3o April 2oo8

Idag är det ingen vanlig dag för det är min 18-årsdag ! :D:D
Woohoo. Äntligen är man 18 och myndig. Känner mig nästan stor nu ju ;) haha

Morgonen började med att mamma, pappa julia och jesper kom ner och sjöng för mig ;D Fick paket med. Pengar, kamera och choklad ;) haha Det var najs, trots att jag helst ville ha en hund. haha menmen. får nöja mig med en kamera så länge ;) haha. Fast kan ju i och för sig köpa en hund för pengarna jag fick ;D haha

Nu ska jag dra iväg till skolan, blä orkar inte på min egna födelsedag. Menmen har ju kunder så hemma kan man inte va. Två kunder idag. Hoppas det går smidigt och lätt. Vill bara hem och ha kalas ju ;D haha

Jag hoppas att Älsklingen kommer imon <3 Jag saknar dig ;( <3

btw, så färgade jag mammas hår imon och det blev fett snyggt :D Puss på det !

Älskling, Jag älskar dig ♥

image19

26 April 2oo8

Seg dag. Steg upp på morgonen vid halv sex för att åka och jobba i fem timmar. Min snälla bror följde med och gjorde mig sällskap och tjänade pengar. Därefter tog jag och Lisa bussen till Värnamo och shoppade lite smått och gått. För min del blev det en gul klänning, en vit tunika, vita leggins och ett par solglasögon. Så nu är jag stentuff (H) haha Självklart så skämde vi bort oss själva med Wraps, Mmm... Va gottttttitt det var ;D

Imorgon blir det då ingen sovmorgon heller, Klockan sju ska vi samlas för att vägstäda hela jävla dagen -.-

Kommer inte ha någon ork kvar efter denna helgen, Tur att det bara är en kort vecka :D

och på Onsdag blir det kalas för hela släkten :D Skoj :D och gott med smörgåstårta :D Älskling, jag vill att du ska komma ju =(

Jag saknar dig just nu <3 Inte träffats sen i torsdags. Okej det har inte gått så många dagar, men jag tycker om att få gosa med dig på helgerna. ;)

Tom, Jag älskar dig ♥

25 April 2oo8

Sitter i skolan just nu, har precis fått ta rast. De går så jääääävla segt idag. Matte -.- Räknar gamla nationella prov och jag klarar inte en enda uppgift. Jag får lugnt räkna med ett Ig på nationella. Fick tillbaka mitt andra prov som jag gjorde förra veckan och jag klarade det precis. Jag har verkligen blivit trögare än i nian :S För nu fattar jag INGENTING på matten :S Det är helt enkelt för svårt för lilla mig. Men bara typ två lektioner kvar eller något sånt :D SÅ jävla skööönt :)

Dessutom tänker jag inte vara kvar i eftermiddag. Jag tänker gå hem. Jag klarar inte att sitta här hela dagen och räkna sånt jag inte förstår.

Sen ska jag hem och har lovat att hjälpa Julia med hennes hår för Sigges ikväll och sedan ska jag hjälpa mamma och städa hela kvällen. KUUUUL verkligen. Men eftersom man fyller år på Onsdag och ska ha "kalas" Då så är det bäst att hjälpa till. Beställa smörgåstårta idag med :D MUMS !

Men nu ska jag två trappor ner till Sanije  min apa :D

Btw, så har festen ett bestämt datum nu tror jag. :D haha

Puss på er alla <3

23 April 2oo8

Idag är det exakt en vecka kvar :D
Tänk vad tiden går fort :D

Idag har vi bara suttit och pratat fram till rasten, inte gjort någonting speciellt så, pratat lite om APUn. Wiiie jag LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR så jävla mkt :D.  Kommer bli så jävla braaaa :D Slippa skolan i tre veckor :D Gooooottttt ;) Sen nu efter rasten ska vi kolla när Lottapotta klipper en herrmodell med finish i nacken. I eftermiddag blir det egna modeller och öva på dockor. För min del blir det läggning på en docka, ska hinna med en permanent med tänkte jag. Nu blir det hårdträning när vi fått Anette. Men det kommer bli skitbra :D Har lyckats fixa en modell till nästa vecka också :D Men behöver gärna fler :D

Sen ska jag och Sanije studa körkortsteori :D Sen bär det av hem till Älsklingen. Jag hoppas du är hemma när jag kommer. Vill inte vara ensam hemma hos dig =(.
Älskar dig ♥

22 April 2oo8

Bara 8 enstaka dagar kvar nu :D

Idag var det färgkurs för alla tvåor med märket Revlon. Först var det Teori på förmiddagen följt av två modeller som jenny och Jerko(?) gjorde. Mycket bra resultat och efter lunchen var det dags för oss att ha modeller. Så idag var första dagen vår nya lärare var hos oss och Jag, Tina och Sanije fick äran att färga henne. Ja och resultatet blev bra tycker jag allt. Kom också fram att Sandra (kusinernas mamma) också har haft henne som frisörlärare. Världen är allt liten ibland och ibland alldeles fruktansvärd med tanke på vad som hände häromkvällen. Usch Hur kan man göra så mot en människa? Sticka ner en stackars man i 60-årsåldern med kniv. Va fan tänker man med liksom? Blir ju rädd när det händer så nära en. Vi gick ju förbi där samma kväll.

Träningen idag var sååååå sköööön. Älskar vädret som det är nu. Så härligt att ut och springa i solen. Tjejer, vi kommer vara i så bra form efter sommaren när säsongen drar igång :D

Imon ska jag och Sanije vara duktiga och gå till körskolan och plugga lite.
Sen ska man till Älsklingen och leka lite :D Myyss <3

Någon som kan vara modell åt mig på Onsdag nästa vecka?
Ni får göra vad ni vill, klippa, färga eller vad som helst. Säg till bara :)

21 April 2oo8

image18

Våren har verkligen kommit och Sommaren är på väg :D Såå skööööönt :D <3

21 April 2oo8

Idag är en underbar dag. Jag och Tom har nämligen varit tillsammans i hela 1 och ett halvt år idag. :D Det har gått så himlans fort med dig Älskling <3 (: Och jag Älskar dig mer och mer för varje dag som går med dig. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig längre. Du är en del av mig <3

Lite uppdateringar ifrån helgen kanske.

Fredag - När jag kom hem från skolan, tog jag mig en blund i soffan, var så förbannat trött. Sedan var det dags för Kina mat och massa O.C. Snacka om najs. Till efterrätt blev det Mango, Vindruvor och Melon :D Fyy fan va gott. Sen var det självklart en skål godis på bordet också. Kan det bli bättre? NEJ ! :D Underbar kväll med mina Flicks <3

Lördag - Var det dags att stiga upp klockan 5 och bege sig iväg till Hillerstorp för att jobba några timmar. Jävla skitskruv fick man ju så klart göra eftersom att ingen annan hjälpte till -.- Blir verkligen trött på vissa som inte sköter sig. BAAAAAAAAH !
Sen hämtade mamma mig vid Elva så åkte vi in till Värnamo där det var dags för shopping. Köpte min efterlängtade klänning. Riktigt nöjd med det köpet. Men guuud asså vad jag är sugen på att shoppa mer mer och mer. hihi. Snart kommer ju lönen också. Riktigt najs. Iallafall så ska jag ha klänningen på Julias konfirmation och Emmas student och lite så. Sen åkte vi iallafall bort till Stadium där jag provade varenda sko men hittade slutligen vad jag behövde ha. En Nike löparsko fick det bli.
När vi var klara hade jag missat bussen, så att mamma fick skjutsa mig till Reftele, eller rättare sagt så var det ju jag som körde. Men ahh ni förstår vitsen med det hela.
Så hela eftermiddagen och kvällen lekte jag med min Älskling :) Ni är knasiga som smälller såna "bomber" ! ;) 
Somnade redan vid tio på kvällen, det var skönt. Dock vaknade Tom mitt i natten och skulle kolla film ;D Knas :)
Men tycker om dig ändå <3

Söndag - Ja man fick stiga upp vid halv tolv och lämna älsklingen för att åka och jobba i simhallen =( Ville stanna kvar och gosa några timmar till <3 Men sånt är livet, jag hoppas vi träffas snart igen iallafall :) Så jobbade jag några timmar tills det var dags för träningen som bestod av 8 Kilometers löpning. Jobbigt men Guuuuud var härligt väder.
Helgens plus var helt enkelt Vädret (Y) Sååååå uuuuunderbart vackert och varmt. Älskar att sommaren är påväg <3 :)

Älskling, Jag Älskar dig <3

18 April 2oo8

Sitter och pustar ut efter det hemska matteprovet. Okej jag ska inte klaga. Det gick ju ialla fall bättre än förra gången. men säker är jag ju inte. haha Vi får se hur det går helt enkelt. Och bussen gick en kvart innan jag blev klar. Blir man galen lr? Måste vänta till 20 över nu ju. Bläää på det !

Sorry Älskling att jag inte kunde ringa och väcka dig idag. Med 16 öre på mobilen kommer man inte så långt. hehe

Ikväll blir det Kinamat, frukt lr godis? Nyttiga eller onyttiga? haha och lite oc så klart :D Och det viktigaste av allt är ju att det är med världens bästa människor som alla borde få umgås med liksom. Nämligen Åsa och Lisa såklart. :D Så ikväll blir det bara en massa myyyyyspyyyyyys.

Ska jobba imorgon några timmar vilket kan behövas. Är i stort behov av Nya kläder. Shopping någon dag någon ? :) Blir lite shopping imon med Mami tror jag. Ialla fall nya löparskor så att jag kan träna ordentligt på träningarna. Ajjemän. Det blir också lite övningskörning inne i stan och så. Det är najs. Speciellt eftersom att jag missade min körlektion igår =/. Vill verkligen ha mitt körkort nu. Så ska hem och plugga lite teori hade jag tänkt.

Älskling, Leka imorgon? Saknar liksom dig =/ ;)
Puss på att vi har det så bra ihop <3
och att jag älskar dig mest i hela världen <3

image16

17 April 2oo8

Sitter just nu nyduschad och försöker väcka min söta älskling genom telefon, vilket verkar vara lögn. Men jag lovade ju att väcka dig lilla du så det är faktiskt dags att stiga upp.

Skippade skolan idag, mår iaf bättre idag vilket är tur. Mamma tror att det beror på träningen och att kroppen behövde vila och det är vad jag har gjort idag. Vilat. har pluggat lite körkortsteori också och ska plugga lite till sen. Sen har jag hittat en bil som jag vill ha också. Japp, får vänta och se vad pappa säger.

När min bror kommer hem ska jag ta med honom ner till Puss också hade jag tänkt och hälsa på Hidde. Har ju dessutom presentkort där nere som man kanske ska köpa någonting för nu. Känner att jag vill ha en massa nytt nu till det underbara Vårvädret :D

Sen ikväll blir det en fika i Töllstorp med bror min kanske? Ska nog iallafall upp och hälsa på på träningen, dock får jag inte träna för mami idag. Hon tycker att jag ska vila iaf tills på söndag.

Älskling, nu får du faktiskt ta och vakna! :)
Jag älskar dig söting <3

16 April 2oo8

Underbart att få vakna hos Älsklingen :) Det är det bästa ! :D

Sen bar det av till skolan, Det var kul fram till rasten typ. Sanije du lyckas minsann med allt :D Först tuggummit och sedan Oboy över hela bordet TVÅ gånger xD hahah OMg så mkt har jag inte skrattat på länge. Sen började jag må illa och ha huvudvärk, satt och inte gjorde ett dugg på lektionen, satt bara och försökte andas kändes det som. Sen innan lunchen fick man gå till toan och spy. =( Jag som hade längtat efter maten idag :P Så det var bara till att vänta på nästa buss och ta den hem. Somnade vid halv två och vaknade inte förrän halv sju ikväll. Så lär ju inte kunna sova inatt. Någon som vill hålla mig sällskap?

Festen, ja den kommer bli som den blir. Men sånt är livet. Nu är det iallafall bara Två veckor kvar :D

Fick världens roligaste erbjudande nyss :D Evelina ringde och frågade om jag ville med deras lag till Stockholm i helgen och kolla på innebandymatcherna i Globen. Men så kan jag inte =( lr kan och kan. Känns som lite mkt pengar nu på så kort tid. Men fan vad roligt det hade varit att få följa med :D Men nästa gång hänger jag helt klart på :D

Älskling, Jag älskar dig mer än du anar <3

15 April 2oo8

15 Dagar kvar :D Wiiie vad jag längtar nu ! :D

Sitter på expo just nu, har haft en klippkund och resultatet blev toppen :D Lyckades sälja 2 produkter till henne också :D Sen fick jag rulla en permanent på 43 minuter. Nu har jag käkat lunch och är mätt och goo så i eftermiddag har jag en barnklippning.

Ikväll blir det träning :D:D Springa, springa och springa :D Dessutom är det brännboll idag med :D Göttans :D Sen ska min snällsnälla papi köra mig till Älsklingen. Så då blir det myyyspyys hoppas jag :) Puss på dig <3


Åsa&Lisa, Ni måste fixa det här nu! För min skull ! Jag fyller liksom bara 18 en gång i HELA mitt liv ! :D TAck ! :)

Älskling, Du är underbar ♥

14 April 2oo8

Bara 16 Dagar kvar nu :D Fy fan vad jag längtar! :D

Sen blireeeee feeest :D:D Blir nog troligtvis i slutet av Maj :D Mer information kommer senare ;) haha

Ikväll ska man följa med ungarna i simningen på simtävling till Anderstorp. Ganska fett tråkigt. men det är sådant som måste göras. Dock tar det förhoppningsvis inte så lång tid så man kan komma hem tidigt och typ sova.

Blä, har inte så mkt att skriva idag märker jag. Så nu tänker jag inte fördriva er tid mer.

Älskling, Jag saknar dig redan <3
Kom och håll om mig <3
Jag Älskar dig ♥ :)

image6

13 April 2oo8

Lite uppdateringar ifrån helgen. I fredags gick man och la sig tidigt vilket var skönt. Fick sova ut ordentligt, och på lördagen väntade man på Älsklingen hela dagen tills han skulle komma, var ute och övningskörde och handlade med mamma. Men det var i stort sett allt jag gjorde under den dagen, men sen kom Älsklingen på kvällen :D Så blev myys, men sen var jag tråkig och somnade ;o Men tillslut vaknade jag iaf till och så fick man vara vaken till Halv sex i dag på morgonen ;O Dock var jag faktiskt pigg, eftersom att jag hade fått somna en stund innan. Sen sov man bort hela dagen idag ända till klockan 2, Men fan så skönt det var. :D Men sen skulle Älsklingen hem direkt typ =( för jag hade ju träning vid fem. Men Saknar dig redan Älskling <3

Nu är det nog bestämt att det blir Artonårsfest med (Y) Dock vet jag inte när. men mamma är med på deet ! XD haha Säg till en helg när ni kan så vet jag hur många det är som kan :D Vill ju att så många som möjligt ska kunna :)

Ikväll var det som sagt träning. Ojojoj säger jag bara vad jobbigt det var, Men fan va bra det gick ändå. Sprang 9 km sammanlagt. Ganska duktigt tycker jag :D På Tisdag blir det träning igen :D <3

Älskling, Tack för helgen med dig <3 Jag hoppas vi ses i veckan lr nått för jag saknar dig redan <3
Som tur väl är finns lukten av dig kvar på min kudde <3 :)


Jag Älskar dig ♥

11 April 2oo8

19 dagar kvar <3 :)

Har rast nu i mitt mattearbetande. Fan vad jag måste jobba på idag. -.- Jobbar som en jävla jude . Men det går faktiskt bra. Jag fattar liksom detta kapitlet ! Iallafall det jag håller på med nu. haha. Fan vad surt att sitta här till tio över tre i eftermiddag och plugga MATTE som en apa! Usch! Menmen så går det xD Har ju bara mig själv att skylla på. Dessutom vill inte Tina och Sanije dom aporna käka med mig! NEHE ! Tack för den ! Det ska jag allt komma ihåg!! haha Men jag gillar er lite ändå ;) haha

Igår var jag duktig och var uppe och simmade 1200 meter. Kunde inte vara med på innebandyträningen eftersom jag har gjort något med min häl. Illa ;s. Jag hoppas det går över till söndag iaf för då är det Träning :D Är fett sugen på att ut och springa nu ;O Otroligt nog. Men det är så skööönt liksom. Tänk dig lite musik i öronen, du är ute i skogen och det är helt tyst, bara du, dina flås och fåglarna som kvittrar. Guuuud vad underbart ! :D

Händer i helgen ? ;O Någon som vill följa med och shoppa i Göteborg imorgon?! ;O;O SÄG TILL NU DÅ ! JAG VILL LIKSOM INTE ÅKA SJÄLV ! ;P Jag vill leka med dig Älskling också.! =(  Men det hoppas jag att jag hinner med :D Och att du vill ;O hah Sen blir det jobb också när jag nu ska hinna det men det hinner jag nog.
Sen idag ska man ju välkomna Jesper, Julias kille också. haha Han kommer liksom och hälsar på. Julia känns det liksom inte konstigt att vara tillsammans med en Jesper när du har en bror som heter likadant? xD haha Man undrar ju hur länge detta kommer hålla denna gången -.- hahaha Ne usch nu ska jag inte vara sån :P Måste vara snäll innan jag fyller år och allt.

Jag tror mamma och pappa är med på att köpa hund snart ! :D:D:D:D Hoppashoppashoppas. :D Kollade hundar igår och mamma har sagt till en jobbakompis att om dom får hundvalpar ska vi ha en :D Asså wiiiiiieeeee :D:D


Älsklingpälskling,
Jag Älskar dig ♥

image12
Hur söt är den inte liksom?

9 April 2oo8

Idag är det bara 21 dagar kvar :D Sen blir man arton och myndig :D Då blirreeee fest får man hoppas att Åsa ordnar för mig ;) haha Som sagt så ville jag ju ha en överraskningsfest av dig Åsa ;D Så jag hoppas minsann att jag får det nu :D Det är det minsta jag begär xD OM du ger mig en så lovar jag och svär att jag ska ge en till dig också ! :O En ännu större, ännu roligare och ännu bättre ! :D

Har precis kommit tillbaka till skolan efter en så kallad körlektion. Ja det gick fatiskt bra ibland, haha Behöver ju dock lära mig alla skyltar XD för dom är ett jävla shåå (observera att jag inte vet hur det stavas) och hålla koll på xD haha Men det blir bara till att hem och öva. Dock inte idag för idag ska jag hem till Älsklingen och myyyyyspyyysa :D Gootttit :)

Myspys på dig <3 :)


8 April 2oo8

Igår kväll var man då ute och tog en LÅÅÅÅNGpromenad med Åsa och lisa :D Det var najs. Hade mkt att prata om så var ute och gick en hel timme :P Inte illa ;)

Är precis hemkommen ifrån Expo, ajjemän. Det gick la bra, Hade en klippkund och sedan gjorde jag en uppsättning. Men det bästa idag var ju helt klart maten ;) Nämligen Wraps. :D Kan det bli bättre? Insåg att jag inte ville ha någon äckelpäckel Pizzafisk med potatis så jag bestämde mig för att gå till Stigs och köpa med mig Wraps istället. Lika gott som vanligt :D Men en sak saknades. Jo Lisa så klart :O Du är ju standarden liksom ;P haha

nu blir det till att vila upp sig en stund inför träningen. Hade verkligen behövt räkna lite matte. men det får vi ta efteråt för jag är helt slut och orkar verkligen inte räkna. Som vanligt vill säga =/.

Saknar min Älskling med =( Kanske kan leka imon lr något? :)
Puss på dig <3

7 April 2oo8

Idag vaknade man av en chock. Det snöade nämligen ute, inte nog med att det snöade, det ÖSsnöade. Ja det gjorde det minsann. Så det var bara att ta fram vinterjackan igen och bege sig ner mot bussen, med ett jävligt dåligt humör. Usch. Men sov av mig all min ilska på bussen så när jag kom fram till Värnamo fanns där ingen snö så då blev man på lite bättre humör. Däremot fasar man för hemfärden. Någon som vet vädret hemma?

Ikväll blir det först simträningen och sedan får man sitta där uppe i simhallen i en timme och vänta på att mötet inför Spanien i sommar ska börja. Dum tid faktiskt. men sånt är livet.

Hinner inte skriva mer nu, kanske skriver en liten trudelutt i kväll när jag kommer hem, men nu ska jag iväg till bussen. Byebye så länge.


Tom, Jag Älskar Dig! <3


6 April 2oo8

Igår bestod kvällen av Myyyyyyys med älsklingen som kom hem till mig :D Åhh vad jag tycker om dig <3 Vill vara hos dig hela tiden. Saknar dig redan och du åkte för bara nån timme sen =/. Kan bara inte hjälpa att du är så UNDERBAR, det får du ta på ditt eget ansvar liksom ;)

Idag fick man dock stiga upp tidigt när man helst av allt ville ligga kvar i sängen hela dagen och bara myyyysa och goooosa under täcket liksom. Söndagen är ju som sagt en vilodag. Inte sant?

men istället för att ligga kvar i sängen fick man stiga upp och packa badkläderna och bege sig iväg till Jönköping med simklubben och bada. Är dock så jävla glad att Älsklingen hängde med. Mkt roligare att få vara med dig :) och om det inte skulle varit för dig skulle jag inte Hoppat ifrån Tians trampolin idag. Nedu det skullle jag verkligen inte ha gjort men gott folk det gjorde jag. Måste säga att  jag är jävligt stolt över mig själv trots min höjdrädsla där uppe innan man tog steget ut i luften.

Efter att Älsklingen åkt hem idag somnade jag en stund i soffan och har sovit där till nu ungefär. men nu ska jag ta och gå upp och räkna lite matte tyvärr. men det behövs verkligen. =/

Tack för två UNDERBARA dagar med dig Älskling och jag hoppas vi träffas något i veckan och i helgen :D Jag tycker så jävla mkt om dig. Dock älskar jag inte Kinnarps arena lika mkt som dig, för jag älskar dig så jävla mkt mer. Det går liksom inte att älska någon så mkt som jag älskar dig. Jag kallar det sann kärlek iaf <3

4 April 2oo8

Dags för lite Reklam i min blogg tycker jag och idag vill jag ge denna plats till Lisa Lindström som för fyra dagar sen alltså den 1:a April startade sin nya blogg, vilket INTE är ett aprilskämt. nejnej snarare tvärtom. Hon tar den på stort allvar och ska på så sett bli rik på den. Dessutom har hon lovat mig en reklamplats i hennes blogg när hon är lite kändare ;) haha Just det nu höll jag på att glömma bort att skriva vad hon heter men här kommer det : http://LizaLindstrom.blogg.se

Sitter just nu och snackar med lite folk på msn och skissar lite på tattoos men det blir inget bra xD Men har ju ett tag kvar att bestämma mig på som tur väl är. haha

Ikväll blir det Pizza och Sing Star med Åsa :D Kommer bli feting najs :D

Leka imon Älskling ?
Älskar dig ♥

image11

Ge mig lite sommar nu, Tack <3

3 April 2oo8

Ja jag vet att jag redan har skrivit här idag, men jag kände för att skriva här en gång till idag :)

Jag är så jäkla lycklig :D Jag bara är det. Allt är bra i mitt liv nu. Dock kom jag på att jag saknar Åsa och Lisa i skolan, det är inte samma sak som i nian liksom. Jag saknar att ha er vid min sida varje dag, ni är trots allt dom jag kännt längst och mina bästa väninnor ;) haha Jag helt enkelt saknar allt i skolan med er. Det blir ju inte att man hinner träffas så mkt efter skolan. jag vet att jag kanske inte alltid är så bra och måste skärpa mig det vet jag men svårt när man är så kär som jag är. Men jag försöker det gör jag. Men liksom det där med skolan kan jag inte släppa. Kan ni liksom inte bara komma och börja i min skola? Jag vill ju trots allt inte byta eftersom att jag älskar alla frisörlektioner och dessutom får man ju inte glömma Tina och Sanije :D Vad skulle jag gjort utan er liksom? ;D Ni är liksom så jäkla bra (Y) :D
Men Åsa och Lisa, ni kan la ta och komma till min skola =( Jag saknar er <3
image9image10

och Älskling, jag vill vara din vardag <3 Jag älskar dig <3

3 April 2oo8

Åkte till Älsklingen igår när jag kom hem :) Det var trevligt, dock inte så mkt sömn eftersom en viss människa väckte mig hela natten ;) hehe men det är la sånt man får ta xD Och du din jäkel är ledig idag också =( Själv var man tvungen att stiga upp vid halv sju och sticka iväg till skolan, och det är så sjukt jobbigt. Men sånt är livet.
Denna dagen går sä jävla seeeeegt. Uscch och blää säger jag bara!
Men idag går jag en stund tidigare iaf. Har körlektion liksom :) Dock kommer man ju inte hem en minut tidigare =( menmen sånt är livet.

Sen blir det träning ikväll :D Dock MÅSTE jag räkna matte idag också. Det är för fan hemskt för jag kan verkligen inte. Jag fattar liksom inte hur man gör. Någon som kan hjälpa mig ? (A)

Händer till helgen? Någon som vet något? Kanske titta Tatueringar imon? ;) Men vi får se hur det blir. En stund med Älsklingen kommer jag tillbringa iaf hoppas jag :). Puss på dig <3
Jag Älskar dig <3

image7


Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya.

2 April 2oo8

Egen hårvård idag ! :D Elin fixade mitt hår och det blev så jävla bra :D WiihooO! :) Tack :) Bloonddiiee liksom :)

Igår började försäsongsträningen, fy fan va skönt det var att komma igång igen :D Dags att bli av med allt det där man inte behöver och dessutom få upp konditionen och styrkan inför den riktiga säsongen sen :D Träning imon igen, längtar redan :D

Dock gillar jag inte träningstiderna. Hur ofta är jag hemma en söndag mellan 5 -7 ? Aldrig. Och jag har ett jobb på tisdagar som jag nu inte hinner med. Det får bli onsdagar nån annan dag kan jag inte. Lite synd menmen sånt är livet.

Börjar sakna älskling pälskling =( Men vi syns la i helgen :D Puss på  dig <3 :)
Jag älskar dig <3 :)

image6

1 April 2oo8

Expo idag. En kund avklarad. Hon blev nöjd och vill ha mig igen :D Woohoo! Tummen upp för det.

Helgen var gooooo :) I fredags blev det promenad med Mami och sen fredagsmys med henne eftersom att vi var ensamma hemma, hihi. Gottgott med Tacos, chips, dipp och massa annat gott.  Dock somnade vi ganska tidigt båda två i soffan. Skööönt :)
På lördagen stack vi iväg till Jönköping, jag, mamma, pappa och brossan. Och jag ÖVNINGSKÖRDE upp dit. Shit pommfritt vad jag var duktig. :P Motorväg och allt. :D Parkeringen belv också jävligt snygg xD haha.
Shopping inne på A6 blev det, 3 par skor, sen träffade man snyggona Åsa och Lisa utanför och så skulle dom in och handla dom med och vad händer? Jo Åsa lyckas köpa två av dom skorna jag hade köpt xD haha Lyckat (Y) men dom var ju inte i samma färg iaf :D Sen blev det lite kläder med. En tröja och ett par shorts och sen ett skärp med :D Åhh skulle ha köpt den dära klänningen fan. Ångrar mig nu, menmen ;P
Sen fick jag skjuts till Reftele till Älskpälsk, så umgicks med hans kompisar hela kvällen/natten. Öl, poker, sing star och Klädpoker gör susen. haha Men Jag och Sofie ägde iaf alla på klädpokern :D haha *host*
Söndagen blev bara en massamassa mys framför tvn hela dagen. Skönt med en slappdag.

Snälla ge mig lov igen tack!

Älskling, du är det Bästa jag vet. Aldrig ska jag sluta Älska dig <3 

RSS 2.0