Bra som jag är fick jag inga böter i alla fall. Sedan fick jag ju en fråga utöver det vanliga vid kontroller. "Vart ligger kommunhuset?" haha tur att jag kunde svara. Det var ju bara att säga nästa höger så ser du det. Haha.

Undra om det åker fast några där idag då utan bilbälte eller rattfulla. Haha. Rätt åt dem i så fall.

Nu har jag snart kund så ska lista ut vad jag ska lägga för färg i hennes hår för att det ska bli bra, men det blir det nog. Vi får hoppas det så det inte blir katastrof. Jag berättar mer sen efteråt hur det gick.


Sweetheart, I'm in love with you <3

Snart börjar jag jobba.

Ja jag har ju inte haft någon kund nu i förmiddags, men om en halvtimme dyker nog min första av de fem kunderna in. Skönt att ha lite att göra i eftermiddag/kväll så att tiden går lite fortare. Vill ju inte bara sitta här och inte dra in några pengar. haha. Men det går ju faktiskt hyfsat bra ialla fall. September - Oktober är ju alltid en sån där dödperiod då det inte är så mycket folk som vill klippa sig, så vi får la se vad som händer och sker framåt november-december då alla vill bli fina innan jul och nyår. Wiie, jag längtar nästan lite bara för att se hur det går. :)

Idag blev det en skink/fetaost omelett till lunch. Ett bra val tycker jag allt. Nyttigt och helt okej gott. Just nu kör kör jag med att vänja mig till att äta mindre portioner. Så till frukost blir det en macka, till lunch något nyttigt och inte så mkt av och till middag senare blir det en potatis och en köttbit med massa sallad. Sallad får jag käka hur mycket jag vill. Sen ska jag ju också köra någon slags "träning" om dagen. Ibland kör jag en löparrunda, ibland har jag ju innebandyn och ibland en lång promenad, eller en simtur. Ja i stort sätt vad som helst, bara det blir något. Ikväll blir det nog en promenad. :)

Ha en fortsatt bra dag.
Pusss !



Love ♥

10 september?!

Vi är redan framme på datum 10 i September. Känns faktiskt helt sjukt att tiden går så snabbt, kändes som att vi nyss var i maj och åkte till cypern!? Men icke, nu är vi några månader senare, vilket jag gillar egentligen eftersom att hösten kommer nu! :D Otroligt skönt med alla söta kläder som kommer i höst!

Igårkväll åkte jag till staden Reftele, invigde den nya vägen, 604:an. Tjänade ju någon minut på det iaf. Nästa gång jag åker till älsklingen tänkte jag ta cykeln. Mamma sa att det bara tar en timme, jag menar det tar ju typ 20 minuter med bil så en cykeltur hade ju inte suttit fel. Vi tog oss också en löparrunda igårkväll. Efter det blev det duschen och sen IDOL! :D Älska Anders Bagge! haha Eller ja, hela juryn är underbar.

Jag hoppas jag hinner hem lite tidigare idag så jag hinner bänka mig framför tvn även ikväll. Sedan blir det nog en promenad med Mejsyyy.

Men nu ska jag hem på lunch tänkte jag. Lite tidigt men har ju inget folk här förrän i eftermiddag.
Pusss på alla !


Kärlek <3

ingen rubrik.

Nu har jag kommit hem, käkat och ringt min älskade <3 Nu är det bara till att packa min väska med lite löparkläder och sen byta bil med pappa så kan jag åka :) Måste ju hinna springa innan idol vettu ! :) Viktigt viktigt ! :D

Ha en bra kväll för det ska jag ha!
Puss <3


Kärlek,kärlek,kärlek<3


Back to work.

Tillbaka nere på salongen. Lunchen var bra. Först tog jag och käkade lite mat. Gurka, Avokado, Fetaost, Skinka och Potatissallad med mineralvatten till det. Gott gott. Efter maten tog jag mig en runda runt skolan och hembygdsparken i det otroligt varma vädret med Meja så att hon kunde rasta av sig. Därefter gick jag in och diskade upp ett enormt berg på diskbänken och strök mina gardinder som jag nu har hängt upp här nere i salongen. Känns mycket mer hemtrevligare nu.

Jag har också vattnat alla mina blommor jag har här nere på salongen och torkat av alla bänkar och hyllor. Nu är det bara golvet kvar. Gud vad flitigt.

Här har vi dagens lunch. Mums !


och outfiten för idag...


090909

Ja idag är det den 9:e September 2009. Ville bara poängtera det!

Sitter just nu på salongen. Har haft min första kund för dagen. Nu blir det en kund till vid 11. Sen är det lunchtime. Blir fler kunder efter lunch istället. Förmiddagarna är alltid lugna. Funderar på att ta och vattna blommorna, dammsuga lite och torka hyllorna. Vad sägs om det?

Nu tar Åsa och Lisa snart sin första paus för dagen!

Men nu ska jag ta och göra lite bokföring innan städet !


Tom <3

Idolstart!

Nu sitter jag inlindad i täcket framför tvn och väntar på IDOL! Säsongsstart idag som ni nog vet, efter det blir det ännu en säsongsstart med Andra Avenyn. Mysig kväll helt enkelt. Dock saknar jag min älskade pojkvän. Om han hade varit här hade kvällen varit Bäst <3 Har tyvärr inte tillgång till min egna bil så kan inte åka till honom ikväll heller :(

Idag var jag och Åsa duktiga. Först slet vi på jobbet i 8 timmar. Sedan tog vi vår långrunda på 1 och en halv timme. Då vi även tog med oss Meja. Underbart skönt väder ute och vi slapp verkligen regnjackorna. :)

Ne nu börjar det. Pusssss och ha en bra kväll !


Tom, du är det bästa jag vet <3
Jag älskar dig!

God natt !

God natt gott folk, jag ligger nu i sängen och ska snart sova. Först ska jag läsa min vecko revyn som jag köpte igår utan att ha hunnit läsa den. Har matat kossorna och skördat min säd på mitt älskade farmville så nu är jag liksom redo för sängen. Ska upp tidigt imorgon eftersom att det väntas jobb ifrån mig, åsa och lisa. Ja hujedamej, tur att vi får vara trötta tillsammans. haha.

God natt!

Älskling, det är det här jag kallar kärlek <3

Söndagkväll.

Nu är det redan söndag kväll, har inte ens hunnit uppdatera här i helgen. Eller rättare sagt har jag inte orkat. I går blev det lite städning och en runda till gislaved för att köpa in lite gardiner till salongen. Pappa hjälpte mig att sätta upp dem idag och det blev riktigt snyggt faktiskt. Hemtrevligt om inte annat. Sedan igår kväll blev det tacosmys med familjen och sedan åkte jag till min älskade. Vi satt och kollade Göta kanal och sedan somnade vi ganska tidigt. Men det var skönt. Var kvar i Reftele till halv två idag, mys hela förmiddagen. Jag älskar sådana söndagar där man kan ligga i soffan och bara ha det mysigt. Jag älskar också min och Toms relation, den är underbart bra för tillfället. Hade inte kunnat ha det bättre, jag älskar dig så mkt <3

Ikväll har jag, mamma och jesper varit ute och plockat svamp. Meja med så klart. Hon älskar att få springa runt i skogen lös utan koppel och bara strosa runt. Att plocka svamp var också riktigt skönt. Rogivande på något sätt. Så tyst överallt och man går där i sin egna lilla värld. Underbart!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Jag luktar skog(?).

Btw, Jörgen, du får krya på dig ! Man får inte leka med elden så där ! :(

Tom Theorin <3

Vad händer till helgen?

Vad händer egentligen till helgen? Jag är sugen på att hitta på något. Men vet inte riktigt vad. Är sugen på att kolla film och mysa i soffan med tacochips och guacamole hela helgen. Det hade varit fint det. Men jag måste nog försöka ta och träna också lite granna.

Ikväll ska jag simma, jag ska tvinga mig själv dit upp. Så efter jag har slutat åker jag direkt upp och simmar.

Fick precis tag på min bror, så han kommer snart ner och så ska jag klippa och färga hans hår. Kommer nog bli bra det. 

Sen har jag bara en kund kvar i eftermiddag vid fyra. Skönt, så sen så har jag jobbat klart för den här veckan. Tyvärr går helgen ganska snabbt och det blir ny vecka igen. Men idag är det FREDAG !:D

Ha en fortsatt bra dag !

Puss <3

Tävling.


Jag är med och tävlar om det här ursöta läppglanset ifrån Make Up Store.
Jag tävlar här !  


Regn, regn och regn.

Idag tog jag bilen ner till salongen på förmiddagen, sen tog jag bilen hem nu innan lunchen. Mamma frågade om hon fick ta bilen, ja visst sa jag. När jag börjar cykla ner mot salongen igen öser regnet ner, så nu sitter jag här alldeles dyngsur. Tur att det är en halvtimme kvar innan första kunden för idag kommer så jag hinner torka lite.

Till lunch idag blev det räk och purjolöksomelett med en massa god sallad till. Mycket gott var det, och väldigt nyttig mat dessutom. Ett plus för det.

Nu ska jag fixa till håret innan kunderna börjar droppa in. Pusshej !

Kärlek <3

jag blir så förbannad.

på mig själv att jag aldrig kan få tummen ur röven och åka och träna. Det blir aldrig av ! Trots att jag VILL så blir det inte av. Jo jag skulle ju simma igår. När jag kommer hem, tittar på klockan! Just det ! Dem stänger tidigt idag eftersom att det är onsdag. Åhhhhh ! Jag som ville simma ! Ikväll hinner jag inte heller eftersom att jag jobbar till 8.

Igårkväll fick jag ialla fall ta och göra kvällsmat till familjen, det blev räkmackor och tacochips med guacamole. Mums ! Senare på kvällen åkte jag till Tom där vi myste i soffan framför tvn. Mys pys <3

Nu sitter jag dessutom på salongen. Har en hel del kunder i eftermiddag. Skönt det så går dagen lite fortare!

Ha en bra dag idag!
Puss <3




Älskling <3

Lilllördag.

Vad gör man en dag som denna? Jo jag står i salongen och fixar lite Tackkort och grejer. Lite kul med lite pyssel så man slipper sitta och bara sitta här nere när man inte har kunder. Har inga kunder nu innan lunch, det är några senare i eftermiddag.

Igår jobbade jag ett 8-timmarspass i cafeterian. Det gick ju bra när man väl kom in i det igen. Var ju ett tag sen jag var där nu och stekte hamburgare. Lunchen var full med folk. Trots att vi var tre stycken som jobbade samtidigt var det stressigt. Folk hit och folk dit, folket var överallt. Men vi klarade oss igenom det. Kvällen blev lugnare helt klart.

Ikväll ska jag förhoppningsvis ta mig i röven och åka upp och simma en sväng. Är så otroligt sugen på det men det blir liksom inte av. Men måste TRÄNA mer nu. Så det får jag fan ta och göra. Tyvärr har jag längre ingen baddräkt eftersom att jag glömde den i Gislaved för typ hundra år sedan och nu när jag behöver den så har jag inte den. Men jag får klara mig utan.

Sedan vill jag åka till Älsklingen ikväll så jag hoppas jag kan det :)

Tom <3

RSS 2.0