Grattis säger vi till Tina !

Som fyller 18 år idag ! Myndig och allt ! :D Snart körkort med hoppas jag så det blir mc ;) haha

Nu ska jag alldeles strax iväg på match, Eve och Petra möter ett division 1 lag idag i DM. Så vi får se hur det går för dom.

Mamma har precis plågat färdigt mig med massage. Usch ! Har HUR många knutor som helst på smalbenen vilket gör att jag har överansträngt dom så nu måste knutorna bort för det gör fruktansvärt ont att ha dom. Men det gör också väldigt ont att ta bort dom! USCH för knutor !

Har jobbat till halv tre idag, skönt med lite pengar. hihi. Jobbade ju i simhallen igår kväll också. Så där får man också lite pengar. Imorgon blir det praktik igen och kommer hem igen på fredag så då får vi la se vad som händer. Någon som vill hitta på något kanske?

Åsa och Lisa, vi MÅSTE ta bowlingen snart med! Den är inte bortglömd den är bara inte avklarad ! :O och Lisa jag vet att jag är skyldig dig pengar för lunchen ;) hihi

Ne nu ska jag kila.


Tom <3

En dusch.

Ska snart hoppa in i duschen. Tänkte ha en sån där tahandomsigsjälvdag :D Det behövs ibland, duscha, hårinpackning, underbart mkt body lotion, raka benen som inte är gjort på hela vintern typ ;O, peeling, naglarna, sedan får man fixa sig med smink och känna sig lördagsfin :D Skulle kännas bra för nu känner jag mig som ett äckligt skabb.

Vill leka med älsklingen idag med, men nu skulle han upp till jkpg och bada :O Jag vill med ! Sjukt kul ju! haha Men får la se när han kommer hem om vi kan hitta på något då :) Annars får det bli imon, man vet aldrig ;O haha. Så glad att jag har dig. Underbar är du <3


Saknar dig, Hun <3 :(

Snö, snö och snö

Varför ska det snöa nu? ;O Jag vill ha sommar, sol och värme :D Fast först vill jag ha VEMDALEN ! Sen vill jag ha SOMMAR :D

Ska alldeles strax ner till bussen, mamma skjutsar mig idag, snöar så mkt ;( haha

Vid lunch blir det lunch med LisaFisa :D Vad ska vi välja för något? Jag hoppas inte på kinamat, inte sugen på det idag.

Aja, nu ska jag dra mig.
Pusshej !



Tom <3

Nyvaken och trööööött.

Vill bara lägga mig under det varma täcket och gosa sönder mig. Hade inte alls någon lust att stiga upp när klockan ringde. Men så kan livet va ibland. Mer sovmorgnar Tack ! Ska iväg på tränarutbildningen snart. Idag blir det heldag men också praktiska övningar. Hoppas på en rolig och givande dag jag har framför mig. Slutar igen vid halv sex så då får vi la se vad vi tar oss till. Kanske en sväng till reftele, eller något liknande ;)


hihi, Tom, jag älskar dig <3 

praktik.

Det blir praktik imon en snabbis över dagen. Sedan åker jag hem och är hemma fredag. Kanske kan sova jämte älsklingen imon? :) Hoppas (A)

Heco

Idag har man varit på Heco hela dagen och tjänat massa pengar. Eller massa, nja det kan man ju inte påstå idag eftersom att fem timmar av åtta fick man gå på timlön och det sux ! Menmen sånt är livet, sådana smällar man får ta. haha. Sedan var det bara hem och fixa present till mamma eftersom att hon snart fyller 40 år. 29 januari för den som ville veta ;) haha. Hem och åt emellan och sen var det dags för träning idag igen. I love it. Innebandy i mitt hjärta liksom. Eyy Linnea ! You talking to me? hihi. Flum, flum och åter flum. Passarna idag för min del gick åt skogen ! :O Får nog försöka ägna lite söndagar eller något till att åka upp och skjuta lite skott och köra teknik. Det behövs verkligen ! Det är onsdag idag vilkdet betyder att det var sista innebandyträningen innan NÄSSJÖMATCHEN ! Shit hallå ! Alla som kan MÅSTE komma och kolla, vi behöver ALLT stöd vi kan få ifrån publiken! Vi har nämligen en chans att slå dom och det SKA vi minsann göra denna gången :D

Onsdag betyder också att det är praktik imorgon, men vi får se hur det blir med den. Hela lammhult ligger i influensa och magsjuka och det vill jag verkligen inte dra hem till Gnosjö ! :O Nej Tack !

Saknar min gosing att sova jämte <3


Träning på fullaste allvar.

Jag har kommit igång. Nu gäller det bara att hålla i. Match i söndags, träning igår, friskan idag och träning imorgon :D Underbart bra ! Jag ska bli stor och stark helt enkelt :D Iallafall stark, så att jag kan klå min älskling i vad sägs om brottning? :)))

Tränade inte det hårdaste idag eftersom att vi körde styrka igår på träningen så jag har en GRYMT skön träningsverk. Jobbigt bara när man ska behöva träna med den. hehe

Ne, nu ska jag lägga mig framför tvn. Väntar på¨att maten ska bli klar. Men ska kolla lite 90210 :D Gött !


Du är bäst <3

Globalisering?

Någon som har en aning om vad det är? Inte jag iallafall och det är det vi ska börja jobba med nu efter rasten. Fast i och för sig så lär jag mig säkert det då. Får vi hoppas iallafall eftersom att vi ska diskutera om det. Nog pratat om skolarbete. Jag spyr på det redan. Usch !

I eftermiddag blir det projektarbete. En frisyr sen åker jag hem. hihi. Ska träna i friskan idag. Åsa blir det med dig? eller ska jag åka upp med mamma? att det aldrig går att få tag på dig :( Har skickat sms, och det ska man SVARA på Åsa lilla! ;) haha Just därför man har mobil ;) haha

Sen ska jag hem och lägga mig framför tvn kanske och bara lata mig :D Annars kanske åka och leka med Älsklingen ? ;D Får la se vad de bär av. hihi.

Puss sock och pastej !

Tom, me love <3


Skolan.

Tillbaka till skolan, och man har redan tröttnat. Usch! Har projektarbete hela dagen, men slutar nog tidigare och åker och jobbar istället. Roligare att tjäna lite pengar för jobbet man gör. haha. Men först har jag som mål idag att göra två frisyrer färdiga, vilket tar en stund till. Sedan åker jag till jobbet och jobbar till halv åtta. Sen är det träning :D Skönt. Me like ! Matchen igår gick Bajs ! Blä på det !

Åsa, Friskan imorgon eller? Tisdag är ju vår dag ;D

Var hos Älsklingen igår :) Myspys hela kvällen med dig <3 Mi laaav ! ;D Dock kom jag på när jag var i Värnamo idag att jag glömde plocka ut körkortsböckerna till han ! BAAAAAAAAAAH !! Man blir galen !

Ne nu ska jag fortsätta så att jag blir klar. hihi

Tom <3

ÄR VI GRAVIDA ?

JA DET ÄR VI !


Hahahaha

Bilden säger allt ;)

Ledig.

En dag på praktiken och sedan fick man ledigt. Är det inte skönt? Jo. haha. Kom nyss hem efter en sovmorgon hemma hos mormor och serverad frukost när man steg upp. Skönt. Sedan tog jag min lilla bil och brummade hemåt.

Moltas var och klippte sig igår och blev skitcool, för han fick tuppkam och sån där grön färg i håret. hihi. Söting :)

jag tänkte att jag skulle göra lite nytta idag. Städa rummet till exempel. Det behövs. Sedan funderar jag på att åka upp och sola lite senare och kanske göra en inpackning i håret. :) Men vi får se hur mkt vi hinner med av det. Hade också tänkt laga någonting gott att äta ikväll med familjen om det inte händer någonting annat. Är ju trots allt fredag.

Fredag betyder också att idag börar let´s dance med självaste BLONDINBELLA ! haha. Ja herregud. hur ska detta gå?


Puss&Kram

Tom, min älskling <3

Skridskorsåkning.

Min träning idag fick bli 2 timmars skridskor ute på hästhultasjön. Jobbigt med ironisk röst tänker ni. Japp jobbigt är det faktiskt ska jag säga er. Dessutom låg det snö över hela sjön idag vilket gjorde åkningen mycket jobbigare. Skönt! Härligt med solen i ansiktet, vinden i nacken och en kopp varm choklad mitt ute på sjön. Underbart :)

Här kommer lite bilder sen åkningen i Fredags :D




Gilmore girls.

Ska snart hoppa i säng och kolla på lite Gilmore Girls.

Älsklingen kom och lekte med mig igår och då blev jag lycklig. Underbart att få leka med dig <3 Sen åkte han tyvärr hem idag :( Men hinner nog träffas nån gång till innan Torsdag när jag åker till Lammhult för att göra min praktik. Jag hoppas vi hinner det iaf :) Saknar ju redan ihjäl mig efter min älskade <3

I torsdags var hela familjen ute på sjön och åkte skridskor :D Hur kul som helst att kunna åka över hela sjön, så imorgon tar vi åter på skridskorna och åker några varv :D Bra för motionens skull också för den delen ;) Är trött på allt häng och däng nu ! Nu blir det allvar av motion och minska intaget av Godis och Läsk och liknande. Det gör mig illamående. Så nu ska jag försöka vara nyttig och träna minst en gång till i veckan eftersom att jag har en mer ledig kväll i veckan nu efter simningen ! :D Önska mig Lycka till ! haha ;)

Aja, god natt eller nått gott folk !


Tom, du är verkligen den BÄSTA jag vet <3
Puss


Nytt år, nya möjligheter

eller vad är det man säger?

Mina mål under 2009 är självklart studenten, Ayia Napa, Balen och massa massa annat skoj :D Hela året kommer bestå av fest, inte sant Åsa? ;D Parken i våra hjärtan ! haha XD

Har precis kollat "hur man blir av med en kille på 10 dagar", Sååååååå himla bra film. Drama, drama, drama ! haha

Vill åka och leka med älsklingen, men är ju ganska sent nu så får nog kanske ta det en annan dag. Saknar dig Hun <3 Me love you forever <3

RSS 2.0