Manikyr.

I eftermiddag i skolan hade vi manikyr på varandra. Filade, peelade, smörjde, oljade och målade naglar och skötte om hnderna. Skönt. Trots mina och Sandras korta naglar så var vi helt enkelt proffs. Hehe. Under tiden var det någon som "lånade" min datasladd och nu är den borta ! Den som gjort det ska fanimej ge tillbaka den imorgon. Åhh idiot som går hem med en lånad sladd !

Slutade en timma tidigare så kom hem och gick ut med hunden en sväng, la oss på soffan och sov i en timme innan jag började steka pannkakor till hela familjen. Pannkakor är banimej det tråkigaste som finns att steka. Blä på det ! Men nu ska jag ta och kolla lite andra avenyn och sen blir det sängen för min del ! :)

Tom Theorin <3

Planering.

Sitter just nu och planerar inför morgondagen. Men snabb som jag är så är jag redan klar. Vi har ju Extreme Makeover imorgon så det var det vi skulle planera. Typ var vi ska göra och så. Så nu sitter jag och kollar på Andra Avenyn. I eftermiddag ska vi fixa naglarna på varandra. Dock har jag inte så mkt naglar att fixa. haha. Ska sätta på lösnaglarna igen. Känns så tomt utan dem, när man har vant sig. Det ser dessutom mycket snyggare ut.

Men men nu ska jag jobba vidare. Eller rättare sagt kolla vidare. hihi

Tom Theorin, jag saknar dig redan min älsklingpälskling <3
Du är BÄST <3

Bio

Bio idag bowling igår. Kan det bli bättre?

Börjar att berätta lite om gårdagen. Började med att jag, åsa och Lisa åkte till Lilla krogen och käkade jätte god mat. Fyra små rätter blev det för mig och Lisa och friterad kyckling till åsa. Snåla som vi är åkte vi upp en sväng till Mc Donalds för efterrrätt. Inget sämre än Mc Flurry Smarties, och gud vad smarta vi blev efter vi smällt i oss varsin. Satt och tjötade om allt mellan himmel och jord i cirka en timme innan vi begav oss ner till bowlingen där vi tillbringade 1,5 h på banan, med skratt, beundrare och bakåtsvingar. Eller vad säger du Lisa? Du och jag mot publiken. haha. För dem som inte förstår så lyckades vi helt enkelt svinga våra klot åt fel håll. Oppps ! Dock får Lisa inte vara med mig och Åsa i lag eftersom att hon är KASS ! Haha Jag varnar er alla för att ha med henne i sitt lag. hahaha
Vi är de tre vännerna och jerry, fast jerry får inte vara med! hahah
Tack för en underbart kul kväll tjejer ! Ni är dem Bästa man kan ha ! =)

Senare på natten drog jag iväg mot Gislaved för att hämta upp fyra små busiga pojkar. Var hemma hos älsklingen vid ungefär 4 - 5 nångång. Härligt att då få krypa ner i sängen och sova hur länge man ville idag. Klockan blev helt enkelt kvart i 3 innan vi steg upp idag. Skönt.

Begav mig hemåt och tanken med kvällen var att jag och mamma skulle upp och sola en sväng, men så blev det inte. Istället gick jag, Åsa och Lisa på en dålig bio. Väl värt pengarna? Nja , men umgänget är ju inte helt fel en söndagskväll. Hihi.

Älskling, jag älskar dig så mkt <3
Du är det BÄSTASTE BÄSTA jag vet ! Så det så !

Lördag.

Idag är det lördag. Är inte det en alldeles underbar dag i veckan? Jo jag tror nog det. Vaknade av att Meja skulle ut och kissa och upp och äta, men kände att när klockan stod på 06.00 tyckte jag att det var lite tidigt för mig att gå upp vid denna tid en lördagmorgon. Så jag skötte om hunden och överlämnade barnpassningen till Pappa som då redan var uppe. Så med gott samvete kunde jag gå ner och lägga mig igen. Vaknade igen vid 09.43 så då var det dags att ta på sig träningskläderna för att bege sig ut och springa en runda innan frukost. Skönt.

Så nu har jag precis kommit ut ur duschen. Ska hjälpa mamma snart och baka en kaka.

Ikväll blir det Lilla krogen och Bowling med Baaastissarna.

2006-10-21 - Tom Theorin <3

Jul igen?

Det snöar ute ! :( Jag som verkligen hoppades på den sköna vårsolen nu! Usch ! Skabbigt med snö just nu! Blä blä blä !

Sitter här och är klar för skolan så ska snart bege mig ner till bussen, eller om 25 minuter. Fattar inte varför det gick så snabbt idag att göra sig klar. Jojo kunde ju ändå inte ha sovit längre eftersom min morgonpigga hund skulle ut och kissa. Vid sådana tillfällen vill man bara sova, inte ut i snön i bara ett linne ! Ne inget jag rekomenderar. Får ta en liten promis med henne när jag kommer hem från skolan.

Ikväll ska jag träna. Skööööönt säger jag bara !

Förhoppningsvis åker jag till älsklingen också och gosar litegranna =) Me love <3

Tom Theorin, du är Bäst <3

Kameran !?

Min kamera är på vift och är verkligen helt borta, sen innan vi åkte till fjällen. Känner att jag vill ha den nu ! Och jag MÅSTE ha den nu eftersom att jag har massa bilder till projektarbetet där. Så imorgon får jag gå och fråga om dem har den i skolan. Hoppas !

Idag har det inte hänt mkt. Suttit hemma framför tvn, gjort i ordning kaninburen och dammsugit lite. haha.
Just nu har jag en busig bebis som springer runt och käkar på allt hon kan hitta.

Ne, nu ska jag gå tills sängs och få i sängs den lille också. haha. Vilket inte alltid är det lättaste.

Tom Theorin <3
Jag älskar verkligen dig !

Jag älskar dig!

Förstår du egentligen hur mycket jag älskar dig? Jag ger och ger och ger kärlek till dig så mycket jag bara kan. Jag vill verkligen att du ska förstå hur mycket jag verkligen ÄLSKAR dig ! Jag hade kunnat flytta ihop med dig nu med detsamma för att bevisa hur mycket jag älskar dig och vill vara med dig. Du är underbar och jag hoppas du förstår det!

Tom Theorin, Ska vi flytta ihop?
Jag älskar dig <3

Nu är det dags ! :D

Yeeees! Äntligen är dagen här då jag får hämta min lilla voffsing. Åhh hon är så söt så söt så an vill äta upp henne och hon är säkert ännu mycket sötare i verkligheten. hihi Sitter och käkar lite frukost nu, för om en timme åker vi neråt landet till Skåne, Örkelljunga där jag ska hämta min söting. Sedan åker vi förbi Perstorp på vägen hem en sväng och tar en fika. (=

Jobb imorgon, tråkigt men bra med pengar nu när jag slösat upp dem. haha.

Hade velat leka med min älskling idag, men jobbet gör så att jag inte kan. Känns lite onödigt att åka hem direkt på morgonen en söndag. :(

Ne, nu ska jag njuta av dagen och ha en väldigt bra dag vilket jag tycker att alla ni andra utan hundvalp också ska ha. hihi

Tom Theorin i mitt hjärta <3

Mammaledig?!

Kan man få vara mammaledig när man skaffat sig en liten hundvalp på åtta veckor? (A) För det är precis vad jag har gjort nu. Förvånad? Ja, det är jag till och med själv fortfarande. Imorgon hämtar jag hem min lilla plutta =) Längtar, så ska snart sova så att det går fort tills imorgon. hihi.

Har precis fixat mina naglar, så nu är dom så där riktigt vackert röda. Har dessutom tagit hål i örat i dag och inte vart som helst utan i den där fjongen som sitter i mitten av örat. haha. Sicken cooling jag är nu :)

Älskling?

Jag älskar dig, det vet du <3

Underbara väder !

Ja idag ska man iväg och jobba igen, i simhallen. Jobbar mellan halv fem och nio så brukar gå ganska snabbt med dom timmarna. Skönt att man varit ledig t vå dagar nu i rad. haha som en hel helg ju. Men imorgon börjar allvaret igen så då ska jag iväg till Lammhult för att göra min praktik för denna veckan. 

Har beställt till det som saknades till mina naglar nu med. Beställde även mer naglar och två nagelborstar så nu är det bara att säga till om ni vill få fina naglar. hihi.  Ska beställa min bikini snart med innan den tar slut ;O hihi, Fast lättare att prova den först kanske. Hoppas hm har den så kan jag smita in där på måndag isf. Eller fredag om jag inte slutar för sent :)

Sen har jag också upptäckt att våren nu äntligen är på väg :D Så sköööönt ! 

Tom, min älskade ;) <3

Mardröm.

I 10 nätter har jag fått sova jämte dig och nu ska jag helt plötsligt få sova själv i natt. kommer kännas konstigt faktiskt att ha hela sängen och hela täcket för sig själv. Skönt men ändå inte, vill ju få vakna upp med dig vid min sida älskling <3 Vi har iaf haft en underbar vecka i fjällen, skidåkning, vurpor, försök av hopp i gupp, stripptease inför hela vemdalen och massa massa mer mys och kul.

Kom hem för en stund sen från bion Män som hatar kvinnor, ångrar att jag såg den filmen. Väntade mig en härlig bra lång spännande film. Visst den var bra men den var hellt enkelt för äcklig så jag satt och mådde illa hela filmen istället för att den var så otäck och så gripande så i natt drömmer jag säkert en massa mardrömmar i natt. Usch ! Mardröm blev det ju inte i natt iaf ! Eller vad säger du älskling ? hahahaha sjuk jag vet !

Ne nu ska jag ta och sova en stund. Onsdag imorgon = Ledig = jobb i simhallen. haha Men blir ju pengar iaf =)


Tom, du är min älskling föralltid <3

Home again!

hemma igen. Borta bra men hemma bäst inte sant? dock hade jag mer än gärnat stannat en vecka till. Så underbart skönt väder med sol i varenda backe och nysnö varenda morgon så man har väldigt väldigt fina backar att åka i minsann. Men inte kan man förevigt vara kvar i en underbar stuga med underbara människor och bara feta sig och ha det bra inte. Nepp tillbaka till verkligheten och till skolan. Japp skola blev det för min del idag hela dagen. En kul dag, brudprojekt så alla gick omkring med vackra håruppsättningar i skolan. Det är najs !
Sen slipper jag  ju faktiskt malmöresan imorgon skönt. Istället har jag en massa annat för mig. Bland annat så måste jag jobba på projektet som ska vara inne på fredag ! GAAH ! Har inte kommit nånstans på rapporten typ och jag hittar inte min kamera :o.

Måste leta nu ! Sen ska jag fixa med mitt rum lite!
Puss!

Åsa och Lisa, mina baaastissar ni måste krya på er så att vi kan hitta på något snart. Fredag kanske? :)

Vemdalen

Sitter just nu framför tvn i stugan med en mysig Moltas, har precis kommit in för en dag i backen och nu ska vi käka och duscha. För ikväll blir det bowling. Kanske hinner ta en liten tur till i backen. Men man vet aldrig. För övrigt går det väldigt bra här uppe i fjällen. Helt underbart väder och ingenting att klaga på. Synd att man vet att man snart ska hem igen. Blä! Jag och min snowboard kommer riktigt bra överrens med varandra nu så nu lär vi oss att flyga över guppen och hej vad det går ska jag säga er. Ne nu är maten klar !

Puss och Hej !

Tiden går så fort.

Vaknade vid elva, gick upp och insåg att det fick bli knäckebröd med messmör på till frukost. När jag hade fått i mig två hårda mackor gick jag ner och satte mig vid tvn där jag hade hela tre avnitt av 90210 att kolla på. Vilket jag gjorde. Är det inte världens bästa program liksom? Tur att dom spelas in så att man inte missar ett enda :D

Just nu sitter Åsa och påstår att hon är mycket bättre än mig, mycket tveksamt men låt henne tro vad hon vill, jag vet ju iallafall sannigen. haha.

Måste fortsätta jobba på mitt projektarbete innan jag börjar jobba idag.

Jag vill utvecklas och det går verkligen när man vill något. jag känner att jag har gjort en grym insats denna säsong. Jag har fått vad jag förtjänar men jag har också förtjänat det. Utvecklingen går rakt uppåt. Nu när snön försvinner ska man bara ut på gatan och öva upp sina skott så att dom går in i mål till nästa säsong. För detta är någonting jag verkligen vill. Jag såååååå älskar det och det är något som ingen kommer att kunna ändra på.

Tom Theorin i mitt hjärta för alltid <3

Grattis Syster!

Idag fyller min syster 16 år. Så vi var inne och grattade henne på sängen i morse med paket och frukost på sängen. Av mig och jesper fick hon en ögonskugga och en mascara som hon ville ha och av mamma och pappa fick hon världens goaste parfym Jennifer Lopez Live, saknar verkligen den parfymen. Sen fick hon pengar med.

Sitter just nu och äter en macka, har rast. Sen ska jag ta 20 över 11 bussen hem.

Slabbigt väder ! Blä !

Träningen igår förresten var skoj. Som vanligt. hehe Evighetsstaffett och passningsövningar me like.

Längtar till Tisdag vecka 12 ! :)

Ne nu ska jag fika klart sen ska jag börja plugga igen.

Tom Theorin <3

I väntan på pastan.

Sitter här och väntar på att pastan ska bli klar, sen ska jag iväg och träna. Usch har sovit bort hela eftermiddagen, dock hade jag en fruktansvärd huvudvärk när jag kom hem och  nu är den borta. Men kommer ju inte kunna sova ikväll. Aja bara tidig dag imorgon också sedan är jag ju ledig en dag. Hihi.

Imorgon fyller också min syster år ! Grattis till henne. Tänk att hon blir hela 16 år och får börja övningsköra. Själv fyller man 19, en meningslös ålder minsann. Men Fy vad livet går snabbt framåt, kanske för att jag har det så roligt i mitt liv? ;)

Saknar mina tvillingar :( Buhuu. Har träffats för lite det senaste, okej att jag hade kunnat träffa er igår och gå på bio, men jag hade ingen ork :( MÅSTE verkligen boka in en dag för bowlingen med tjejor :D

Lisa, idag har jag övat på din balfrisyr ;) hihi


Ne nu är dom klara. Puss och hej <3

Jag världens bästa pojkvän som jag älskar över allt annat <3

Ny dag, nya möjligheter.

Har precis kört upp min söta bror till sin samling för innebandymatchen han har om en timme. Så nu ska jag städa upp på mitt rum, lägga på mitt nya överkast som jag köpte för en vecka sedan och ska fixa med lite kort till ramen jag köpte också om jag hinner. Rummet är ju ganska stökigt nu faktiskt, men skönt att få det rent till innan vi åker på Söndag.

Så nu hinner jag inte skriva mer,
eller jo KOM OCH kOLLA MIN MATCH IDAg I TÖLLSTORP KL. 15.30 !!!!


Tomis <3


RSS 2.0