Biohelg <3

Fredagskvällen blev hur bra som helst. Jensens och Biobesök i jönköping. God mat och bra film med bäst sällskap. Underbart <3 Trerätters och New moon. Kan det bli bättre?
 När vi kom hem på kvällen blev det idol, vilket resulterade i att vi inte kom i säng förrän efter tre. Upp efter fem timmars vila och åka iväg till Lanna för en heldag av pepparkaksbak. Mysigt <3 Tyvärr inga mer kusiner än Frida hemma men julstämningen var ändå på topp. Vid femtiden åkte vi hem, bastade, åt mat och hade en lugn kväll framför tvn.

Idag har jag pyntat lite till i salongen, kollat på Ugly truth, eller har slutet kvar! Nu ska jag och pappa iväg på bio. Mys <3 Luftslottet som sprängdes, underbart !

Sedan blir det träning!

<3


Fredagsmys

Idag är det äntligen fredag igen. Eller äntligen och äntligen, veckorna går så snabbt så jag hinner aldrig sakna helgen. Har så mycket att göra i veckorna.

Idag är det den 27 november vilket betyder löning för många andra. Därför har jag väldigt mycket att göra idag. Efetrmiddagen är proppfull och förmiddagen har jag nån kund med. Har precis haft dagens första. Men det är så det ska va. Fullt! :)

Ikväll ska vi iväg till jönköping för att äta lite gott och sedan kolla på New moon! :D Wiho! Efter bion blir det hem och kolla på Idol! ;D

Ne nu ska jag fortsätta med den eviga bokföringen som aldrig vill ta slut...


<3

Hej och hå.

Är nu hemma ifrån salongen. Blev en lång dag idag. Men skönt nu när den är över.

Sanije var på salongen idag och färgade håret. :) Fint blev det om jag får säga det själv. hihi. Hon hade med sig lussekatter och negerbollar :) Gott! Två timmar med en massa prat om allt möjligt :) Trevligt tjejen!


Hann tyvärr inte upp till simhallen innan kassan stängde. Menmen, får ta det en annan dag.

Imorgon blir det först en fullspäckad dag på salongen och  därefter Jönköping med flickorna, ut och äta och gå på bio. Inte helt fel en fredagskväll i detta höstiga rusk. Kommer också att komma hem och se på Idol sen :)

<3

Snart är det helg! :)

Idag har jag haft storstädning på salongen, torkat av överallt på alla hyllor och bänkar, dammsugit och torkat golvet, städat toan och sköljen. Sedan har jag också hängt upp en spegel på toan, en klocka inne i salongen och julpyntat i skyltfönstret. Bara lite grann kvar som ska göras. Men nu är det verkligen juligt här inne på salongen. Mys! Stor adventsstjärna i fönstret, Snö, julgranskulor och nya produkter i skylten. Åhh så bra!

Till lunch idag blev det Asias buffé med mamma. Mysigt :)

Nu ska jag göra klart bokförningen innan jag tar tag i nästa kund.

Kanske ska upp och simma en tur ikväll?

<3


träning

Ska snart bege mig iväg till träningen. Så ska packa väskan nu.

Har färgat och klippt min kära mor idag. Superfint om jag får säga det själv :)

Har visst inget mer att säga nu. så ciao!

<3

EXAKT!

En månad kvar till julafton! Mysigt <3 Hoppas på lite julstämning nu i helgen med lite pepparkaksbak.

Efter åtta timmar med mina flickor på Heco, trippar jag upp till simhallen där 3 minuter senare en styck Lisa kommer in genom dörren. Efter 1500 m simning och en Lisa som har trampat vatten så tog vi en tur in i den otroligt heta bastun. Skönt!

Har nu kollat Andra Avenyn så nu blir det sängen.


Älskling, vart är du? <3

Söndagskväll.

Sitter nu vi köksbordet och har precis druckit glögg med familjen.

Har varit en skön dag idag. Steg inte upp förrän halv tolv. Dock vaknade jag redan vid nio men lite tv i sängen en söndagsmorgon är mums. Sedan har jag suttit vid symaskinen en stund. Lite grann som skulle sys till salongen och sedan har jag varit ute i garaget vid målarbänken och målat ett par lister som jag också ska ha till salongen. Finfint kommer det bli.
Därefter åkte vi upp till simhallen och tränade. Började med att lägga mig i solariet och sedan tog jag på mig baddräkten för att ta ett simpass. Ett pass på 1050 meter blev det, sedan blev det ångbastu och dusch på det. Skööönt med lite träning och avkoppling en söndagskväll.

Nu sitter jag bara och väntar på att paradise hotel ska börja så jag kan gå och lägga mig sen.


You and me <3

Uppdatering av helgen som gått.

Här kommer en liten uppdatering om vad som hänt. Igår var det Idolkväll. Därefter åkte jag hem till älsklingen. Mys <3 Åkte hem vid halv tio då det var dags att bege sig till Älmhult för match. Men mer behöver vi inte ta om den matchen. Är i alla fall helt slut nu och mamma och pappa hade gjort ett litet minijulbord tills vi kom hem. Gott. Så nu blir det lite tv och The proposal! :)

Have a good night !




I try, I really do! <3

Äntligen torsdag, eller vad säger man?

Ja, Torsdagen börjar lida mot sitt slut och vi går mot FREDAG! Skönt! Har lite dåligt med kunder denna veckan, så idag kunde jag åka hem två timmar tidigare. Har nu spenderat denna första timme till en fet ansiktsmask och en ännu fetare hårinpackning som verkligen var välbehövlig. Är i stort behov av att klippa mig också. Får la se när jag hinner med det, eller om jag plockar fram saxen själv och hugger i. Det återstår och ser.

Resten av familjen är nu nere och tar vaccin. Aj vad ont dem kommer ha hela helgen ;) Dock har mitt varit värre idag än alla andra dagar! ;O Knappt att jag kunde stå och klippa idag, men jag fick stå ut helt enkelt. Inte kul att avboka sina kunder för en grisinfluensa? Nej tack!

Var ju på träningen igår, och guuuuud va kul den var. Riktigt kul faktiskt. Roligaste på länge. Dock var vi bara 9 stycken i från U-laget, men det blev ju några fler med A-lagarna med ;)

Ne nu ska jag borsta mitt hår och lägga i lite serum. Ciao!


Kärlek <3

Ännu en vecka med pencilin.

Ja, läkaren ringde innan och berättade att det blir ytterliggare en vecka med pencilin, denna gång en annan sort eftersom att jag har en ovanlig sorts urinvägsinfektion. Så den pencilinen jag har ätit nu har inte hjälpt ett smack. Men skönt att få den pencilin jag skulle ha nu så det går över någon gång!

Tog ju grisvaccinet igår med. Usch! Jag har så förbannat ont i armen så jag tror jag svimmar. haha. Igår kväll kunde jag inte ens klä av mig själv. Tur att älsklingen kunde hjälpa till. haha. Inte lätt när man är liten :( Direkt när jag kom hem i morse proppade jag i mig två alvedon och en ipren, hade ju dessutom sprängande huvudvärk. haha. Sjukt att man kan bli sjuk av ett vaccin. Men tydligen är jag inte ensam ;) Pillerna hjälpte inte mot armen men mot huvudvärken iaf. Tur att det är en lugn dag på salongen. Dock gör det fruktansvärt ont att stå och klippa dem få kunderna jag har idag. Men det är bara till att bita ihop.

Ne fy vilket tråkigt inlägg. Bara en massa skit. haha

Nu ska jag fortsätta jobba med min nästa kund som kommer alldeles strax.



Tom Theorin <3

Halloween?


Visst är vi vackra? =)

Snabbdusch.

Nu har jag varit ute och sprungit en runda med meja, så nu blir det en snabbisdusch innan jag beger mig hem till Älsklingen ! Mys <3

Dagen har bestått av tv-tittande, läsning ur Twilight på engelska ;O och nu då träning.


Min rygg värker. När ska detta obehag försvinna =(



Pusssss <3

15 November.

Det är redan den 15 november och alltså bara 15 dagar kvar tills julkalendern drar igång. Och då har jag redan hunnit sätta upp adventsstjärnan och bakat pepparkakor. Åhh vad jag längtar <3 Så himla mysigt med jul :)

Hade en mysig kväll hemma hos Åsa och Lisa igår. Vi var nere och hyrde en wallander film som vi kollade på. De har SÄNKT priserna på hyrfilmerna! :O Endast 29:- nu! Nästan så att man vill ner och hyra en film nu och kolla på ! :) Sen blev det iaf en massa prat om allt mellan himmel och jord. Så det ska va helt enkelt!

Vad händer idag?
Jag ska bara slöa mig idag, fram tills träningen ikväll. Sen blir det förhoppningsvis en tur till Älsklingen om han tillåter det! hihi :) Saknar dig, Baby <3


Tom, du är det bästa jag vet <3


When love takes over.

Man blir blind av kärleken och glömmer bort det som är svårt.
Önskar ibland att jag hade uttryckt mig lite bättre.
Men jag är rädd, rädd för att det ska bli fel.
Jag vill ändra på mig, men det är svårt.
Att älska någon så som jag älskar dig är svårt.
Svårt att påpeka vårt negativa, lättare att visa det posivtiva.
Visst är det så att med sin käraste ska man kunna prata med om allt?
Jag blir arg på mig själv. Arg på att jag är feg.
- FEGIS!
Ibland vill man att andra ska kunna läsa ens tankar, men det är ju typ
världens svåraste grej?
Varför ska det vara så svårt?
En sak kan jag lugnt och säkert säga, jag älskar dig mer än allting <3
Jag hoppas inte detta låter som en negativ grej för det är det inte.
Jag är bara trött på mig själv. Speciellt idag.
Därför kommer alla känslor fram en dag som denna.
Jag gråter för allt som inte är bra, jag gråter för allt som är bra.
Jag har helt enkelt inte en toppendag idag.
Grejen med denna text är iaf att jag har någonting jag vill säga dig.
Men vet inte hur jag ska börja.
Och dessutom behövde jag skriva av mig all sorg, ilska och framförallt
all lycka!
Baby, du är det bästa i mitt liv och jag vet inte vad jag skulle ta mig
till utan dig? <3
Jag älskar dig! <3











Älskling!

Jag saknar dig ! <3 :(

Grattis Matilda :)

Grattis Matilda på 18-årsdagen! Jag hoppas din nervositet har gått över nu? ;) hihi

Ikväll blir det kalas för Matilda i Lanna sen ska man hem och kolla idol och fredagsmysa :) tihiiii! <3



Kärlek <3

Torsdag

Är nere på salongen och gör inte ett dugg. Har inte gjort något vettigt på hela dagen faktiskt. Åkte hem tidigare vid lunch, hade ändå ingen kund då. Så sov två timmar, åt lunch och sedan cyklade jag ner till salongen vid två igen. Har suttit här nu och läst en massa bloggar, men nu är det bara en halvtimme kvar till dagens första kund kommer, sen kommer kvällen rulla på med ytterligare 5 kunder. Bra kväll!

Åker nog hem till älsklingen ikväll :) Myyyyyys <3



God morgon!

Sitter just nu nere i salongen och kikar in HMs kläder. Grymt sugen på att klicka hem lite nytt till garderoben, frågan är: Har jag råd? MJAAAAAA! Tveksamt ! ;) haha Känns som om allting alltid kretsar omkring pengar, det är därför SJUKT jobbigt när man inte har några! Jag blir tokig!

Det är dessutom en lugn vecka på salongen denna veckan. Surt! Men så är det ! Det går upp och ner som en berg och dalbana ! haha

Ne nu ska jag kika vidare =)

Ciao !

Pencilin och medicin.

Det var länge sen jag skrev och det har hänt mycket sedan dess. Hade min första hemmamatch i söndags mot Lagan. Seriens då andraplatsare. Vi knep den platsen när vi kammade hem ytterligare 3 poäng för tredje matchen i rad. Nu blir det en spelfri helg och nästa helg är de borta match mot serieledarna Älmhult.

Innebandyfri måndag på grund utav att A-laget hade sin DM-match mot JIK div. 1. Så i går tog jag mig en löparrunda istället vilket var underbart skönt.

Har också rykt på en urinvägsinfektion som dratt sig upp i njurarna så kanske även har njurbäcken inflamation. Det återstår och ser, var iaf nere hos doktorn idag och fick mig en kur pencilin. Så nu hoppas jag att det går över med lite alvedon på det med!

Ska iväg på träning sen ikväll. Skoj ! :D I lööööööve maj Lag ! :D Vi är bäst liksom !


Puss och hej !


Älskling, kom hem <3 :)

Jönköping

Idag tog jag med mamma och syster på en shoppingrunda i jönköping. Var ute efter ett par jeans och jag hittade ett par också. Najs! Blev lite saker till salongen med inne på Ikea och så. Farsdag present fixad också.

Har precis klivit ur bastun så får vi la se vad som händer ikväll. Antagligen inte ett skit. haha.

Tagga match iaf ! Ciao !


Kärlek på högsta nivå <3


Färga håret!

Nu är jag klar med mina kunder för dagen. Väntar nu på att Julia ska komma hit och hjälpa mig att färga  håret. Ska bli skönt att blir av med utväxten. Ska sgöra slingor, vi får la se hur lång tid det dröjer innan jag är platinablond igen. Gaaah ! haha Eller brun vem vet? haha

Nu ska jag lacka mina naglar så länge. Ciao!


Toomis <3

Fint besök.

Fixade naglarna i morse, äntligen fick jag tummen ur röven. Får la se hur länge det håller denna gången. Nu ska dom bara lackas också sen är dem klara. När jag var färdig med mina naglar fick jag finbesök av mina älsklingstvillingar. De stannade en rejäl stund och åkte sedan med mig hem så de slapp att gå. haha.

Var hemma på en rejäl lång lunch, så jag hann ta mig en lång tupplur också. Så skönt, då är man pigg och vaken resten av kvällen sen framför Idol, där temat ikväll är "Världens bästa låt".

Nu kommer min kund om bara några minuter så jag drar mig ifrån datorn nu.
See yaa !



Tomis <3


.

Ska snart ha kund igen, tänkte bara slänga in ett kort litet inlägg. Har klarat av tre kunder nu för dagen och nu är det lika många kvar. Hoppas på att eftermiddagen/kvällen går fort här. Tyvärr hinner jag nog inte upp och myssimma med Lisa eftersom att jag har kund sen. Men vi får se när jag är klar ! :)

Ne nu har jag inget mer vettigt att säga, eller det andra var inte heller så vettigt. Btw, så vill jag spela innebandy nu. Så grymt kul ! Åhhhh ! Men på Söndag blir det match hemma mot Lagan ! Tufft motstånd men vi går in för att vinna ! ;D


Pusssss och heeeeej !


Jag ser det snöar.

Ja då var det vitt ute på backen när man vaknade och det är det fortfarande. Ska vintern komma nu? Hoppas inte. Ett litet tag till kan det få vara höst.

Är på salongen just nu, har betalat en massa räkningar, dom bara trillar in hela tiden. Dagens första kund kommer snart så ska plocka undan papper och grejer som jag har plockat fram nu så det ser lite vettigt ut när hon kommer. Blir en lång dag idag med många kunder.

See ya later !



Love <3

Vinst igen! :D

Igår tog vi hem ännu 3 poäng ifrån Alvesta. Så skönt! Vinsten avgjordes verkligen för att vi kämpade oss till de två sista målen eftersom att vi låg under i början av tredje perioden. Läs referat om matchen här, under U-lag dam kan ni läsa om matchen. 3-4 blev resultatet för er som inte orkar läsa. hihi :)

Efter matchen var det kalas för Moltas hemma hos mormor. Tacos och chokladtårta, mums!

Idag sov jag till elva innan jag steg upp och åt frukost. Därefter har jag varit riktigt duktig. Har städat bilen både inuti och utvändigt, bytt lampa där bak, bytt sommardäcken till vinterdäck, fyllt på olja och nu är det bara till att hoppas på att bilen går igenom besiktningen imorgon. haha. Sen har jag också övat Sök med Meja ute på trädgården och bakat 52 negerbollar. Smaskens!

Det som återstår av dagen är träning, sola och basta! Skööönt! Så ska snart packa ihop väskan så jag kan ta mig upp till simhallen för ett pass av lite styrka och fys. Efter träningen ska jag hem till älsklingen och mysa! :D Ensam mamma söker är ju idag ! Wiiiieh ! :D

Ne nu ska jag inte babbla på något mer här.
Ciao !


Kärlek <3


RSS 2.0