Mullsjö.

Blev idag väckt av världens bästa pappa, som hade dukat fram frukost till familjen, så steg upp och var lite social med familjen. Efter gemenskapen var det dags att klä på sig och gå ut i det vackra vårvädret för att städa och tvätta bilen. Ja jag gjorde faktiskt det ! Så nu är den ren och fin. Dock inte på utsidan eftersom att det sedan bar av till Mullsjö för att kolla elitseriematch med tjejerna i laget. Mysigt.

En bra match med ett dåligt slut kan man kalla det? :) Mullsjö som ligger näst sist i tabellen förlorade tyvärr med 6-7 mot Warberg som ligger på andra plats i tabellen.

Men nu är jag iallafall laddad för imorgon då vi möter Skillingaryd. Min allra sista match för denna säsongen . Kanske vill det till att vi vinner imorgon då? hihi. Min dröm i natt kanske betyder något? hihi vi får se hur det går imorgon.

Ne nu tackar jag för mig, ska snart i säng så jag är pigg tills imon!.

Tom Theorin <3


Svartsjuka.

Varför ?

Varför när jag egentligen vet att det inte är någonting?



FAN !

Tom <3

Hemlig resa

Imorgon tar och och sanije med Tina på hemlig resa :D Så nu måste jag sova för ska upp 04.30 imorgon... Vart vår resa bär får ni läsa om när vi kommer hem. Pusss och heeeeeeeeej !

Tom, min älskade underbara jävla snygga helvete <3

Semlor.

Nu kommer uppdateringen om provet igår. Allvarligt talat tror jag att det gick bra. Det kändes så i alla fall. Så nu håller jag tummarna tills jag får reda på resultatet, för till hösten ska jag förhoppningsvis ta gesällen. Skönt när det är avklarat ju. 

Längtar tills man tjänar sin egen lön och sedan starta sitt eget. Får hoppas att det inte dröjer allt för länge.

När jag kommer hem ska pappa köpa en semla till mig eftersom att jag ska iväg och jobba så han köper  en till mig så att jag hinner få en eftersom det är FETTISDAGEN idag :) och min söta lillebror gör pannkakor till mig som jag kan ta med till jobbet och käka på. Gott!

Efter jobbet ska jag leka med älsklingen :) Mys ! me like att leka med älsklingen :)

Ne nu ska jag fortsätta med projektrapporten. hihi

Puss och hej !

PROV !

Idag har jag prov och inte vilket prov som helst utan Gesällprovet, den teoretiska delen. Jag MÅSTE klara det, eftersom att jag vill ta gesällen till hösten. Så ja jag måste klara det idag. Uhh. Nervös? ja. sitter och övar nu, så jag hoppas jag kan det snart. Provet är vid två. Hade sovmorgon till kvart över tio idag skönt att få sova ut med älsklingen. Dock slutar vi inte förrän typ halv sex !? :O

Sen blir det träning i kväll och sen MÅSTE jag plugga projektarbetet idag med. Så mkt jag bara hinner.

Kanske hinner skriva en sväng efter provet men nu måste jag fortsätta plugga. PUSS !

Jag älskar dig, Tom <3

Söndag.

Guuuuuud vilket fint väder vi har ute. Eller nu har ju solen gått ner men hela dagen har varit underbar <3 Steg upp vid nio för att käka frukost innan vi begav oss upp till simhallen för att bada och ha det bra. hihi. Så det fick bli ca 500 meters simning och därefter 20 minuter wetwest eftersom att jag har ont i mitt knä, hoppas bara inte det blir värre. Har tyvärr inte utnyttjat vädret så bra idag eftersom att när vi sedan kom hem så har jag jobbat på mitt projektarbete. Nu tror jag faktikst att det kommer bli riktigt bra. Vilken tur ! Eftersom att jag inte har trott att det skulle göra det, men alla problem med design och liknande har försvunnit och jag har hittat lösningar ! :)

Nu ska jag äta kvällsmat och sen åker jag förhoppningsvis till min Älskling som jag tycker om så himla mkt <3 :)

Som ni märker så skriver jag aldrig om våra matcher, hur det gick eller så. Ni kan ju gissa själva :D haha


Tomis <33<33

Match!

Nu ska jag snart upp till töllstorp där vi samlas för att idag åka till Forserum, var det nu ligger för någonstans. Gissar mot jönköpingshållet. Är inte riktigt laddad för match. Det beror nog dels på att våra målvakter inte "kan" och att jag inte är helt frisk så jag har missat tre träningar nu.

När jag kommer hem ifrån matchen ska jag ner till Ica och köpa något gott tills ikväll. Det är ju trots allt alla hjärtans dag idag! Man kan ju hoppas på att älsklingen har lust att komma förbi och mysa ikväll. Dessutom ska jag hämta ut mina naglar som kom igår :D:D
Men nu måste jag dra mig !

Dålig stil.

Av målvakterna att inte vara med på matchen imorgon. Faktiskt inga bra ursäkter för att skippa matcher. Tänk på erat lag som drabbas och era lagkamrater! Dålig stil helt enkelt !

Var bara tvungen !

Städdag.

Idag fick jag sånt ryck när man tycker det är kul att städa. Jag förstår inte varför men det är ju bra att få sånt ibland så att det blir av. Så nu har jag sorterat en massa tvätt, tvättat tre maskiner med tvätt, dammsugit och plockat upp i hallen, köket och storarummet, så nu ska jag upp till simhallen för att ta mig en simtur. Basta lite också med lite hårinpackning skulle inte sitta helt fel. Sedan ska jag hem igen och fortsätta med mitt rum. Kommer säkert inte ha någon ork kvar MEN jag måste idag ! Inte kul när det är stökigt och dammit till helgen. Skönt när det väl är klart ju.

Ska försöka bli lite duktigare på att lägga in min vardag i bilder också. Men nu har jag ju iaf kommit igång att skriva igen. Ja ni får ha det så bra iaf.


Åsa och Lisa, inga ben brytna än va ? ;)

Tom, jag älskar dig <3

Kissie !

Har upptäckt en ny kul blogg att följa :)

Kissie har blivit galen!
http://kissies.se/

Naglar.

För någon dag sedan beställde jag grejer till att göra lösnaglar, på mig och på andra. Så nu fick jag ett mejl att det är på väg :D Jippi ! Jag längtar efter att få ha fina långa naglar, mamma får bli min första försökskanin. hihi. Sandra ska nog hjälpa mig med att visa hur man gör för att jag ska kunna komma igång. Så om ni vill få fina naglar är det bara att höra av er :D hihi.

Idag vaknade jag upp tillsammans med världens BÄSTA pojkvän. Kan inte begära någonting mer, du har verkligen allt <3 Nu har du till och med gulligt lockigt hår ;) hihi.

Alla hjärtans dag på lördag ! Glöm inte det ! haha ;)

Imorgon är jag ledig, eftersom att det inte finns så mkt att göra på heco just nu. Så då ska jag ta med mina underbara syskon upp och simma några meter. Skönt eftersom att jag varit sjuk så länge nu och inte kunnat träna. ångbasta lite hade inte heller suttit fel ;)

Jag läste Blondinbellas inlägg häromdagen om att man i början av ett förhållande tänker att man alltid ska vara snygg och fräsch och inte gå osminkad eller i gamla fula trosor. Haha tro mig, det är verkligen inte något jag kan hålla iaf. Men jag ska försöka bättra mig lite, ibland känner man sig lite skabbig minsann. haha Får la hoppas han gillar mig ändå ;D men det vet jag att han gör hihi


Tom, jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

Lov + Jobb = sanT?

Ja så är det. Tråkigt för när man väl är ledig från skolan vill man jobba för att tjäna pengar, men samtidigt vill man vara ledig för att ta det lugnt och vila upp sig. Men ne det går inte för då klarar man inte den ekonomiska biten ! Åhh, livet är allt bra lustigt ibland ! Varför inte få två veckor ledigt, först en veckas arbete och sedan en veckas lov !? Perfekt ! :) Men lite fusktigt att dom som inte jobbar får två lediga veckor ;O så skit i det förslaget ! haha. Jag är ju faktiskt lyckligt lottad eftersom att jag har två jobb att genomföra. Det började redan igår i Simhallen, Idag var det heco som gällde, imorgon blir det både Heco och Simhallen onsdag och torsdag blir det heco och fredag blir det simhallen, då återstår det bara TVÅ dagar kvar av mitt lov ! Varav en går bort åt att jag ska iväg och spela match i Forserum. Om jag är frisk vill säga.. Ja jag jobbar fast att jag är sjuk. Vill ju inte ligga hemma och vara sjuk på lovet ;/

Nehe, nog om jobb ! Nu ska jag ta mig en tupplur så att min huvudvärk förhoppningsvis försvinner ! :)


Tom, jag vill leka snart ! Saknar dig <3

Barnvakt.

Hela helgen är man barnvakt åt världens gulligaste unge, som har mig som sin favorit, kan  man annat än älska en sån unge? haha. Har precis varit nere i affären och handlat lördagsgodis till lillen. Så nu gör min söta lillebror pannkakor och plättar till hela familjen. hihi. Ska snart iväg och spela match, Jag hoppas verkligen jag orkar med hela matchen. Kan knappt prata och hostar grymt mkt. men va fan. Va gör man inte för en innebandymatch? ;D haha

Efter matchen ska man äta våfflor i simhallen, invigning där idag ju så Gratis våfflor. haha. Sen ska vi nog ta oss ett dopp i bassängen lite senare. Skönt med hela bassängen för sig själv. Ikväll börjar ju också den årliga melodifestivalen, n¨ågot man faktiskt inte kan missa. Jag menar det är ju tradition, trots att låtarna blir sämre och sämre med åren.

Jag saknar mina Baaaastissar, INte setts på VECKOR ! Katastrof!  Jag säger då det ! Och idag åker dom upp mot fjällen för att åka skidor en vecka, och jag går in i en vecka FULLT med Jobb! Heco på dagtid och Simhallen på kvällstid, kan det bli bättre sportlov? hahaha. Måste ta tag i mitt tränande också ! Men nu har jag ju varit sjuk och inte kunnat träna men när jag blir frisk blir det ändring på det. !

Jag saknar min älsklingspälskling också :( buuhuuu <3 Ses snart !? :)
Puss på dig ! <3


Sjuk?

Med sprängande huvudvärk, en igentäppt näsa och förbannat ont i halsen ligger jag fortfarande kvar i sängen. Vill verkligen inte bli sjuk ! Har tagit en alvedon emot huvudvärken nu iallafall så jag hoppas det går över. Idag ska jag bara ta det lugnt för att vila upp mig till en lång dag imorgon då det är praktik. Får la se hur detta går. Måste hoppa över träningen idag också :( Blä ! Kanske åker upp och skjuter lite skott :) Får la se hur man mår mot kvällen. Ska också ner till vårdcentralen en sväng idag, det var ju stängt förra onsdagen när jag väl drog mig dit !

Nu ska jag fixa och dona lite med en ny header till bloggen, får la se om det kommer upp någon idag !

Älskling, kanske tur att vi inte träffades igår så att jag smittade ner dig! Dock saknar jag ju dig varenda minut ;) hihi men du vet ju hur jag är. hihi. Jag älskar dig, kom ihåg det ! <3

God natt!

Efter bara fem timmars sömn i natt och fem timmars arbete la jag mig i bastun och gud så skönt det var. Det bärsta på länge. Ne nu ljög jag nog lite. Jag vet allt vad som är bäst för mig ! :D haha

Gårdagen började med Hemmamatch mot Sävsjö som ligger TVÅA ! Vi förlorade ENDAST med 8 - 1 och gissa vem som gjorde vårt enda mål om inte AMANDA SJÖBLOM! Fy fan va gött att få in den! Inte nog med det fick jag äran att vara lagkapten för matchen. Kändes skönt med ett sånt förtroende! Gött mos !

Sedan var det till att åka hem och göra sig klar för mammas 40 - årsfest här hemma i huset. Så vid 18.00 stod huset fyllt med över 40 personer. Ja en riktig höjdarfest blev det. haha. Jag fick dessutom bli kvällens chaffis. japp så är det med nytaget körkort. haha. Sedan skulle jag även iväg och hämta Tom och dom i parken, så vid 02.10 var jag i Gislaved för att plocka upp dom. Sedan blev det den vanliga rundan, sibylla, reftele, tallberga, sunnaryd och åter igen reftele. haha Ja en trevlig tripp med fulla sjungande pajkar i bilen. Kollade sista gången på klockan när det stod 04.44 så då var det dags att sova.

Tycker om dig så himla mkt älskling <3
Önskar att jag alltid kunde få känna din närhet <3


RSS 2.0