Hemma.

Äntligen är vi hemma, eller hemma är vi inte heller. Vi är i Lammhult där vi stannar tills imorgon. Sedan bär det av 06.30 till värnamo med bussen, för mamma skulle stanna kvar och fixa med något. Sen blir det skolan hela dagen och måste även ringa min praktikplats innan min lärare blir galen på mig. Ups. Hoppas verkligen att jag får en plats där annars är jag körd. Aja jag får helt enkelt ta dagen som den kommer.

Helgen i Stockholm var helt underbart bra men tyvärr gick den alldeles för fort. Skulle kunnat stanna en vecka till. Shoppingen var helt underbar, även milen i dag gick hur bra som helst, inte ett enda stopp av gång utan det flöt på hela tiden och efteråt hade både jag och Ida-linn en massa energi kvar som vi fick göra oss av med. 60 minuter och jag är helnöjd.

Blev en hel del shoppat men ändå inte så mkt som jag trodde det skulle bli. Visar lite mer vad jag har hittat troligtvis på Tisdag, eftersom att jag jobbar imorgon efter skolan och sedan är det träning. Men på tisdag hinner jag nog tror jag nog.

Ne, nu ska jag ta och sova, trött och eländig.
Saknar min älskling att gosa med också.

Älskling, Du betyder allt för mig och jag älskar dig så himla mkt.
Du är det Bästa jag vet.
/ Föralltid din! ♥

STOCKHOLM

Nu sitter jag och väntar på mamma som kommer och hämtar mig om en halvtimme. Sedan drar vi iväg mot Lammhult först. Där vi ska hem till mormor och käka en bit mat innan vi beger oss hem till Tessan, som är och skriver på papper och sånt för dom har köpt ett nytt hus. Precis så som jag vill bo när jag blir stor (A). Så när dom kommer hem blir det bara till att packa in grejerna i bilen sen drar vi iväg mot vårt första stopp Linköping. Cloetta fabriken :D Gottgott, Send me a sms if you want something. Yeppyepp. Sedan drar vi vidare imot Sveriges Huvudstad :D

En helg med bara tjejer, shopping, god mat, mkt skratt och tjejmilen.

När jag sedan har fått körkort tycker jag allt Åsa och Lisa att vi drar upp en helg och shoppar :D Grymt!

Nehe, nu ska jag plugga vidare lite till innan mami kommer =)

Tom, du betyder allt för mig <3
Du är den bästa i mitt liv.
Jag älskar dig <3
/ Din ♥


Trött och sliten.

är vad jag är nu. Igår vid denna tiden ringde Älsklingen och sa att han kom, väldigt förvånad blev jag men åhh så glad jag blev av att få veta att jag skulle få sova en natt jämte älsklingen. Underbart bra <3 Idag tog vi sovmorgon och sov till Tio tiden. steg upp och åt frukost och sedan hade vi det allmänt bra och mysigt fram till klockan tre då vi tog bussen hem till reftele, jag hängde på eftersom att jag skulle kolla praktikplats där. Hon ska ringa och jag hoppas verkligen att jag får där. Annars har jag Ingenstans att fråga :S

Imorgon blir vi nog inte så många i skolan? Blir det bara jag lr någon mer som ska dit? Går iallafall bara halvdag för sedan kommer mamma och hämtar mig så drar vi upp till Stockholm hela helgen :D Skönt. Dock tråkigt att inte älsklingen kunde följa med =( Ville verkligen att du skulle med, och jag vet att du ville också. Bajs på att det inte finns mer plats i bilen! Vi får ta en helg ensamma på hotell när jag fått körkort? låter skönt :D

Träningen idag gick fint. Skönt att de fina runda blåmärkena på benen börjar komma igen ;) *ironi* Men det kommer bli ett fullspäckat schema även denna höst/vår. Är det inte underbart? :D Jo visst 'är det det. Innebandyn har verkligen gjort nytta för mitt liv. Det är alltid kul på¨träningen trots att man är lite seg på att komma iväg ibland och matcherna ska vi inte ens tala om. Så underbart bra är det. Är nog bara umgänge med Älsklingen och Bästisarna som är bättre än innebandyn :D Jag har verkligen hittat min sport nu iallafall =) Simning kan ta sig i röven =)

Tom, jag hoppas du vet hur mycket jag älskar dig. men jag vet att du vet. ;)
Du är verkliigen det BÄSTA i mitt liv.
♥  JAG ÄLSKAR DIG!  ♥
/ Föralltid din

Redan skoltrött?

Aa näst intill ialla fall och vi har bara gått en vecka exakt idag. Puuh, hur ska jag orka med ett helt år till? Fast ska nog gå bra när oron över att inte ha någon praktikplats gått över. Kanske blir det bättre då. För just nu känns det fan piss att inte ha någon praktikplats när alla andra har det. Man får panik. Men jag hoppas på att det verkligen kommer att ordna sig Snart! Ska ut till en plats imorgon och jag hoppas verkligen att jag får en plats där.

Denna veckan blir däremot lugn i skolan. Ledig imorgon hela dagen, Torsdag går jag halvdag för sedan åker jag till Stockholm. Måste hinna träffa Tom med innan jag åker. Saknar han redan efter bara några timmar. Tänk vad skönt det hade varit om man hade fått sova hos dig varenda dag. Kanske kan du komma till mig idag eller imorgon? Helst idag eftersom att jag åker iväg till skolan på torsdag och sedan inte kommer hem mer den dagen =(

Idag var första lektionen med Samhäll och Religion. Det går ganska bra, och jag har verkligen bestämt mig för att ta tag i detta och få betyg som jag är nöjd med i dessa ämnen. Får la se hur det går med det.

Gislaved idag för att ha hand om småbarnen. Just nu är jag ganska pissoff på det. Orkar verkligen inte mer. Att åka fram och tillbaka till gislaved är inte vad jag vill varje vecka för att ta hand om några barn som inte ens blir bättre känns det som. Men jag får stå ut till december. men sen är det fan slut med det här. Skönt.

Tom, jag älskar dig.
Du är det bästa i mitt liv och jag vill aldrig släppa taget om dig.
Sen du kom in i mitt liv har mitt liv bara varit positivt och så vill jag fortsätta att ha det ♥


SpontanPromenad.

Det blev en sådan igår. En liten snabbis med Lisa runt samhället. Skönt att komma ut i det vackra vädret trots att solen gått ner, och dessutom skönt att få prata av sig lite granna. När man kom in, kröp man ur kläderna, virade en filt runt sig och satte sig i soffan framför Paradise Hotel. Vet dock inte hur det gick efter pausen eftersom att dum som jag är somnade haha. Vaknade igen framåt 12 tiden och upptäckte att jag sovit en ganska bra stund i soffan. Fick även vakna upp hos Älsklingen igår morse. Sköööönt. får dock inte sova lika länge som hemma men mkt skönare att veta att jag har Tom vid min sida när jag vaknar, trots att han  är halvt medvetslös när jag går till skolan och mummlar bara om man pratar med honom =) Så sööt.

Igår blev det även en massa permanentrullning, skoj faktiskt. Var ett tag sedan nu, så det behövdes öva på.

Ne nu måste jag iväg till skolan.
Hörs senare.
Pussshej!

Tom ♥

Kräftfiske.

Japp hela helgen har jag spenderat åt att fiska kräftor. Det var väääldigt mysigt att bara få gå runt osminkad och kunna göra vad man vill. Dessutom sova i tält. Hur mysigt som helst, synd bara att inte Älsklingen var med. Men igår kom min andra älskling ut och gosade med mig, Lille Moltas. :D Så idag har han och jag åkt båt och haft allsång i båten. Mycket mysigt att tillbringa lite tid med sin lilla kusin <3

Om nån timme så där så åker jag hem till Älsklingen och sover där. Sen börjar tyvärr skolan igen imon. Blä på det. Expo på förmiddagen och sedan skolan på eftermiddagen. Håhåjaja. Förhoppningsvis går jag bara måndag tisdag denna veckan. och på torsdag åker jag till Stockholm :D Längtar <3

Måste fixa praktikplats denna veckan också -.-

Men nu ska jag slänga i mig lite mat i magen. Får se vad mamma har lagat till för något.

Tom, du är den enda <3

It's gonna be love.

Dagen idag gick hyfsat bra iaf. Får la hoppas dom blev nöjda med sina hår iaf. Kom inte hem förrän halv fyra. Helt slut efter en slitsam dag i skolan.

Nu har jag tillbringat några timmar med Åsa och Lisa. Underbart <3
Godis, promenad och en massa snack. :)

Om sisådär en timme åker jag och fiskar kräftor hela helgen. Tråkigt att inte älsklingen ska med, men får la umgås med min MP3 ist ;) haha Lyssnar just nu på ljudbok. Grymt skönt när man sitter på bussen hem från skolan eller liknande. Ibland tröttnar man så mkt på sin musik att man inte orkar lyssna. Därför är det bra med ljudböcker =)

Ne nu ska jag plocka ihop de sista grejorna.
Älskling, jag kommer nog till dig på söndag :)
Bara så du vet ;)
Pusss på dig.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta ♥♥♥


Nya tag.

Japp, idag tar vi nya tag, trots att det var Väääääääldigt tungt att stiga upp idag. Men det är bara att ge sig fan på att man ska upp och tänka på att när denna dagen är över så är veckan över, vilket känns helt underbart bra. Dock får jag inte träffa Älskpälsk förrän tidigast på Söndag. Blä på det!

Idag blir det egen hårvård för alla ettorna. Låt mig lyckas bättre än förra året ;) haha

Tom, jag älskar dig ♥

Jag hittade min bror sovandes i min säng för några dagar sen.

Nyklippt och nyfärgad.

Jag blev nöjd. Mer än nöjd. Känns skönt med kort hår, man känner sig mkt äldre faktiskt. hihi. Sedan blev det ju bruna slingor, förvånade? Kan tänka mig det, jag är förvånad själv över att jag vågade haha. men nu är det gjort. Just nu känns det bra och jag hoppas det kommer fortsätta kännas så. Så hoppas jag ju såklart att alla andra tycker om det. haha, Till exempel mamma, Tom, Åsa och Lisa som inte har sett det än, någon av dom. 

Imorgon ska vi ta väl hand om de små ettorna som ska få ha egen hårvård, där vi fixar dom. Ska bli skoj. Själv ska jag ju då fixa Frida. Japp det bestämde vi idag. Tur att man inte behöver göra någon annan som man inte känner, man blir helt enkelt så nervös haha.

Ne nu ska jag ta en promenad med Åsaminlillablåsa. Japp så kan det va.

Tom, Jag älskar dig ♥

Min outfit idag med det nya håret =) haha


Kan ju också ta och berätta att jag och Tom varit tillsammans i 22 Månader idag :D
Tiden går så fort med dig vid min sida <3

Egen Hårvård.

Sitter just nu i kundstolen och får mitt hår färgat. Hoppas det blir bra haha. Har klippt mig också. Skitbra blev det iaf. Så jag hoppas också att färgen blir bra. hihi.

Sen ska man åka till Reftele och kolla praktikplats, japp. Jag hoppas verkligen att jag får en plats där. Skulle vara skönt att kunna sova hos Älsklingen och sen inte behöva stiga upp så himla tidigt för att ta bussen (=.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, kanske sticker iväg en sväng till Stallet och rider med bror min. Skulle vara skoj. Ne nu ska jag vara lite social.

Tom ♥

Good night my sunshine.

Jag hatar att få sova ensam i min stora säng, och snart ska den bli ännu större för nu har jag hittat en säng jag vill ha så nu gäller det bara att få med mamma och pappa till IKEA. Sov ju hos Älsklingen inatt och jag älskar det. Att få vakna och veta att man inte är ensam i sin säng utan man har någon bredvid sig som håller om en när man vaknar, det är en helt underbar känsla som inte går att beskriva. Tyvärr får jag inte sova med Älsklingen idag =( Saknar dig redan. =/

Min dag imorgon kommer bestå av Egen hårvård. Japp det kom lite plötsligt och jag går fortfarande och funderar på om jag ska bli brunett eller inte. Men jag vågar ju inte riktigt. Men så kom Elin med en ide. Att jag kan köra på Askblond denna gången för att få lite variation. kommer nog bli bra tror jag. Sen kanske man blir brunett nästa Egen hårvård? eller vad tycker ni?

Älskling, säg till om du ändrar dig inför helgen. Vill verkligen ha med dig. men tyvärr går det inte att tvinga dig. ;) Men jag tycker om dig ändå :D Du får jättejättejätte gärna följa med iallafall :D Tihii.

Tom♥

Min dag är räddad.

Skivan som jag glömde i min skoldator finns kvar. Jag kan andas ut. haha.

Igår hade jag träningen i Gislaved, sedan kom Älsklingen och Sive och hämtade mig där. Najs. Så åkte hem och sov hos Tom. Dock fick jag inte sova mer än 5 ½ timmar, så nu är jag ganska trött så ska sova en stund på bussen hem och sedan blir det Innebandyträning. Det var iallafall lika skönt att få sova hos Älsklingen som vanligt. :) Borde sova där oftare för jag helt enkelt Älskar det :D Blir till att lägga sig dirket efter Paradise Hotel ikväll så man hinner få några fler timmars sömn. Skönt, jag längtar redan. haha

 Ne nu ska jag lyssna på min lärare lite kanske.
Ha de så bra.

Tom, jag älskar dig mest i hela världen <3


Skolstart.

vad kan vara bättre än att komma tillbaka till skolan? Jo allt. haha Vill ha lov igen och bara få soooova på morgonen och slippa tänka på en massa annat. Antar att alla andra också vill ha det så ? :)

Idag fick vi iaf göra en "mjukstart" genom att vara en grupp om tre och därefter göra tre olika frisyrer i samma Tema. En skulle vara brud. en skulle vara tärna och en skulle vara mamma. Vem fick vara mamma om inte jag ? -.- Anledningen var att jag hade kortast hår? Jag menar det finns väl korthåriga som också gifter sig! GAAAH !

Ikväll blir det att åka iväg till träningen och sedan ska man till reftele och träffa älsklingen o ch sova hos han <3 Myyyyys <3

Efter skolan tog jag, Åsa och Lisa en fika på Bernts. Gottt. :)

Pusss och God natt eller nått xD <3 

3 km.

Japp så långt sprang vi idag. Inte så långt precis men vi körde backträning i backarna och det var jobbigt ska jag säga er. Nu ska jag börja äta medicin innan träningen. Låter helt knäppt men så får det bli. haha. Pappa som ska kolla om det funkar. Så vi får la se, eftersom att jag tappar andan så fort jag ökar farten känns det som. Det är ju knappast det att jag har dålig kondition, mamma tror snarare att jag fått ansträngningsastma lr något liknanade :/ Så får bli farbror doktorn nån dag, måste ju ner och kolla allergin också för jag blir Tokig !

aja, nu ska jag ta och krypa i säng och fortsätta läsa min bok.
Natti natti <3


Tom, du är bästast och jag älskar dig <3

Träningsvärk i sittmuskeln.

eller vad den nu heter. haha fick det efter ridturen igår. Sedan åkte jag iväg till älsklingen och gosade hela kvällen. Blev bara en massa mys, och jag har kommit på en ny sovställning. Den var till att rekommendera, för jag märkte inte ens att jag hade lagt mig så. haha som det kan gå. Fötterna stog liksom på golvet ;)

Idag vaknade jag inte förrän vid tolv, så jag låg kvar i sängen så snällt och väntade på att älsklingen skulle vakna, vilket tog en hel timme. haha, Men han är så söt när han sover =), sen var det middag så upp i köket och äta middag. haha Gott var det iaf. Potatis och köttbullar och brun sås. det finns liksom inget Godare. Nix.

Nu ska jag upp och käka nånting snabbt innan jag ska iväg på träningen ute i regnet. NAJS !

Älskling <3

Här har vi Jesper på lille Zorro. haha

och jag på världens snällaste häst, Shadow.


Ridvanorna håller i sig.

Har precis kommit hem ifrån stallet, det var helt underbart kul att få rida igen efter så många år. Måste bli av oftare. Dessutom har ju farfar världens snällaste häst så där är inga bekymmer. Så himla kul va det.

Nu sitter jag nyduschad och väntar på maten. Sen ska jag göra mig iordning lite för att åka till Älskpälsk. :) Han är på Rally men skulle ringa när han kom hem. 

Tom ringde i natt och jag fattade ingenting. Trodde att jag hade råkat ställa klockan på alarm men även om jag tryckte på knappen så slutade telefonen inte att låta, men det visade ju sig vara älsklingen som ville prata mitt i natten. haha Sen vid fem hör jag två katter så och verkligen skrika och morra på varandra lr vad man säger att katter gör. man hörde iaf att det var världens Catfight haha. Så trodde att det var Selma och Gustaf som ryckit ihop eftersom attt dom gjorde det igår på dan. Så gick upp och väckte mamma så hon fick gå ut och titta. Själv vågade jag inte. Men som tur var så var det inte dom utan de andra katterna som springer runt här på gatan.

Ne nu ska jag smörja in mig innan maten. See yaa !

Älskling, du och jag <3

Drive-In Bio.

Kom nyss hem ifrån DriveIn bion uppe i Töllstorp. Filmen Hairspray var det som spelades på duken. En mycket roande film där leendet aldrig försvann. Riktigt mysigt med Popcorn, Godis, läsk och filtar i bilen med Mamma, Pappa och Jesper. En kul grej helt enkelt.

Saknar min älskling <3 Men hoppas vi kan träffas snart :D

Imorgon ska jag och jesper ut till stallet och rida :D Var väääääldigt länge sen man red nu så får la se hur det går. Men det går nog toppenbra får vi hoppas. Skulle vara kul om man kunde komma igång och rida lite oftare, blir nog dock svårt nu när jag har så mkt annat på schemat. Men nånstans går det la att klämma in ;) haha

Idag har jag också gjort en framsida till min nya kalender jag köpte, för det var en sån där som man får sätta i en framsida själv. Så nu pryder jag själv, Åsa, Lisa, Tom och självklart lille Moltas (som inte är så liten längre) min fina Framsida :D

Tom <3
Jag vill alltid vara din <3




Här har vi då framsidan :D

Fredag.

Har precis klippt färdigt Anna. Blev bra hoppas jag. :) Har bara legat och latat mig framför Disney Channel idag och nu ska jag fortsätta titta på Tv.

Ikväll blir det Drive - In bio med mamma, kanske pappa och jesper också.
Massa godis och gottit blir det också :D

Saknar min älsklingpälskling såna här dagar när man inte har någonting att göra.
Du är underbarast och bästast <3
Älskar dig förevigt <3
Du och Jag <3

Snusk.

Snusk och snusk. Det är det enda som finns i mitt huvud enligt min underbaraste underbara pojkvän. Men ne denna gången tror jag att han har fel ;) Det är bara en lyckönskning kanske? ;) Vem vet. haha

Var och tränade med åsa på "Friskan" idag. haha erkänn lite kul namn jag kom på. Iallafall så var vi där cirka en timme och tränade STENHÅRT. haha Nej, men vi tränade iallafall. Man kunde la ta i mer. men körde faktiskt på rätt bra iaf =). Åsa fick ju tillochmed blåsor på händerna av allt roddande eller va fan man säger xD hahaha Sen blev det en glass efteråt. Härligt med två små barnungar med glass runt hela munnen och upp på näsan :D Sånt gillar vi, speciellt när vi möter personer man känner. Haha

Imorgon blir det klippning. Någon mer som vill klippa sig så tar vi det samma dag ?? (A)

Paradise hotel var för härligt idag. HEJA MARKUS ! HahAH Olinda kan gå och bajsa på sig.

Förresten har jag berättat om min nyttiga nya vana? Började hmm igår? haha, Till frukost och kvällsmat blir det Havregrynsgröt och en grov macka med gurka och tomat på och ett glas juice till det. Sen ska jag försöka dra ner på Godisätandet också. Iallafall till fredagar och Lördagar då kan jag få unna mig något :) Sen har jag ju Innebandyträning TRE ggr i veckan nu med =)  Skönt att komma igång igen. Får försöka lägga in nån dag med styrketränig i Friskan också åsa? hehe

Ikväll kom också min morbror på besök. Trevligt eftersom att man inte träffas så jätteofta =)

Ne nu är jag trött och behöver sova. Ska gå och lägga mig och lukta ihjäl mig på min kudde som fortfarande luktar Älskling <3 Puss på det. saknar min mamma men hon kommer hem ikväll =) Wiihoo. Så ska nog vänta på henne :P

Tom <3
Du är den bästa <3


Dagens inköp.



Grön jacka och Vit kofta/tröja från B-Young
 
Lila kofta från H&M

Svart kjol och grönt skärp ifrån Vero Moda

Kräftskiva på G.

Ajjemän. Idag när vi var och shoppade i Värnamo, lisa hade tatt den tidigare bussen hem för att övningsköra och jag och Åsa kände oss inte riktigt färdiga, så när vi stod där inne på Åhlens och kollade Almenackor, så fick vi syn  på alla kräftskive saker. Det hela slutade med att vi kom ut med en kasse med massor av saker. Superkul. Så troligen blir det kräftskiva nästa fredag. Några som är på? ;D

Det blev en hel del bra fynd idag iaf. Hade ju Presentkort på Vero Moda, så där fick det bli en kjol och ett skärp. Sedan blev det En ursnygg jacka från B - young och likaså en kortärmad tröja. Från HM blev det också en tröja. Självklart har man hittat en sån där almenacka med som man kan pynta lite själv =) Bra att ha inför skolstarten, även om det känns surt med skola igen. Ge mig tre veckors lov till ungefär.

Sedan lunchade vi ju på Olympia. Gott. Kinamat och Pizza är en härlig kombination. =)

Shopping.

Nu är morgondagen här och det bär snart av i regnet mot Staden Värnamo. haha. Dagen kommer att gå åt till Shopping för en massa nytt till hösten =) Sedan blir det lunch på Olympia. Gott =)

Uppdaterar mer om dagen lite senare idag.

Ha det så bra så länge. 
Pusshej. 

bad day.

Har jobbat två dagar nu och känner mig helt utmattad. haha. Har inte riktigt bestämt mig än om jag ska jobba imon också eller inte. Får se hur det blir. Måste ju verkligen hitta en praktikplats nu innan skolan. Sedan vill jag ju också shoppa innan skolan eftersom att jag är GRYMT avundsjuk på Åsa och Lisa som har shoppat en massa höstnytt. Så det blir det nog imon :D

Vrålhungrig är jag. Blev bara en banan till lunch idag och då är man inte mätt så länge. Så nu gör pappa makaroner och köttbullar :D Gott. Sedan blir det första inomhusträningen för denna säsongen idag :D Najjjs. Får la se hur det går med träningsvärken jag har i hela kroppen. haha.

Efter träningen ska jag bara hem och titta på Paradise Hotel och sedan Gå och lägga mig och soooova :D Måste dock bort till de där ungarna där borta på andra gatan och se om dom kan låna ut Gilmore Girls (=

Saknar min älsklingsplutt <3
Puss på dig <3

Träningsverk.

aj säger jag bara, kan inte ens gå ordentligt. haha Men då känns det att man lever iaf xD haha. Kom nyss hem, Har jobbat hela dagen sen drog jag och pappa ut en sväng (: Han skulle handla och så och jag skulle övningsköra =) Går ju som på en räls nu faktiskt ;)

Ikväll blir det till att ta det lugnt och vila tärningsvärken, har ju träning imorgon. hehe. Imorgon måste jag också ta mig till anderstorp för att kolla praktikplats. Blä vad jag hatar sånt. Blä Blä Blä.

Kanske hälsar på åsa och Lisa en runda och lämnar tillbaka deras Gilmore girls och hämtar en ny box? Måste ju se deras nya inköp dag också :D FUSKAPOR! Jag vill också shoppa =( Dock inte långt kvar till Stockholm nu :D Wiiuhooo =)

Tom <3

Träning.

Guuuuuud va skönt det var att komma igång igen. Träningsverken har redan kommit, det var grymt jobbigt idag, sprang 5 km först och sedan var det styrka. Grymt jobbigt men skönt när träningsverken kommer så vet man att man har kommit igång igen :D Har kommit på att jag vill ha en pilatesboll, skulle vara grymt skönt att kunna köra ett pass hemma liksom. och på Torsdag ska jag och Åsa vara duktiga och köra ett riktigt hårdpass i Friskoteket :D It's najjjs.

Läste lisas blogg nyss. och guuuuud vad sugen jag också blev på att shoppa nu asså. Gaah. Vill ha något nytt till skolan med. Stickade tröjor med leggins. I like it. En snygg väska och ett par snygga skor. Feting najjs.

Ne nu ska jag sova, blir så grymt trött av de jävla allergitabletterna. -.- Dessutom äter jag dom varje dag så jag går i stort sätt runt som en Zombie, känns som om jag kan sova dygnet runt. Som idag så sov vi till 12, men låg kvar i sängen till 2 och sedan åkte Tom hem vid halv fem och jag sov till sju och nu är jag trött igen.

Har inga Gilmore Girls avsnitt kvar av denna säsongen så måste springa bort till Åsa och Lisa imon och låna =) hehe. Får hitta nått annat kul och titta på nu. Men God natt på er allihopa <3

Tom, Du är det bästaste jag vet <3


För att min syster är så söt på denna bilden <3 haha

Blåmärke på näsan.

Japp det är dagens rubrik och jag tycker inte om det ska du veta Älskling! haha men som sagt är det tur att man är tjej så man får använda smink i såna här lägen :D haha
I natt blev vi ialla fall hämtade av Öster, Adde och Tobbe vid typ tolv, så åkte vi iväg till värnamo till Mc, men det var ju inte öppet så det fick bli Max ist'llet. och Sanije, du gjorde mig besviken. Du var inte där :O haha Var hungrig från början men när man kom in där och ser all den maten var jag inte så hungrig längre konstigt nog, haha.

Sen var vi hemma igen vid halv två. Somande så gott med Älsklingen i sängen. Tur att bilen inte stannade innan vi var framme i Gnosjö :) Då hade det nog blivit en aning senare vi kommit hem :P haha.

Om sisådär en kvart drar jag till säsongens första träning :D Wiihoo. Så skönt att komma igång och skaka av lite fläsk. Mums :D haha

Sorry Åsa att jag inte kunde hänga med på din shoppingtur imon eftersom att jag jobbar. Tralala, Så jag kommer tjäna en massa pengar innan jag och mamma drar iväg till Stockholm :D Najjjjs ;)

Puss på alla.

Älskling <3 Du är det bästa <3

Ta mig tillbaka =)


Natti Natti.

Blev tyvärr inget lekande med Tom idag =( Men snart hoppas jag =)
Saknar dig snygghelvete <3

Istället blev det film och pizza med Mami och Jeppe.
Helt okej film faktiskt. =)

Nu ska jag ta och ladda upp lite bilder ifrån spanien på bilddagboken, sen blir det sista avsnittet på denna säsongen av Gilmore Girls och sen blir det soooova så man är utvilad tills imorgon.


Älskling, jag saknar ihjäl mig efter dig <3
Älskar dig <3

Slappdag.

Har jag verkligen idag. Vaknade vid halv elva steg upp och åt frukost, satte  mig en stund vid datan. Sen kände jag hur det började dra i ögonen så tänkte att jag skulle lägga mig och kolla lite Gilmore girls. Somnade nästan direkt och sov till halv två då det var dags för middag. haha. Åt och sedan var det dags för en dusch. Sköööönt.

Sitter här nu och pratar med älsklingen min, och gör inte så mkt mer. Lyssnar på lite musik. Ska nog leka en sväng med Älsklingen idag =) It´s Najjjjs.

Åsa och lisa, Jag hoppas ni har det bra där ute i tältet :D <3 Fasen vilken kul kväll vi hade igår. mkt skratt och det var helt galet. Lisa var mitt uppe i sin berättelse och jag kommer på att jag ska härma henne. Gapskratt blir konsekvensen. Det blir det också när jag ska härma gregory i Paradise Hotel. Jag måste säga att jag Lyckades riktigt bra =) 
Puss på er <3

Älskling <3



Spanien <3 Saknar redan värmen =)

Hemkommen.

japp nu är jag hemkommen ifrån en veckas träningsläger i Spanien. Skönt att komma hem men det var en underbar resa som innehöll mkt träningspass, sol&bad, shopping, barcelona och en massa annat coolt. Nu vill jag verkligen utomlands igen, men med någon man kan ta en drink på kvällen och så. och sooola och bada hela dagarna för för min del så var det för lite sol och bad. Så någon som har lust att hänga på? Jag vill, jag vill jag vill. dock måste ju ekonomin bestämma lite också. haha.

Håller på att ladda upp bilderna nu under tiden jag skriver så lägger upp några senare i inlägget.

Veckan i Spanien var iallafall helt oförglömlig och kommer minnas genom mitt liv. Dessutom var det ju trots allt sol och värme hela dagarna iaf, Regnade dock en stund igår. men bara på morgonen så det var ju lugnt =)

Har saknat min älsklingpälskling. Men imon får vi träffas igen :D Längtar <3 Du är allt jag behöver och lite till <3

Tog en liten promenix med åsis och lisis nu oxå. Skönt att vara hemma i den "friska" luften igen =)
Sedan kommer dom över och vi ska titta på Raise Your Voice. Finns det någon bättre film lr? Nej knappast. Men först ska jag slänga i mig lite spaghetti och köttfärssås =) Goooootttt! Saknat den svenska maten ;)





Spanien.

Wiiihooo. Sitter har i spanien pa hotellet och har det underbart bra. Aker hem imorgon, trakigt men anda skont att komma hem och traffa alsklingen igen =) Saknar honom jattejattemkt har nere. men det har gatt bra iaf. Lite jobbigt att det inte finns nagra bokstaver har nere. eller dom sista assa haha.

Jag hoppas att alla har det bra dar hemma for det har jag. Och imorgon kommer jag hem sa da hoppas jag att jag tar med det fina vadret sa berattar jag lite mer om resan ocksà. Sen hooppas jag att ni vill traffa mig nar jag kommer hem innan alla skolor drar igang. ;) haha Puss pa alla.

Tom, Jag saknar dig snyggghelvete <3

Hej då Sverige, Hej Spanien!

Nu åker jag !

Hoppas ni saknar mig :D haha Så kan ni ju ta och skicka nått sms till mig under veckan (A)

Älskling, du gör mig lycklig <3
Jag älskar dig <3

Morfar <3


2 timmar kvar.

och inte ens det. För om två timmar sitter vi i bussen PÅVÄG till Göteborg.
Japp jag är helt klart nervös haha.

Tom <3

RSS 2.0