Sängdags.

Nu är det snart läggdags för oss hoppas jag, för jag är trött. haha. Men först ska vi kolla klart Big Brother, haha.

Saknar min älskling :(
Lite jobbigt att vara ifrån honom när man sovit med varandra så många nätter som vi gjort <3

Tom Theorin, Jag älskar dig <3

Margit´s Kiosk !

En dag på stan slutade med en tröja. En snygg sådan, men nu blir det ingen mer shopping förrän i Stockholm. Om det ens blir någon shopping, får la se vad pengarna säger. haha. 

Sedan blev det en löpartur med Lisa genom skog och mark på cirka 5 km. Skönt ! 

Dusch, Tacos och Ben and Jerrys :) Gott ! =)

 Nu blir det Margits ! ;D haha

Älskling, jag saknar dig <3

Good morning, sunshines !

Hur är det med er en sån här fredagsförmiddag?

Själv vaknade jag upp för cirka en och en halv timme sen, åt lite nybakta frallor ifrån margit´s kiosk och sedan gjorde jag mig klar för en dag på stan. Väntar på att de två pinupporna ska bli klara sedan far vi in till stan en sväng och tillbringar några timmar där. Får la se om jag kommer hem med någonting i påsen. Men förhoppningsvis inte för jag måste verkligen spara mina pengar. Dem bara rullar iväg.

Ne, nu börjar dem andra två också snart bli klara.
Hörs senare !

Tom, Jag saknar dig redan Baby <3

God natt!

God natt och sov gott alla.

Saknar dig redan, sweetheart :( <3

Spagetti och räkor.

Nu sitter jag i haverdal med en hyfsat blå himmel faktiskt. Väntar just nu på att maten ska bli klar, Lisa fixar ikväll spagetti och räkor, otroligt gott faktiskt. Åsa kollar Hogans knows best och jag bloggar. haha

Har hunnit med en del idag iaf, två trippar ner till stranden, en promenad till affären och 4 avsnitt desperate housewives medan regnet föll ner över stugan.




I'm in love with you <3

Ny färg och redo för en kul helg.

Ny hårfärg och redo för en kul helg med världens underbaraste människor.

Nu drar vi, Bye !

Ingen ny färg idag inte..

Det får bli imorgon bitti istället för nu åker jag till älsklingen så vi kan sova med varandra innan Haverdal väntar på oss :)

Ut och gått en runda, Check
Lagat mat, Check
Varit och handlat, Check
Packat, Check

Nu är det bara hårfärg och maten tills imon, men det tar vi imorgon, men nu är det bäst att jag åker för vi ska ut och springa en runda troligen.

Uppdaterar nog en runda innan vi åker imorgon.

Pussssss <3


En kortrunda..

på 30 - 40 minuter blev det med Meja i full fart. Men bättre än inget. Var så himla varmt ute och jag valde alldeles för varma kläder på mig. Usch då !

Nu ska jag, åsa och lisa kila ner till affären och inhandla lite mat inför helgen. Synd att mat ska vara så dyrt :(

My loverboy <3

sweetheart <3

Igår kom älsklingen till mig :) Mys pys <3 Han åkte precis hem så nu ligger jag här i min säng och gör inte ett skit, ska snart ut och gå en runda, packa ihop kläder för helgen, städa upp lite i huset och sedan ska jag färga håret ikväll när syster yster kommer hem :) Det behövs verkligen om man säger så, får la se hur det går med löshåret, om det kommer sitta kvar sen eller inte. haha

Ne nu ska jag inte roa er mer här för en liten stund.

Puss <3

Hårt slit, men nu är det några dagars ledighet :)

Har jobbat som en dåre idag under de 6 timmarna som jag befann mig på jobbet, visst de två första timmarna var coollugna men sedan kom ruset och hej och hå vad det gick. Folk och beställningar strömmade in. Hade tre papper fulla med mat till gästerna, men det gick bra och allt kom ut till slut.

När jag kom hem tog jag en promenad med världens bästa kompisar ! :)

Förresten så var jag med Tom ute och sprang igår. Fy fan vad jobbigt, hänger inte riktigt med i hans tempo, men runt kom jag ju iaf. hihi

Kanske slipper sova ensam inatt, jippi! :D

Kärlek ♥

Ny vecka...

Idag är det Måndag vilket innebär ny vecka, det är också den 27:e vilket betyder löning från kommunen :D Gött ! Måste genast in på Nordea och se hur mkt det blev denna gången :)

Sov  ensam i natt, känns konstigt eftersom att jag har haft Tom jämte mig nästan varenda natt nu den senaste tiden. hihi. och jag gillar det starkt.

Vad händer denna trista måndag då? Jo, det blev salongen idag på förmiddagen, skulle vänta på ett paket som inte kom. Jag blir galen. Vid tre börjar jag jobba. Annars ska jag bara ta det lugnt och njuta av dagen tror jag minsann, har huvudvärk så känner att jag behöver ta de lugnt :)

Dammsuga skulle behövas... och laga mat.

Sweetheart <3

God natt.

Kollade precis klart sista Grey´s anatomy avsnittet på säsong 3. Varför skulle det ta slut ? Så himla bra. Men nu blir det säsong 3, desperate housewives istället. Men just nu blir det nog sängen.

Ikväll blev det glass och popcorn med Åsa och Lisa framför tvn. Lite sex and the city, men mest prat tycker jag allt. En trevlig kväll på cykel, vilket borde göras oftare.

Älskling, du är det bästa jag vet <3
Jag älskar dig <3

Grattis Pappa <3

I Fredags kväll/natt fick jag för mig att åka till älsklingen, tog mitt pick och pack och åkte iväg. Två rådjur och en död katt mötte jag under vägen dit. Wiggan var där hos älsklingen, han sov också där eftersom att vi skulle upp redan vid halv åtta för att åka till Herrljunga för att kolla på rally. Hämtade bakfulla Adde också. Stackarn. hihi.
Sedan blev det rally hela dagen, var hemma framåt sju på kvällen igen, så då tog jag och lagade stekt fläskfilé och färskpasta med creme fraiche sås till. Gott :) Sedan hade vi en sån där myspys kväll då vi bara låg framför tvn och slöade. Mycket skönt med sådana kvällar :)

Kom hem för en liten stund sedan. Har hunnit diska upp all den sketna disken på bänken, betalat en räkning och nu ska jag smsa Lisa fisa så vi kan leka :)

Grattis pappa på födelsedagen ! Kan tyvärr inte fira honom eftersom att han är på Åland, men han fick ett litet sms idag i alla fall :)

Ikväll blir det varm smörgåstårta :)
Så måste ner och handla med.

Tom <3


Trött

är bara ett litet ord för vad jag är. Sjukt hur man kan vara så trött. Steg upp vid åtta tiden, hade inte vaknat av väckarklockan. Nu sitter jag ialla fall i salongen och väntar på mina varor. Hoppas dem kommer snart så jag kan packa upp dem och sedan åka hem och sova en liten liten stund till. Hihi.

Idag ska jag nog leka med Älsklingen :D Mysigt <3

Jag älskar dig <3

Seriefreak ?

Är jag ? Nej då. Har kollat Greys Anatomy nu i några timmar och jag kan verkligen inte sluta titta. Så grymt bra. Åh jag älskar det ! hahah.

Idag har jag varit duktig. En sådan dag då man gör bra saker hela dagen så att man kan lata sig hela kvällen sen. Först idag vaknade jag hos älsklingen, steg upp. Det var det första att klara av för dagen. Det var verkligen det svåraste att göra. Att se honom ligga kvar där, när han lägger armen om än och man vet att man måste lyfta bort hans arm från sin kropp för att man själv måste gå upp och åka hem. En hemsk känsla som jag hatar att vara med om, men som man ibland tvingas till. Jag älskar att få vakna upp bredvid Älsklingen och bara ligga och titta varandra djupt in i ögonen, då känner jag hur mycket jag älskar min pojkvän. Jag älskar den känslan.

Men det var inte det vi skulle prata om nu, när jag kom hem plockade jag ihop lite saker och åkte ner till salongen där jag tillbringade alla timmar mellan halv 11 och 4, jag fördröjde tiden med att göra klart lite småsaker där nere, klippte mamma, pappa och jesper och städade lite granna. Ja så nu är det riktigt fint där nere men det jag egentligen var där för kom aldrig. Väntade på mina varor hela dagen, så nu måste jag vänta imorgon också.

Vid fem åkte jag upp till simhallen för det hade varit kaos där igår, så jag var tvungen att hoppa in och jobba en liten stund. Men inget kaos idag så jag behövde bara jobba 1,5 timme. Så när jag kom hem tog jag mig ansvaret till att städa bilen. Oj vad duktigt kände jag. När jag kom in efter det var klockan halv 8 och jag spelade monopol med min bror som bad om det. Så han fick sig en omgång och sedan satte jag igång med lite mat till hela familjen. Tacos fick det bli !
Är man inte duktig ?
 
Därför förtjänar jag lite Grey´s till nu innan det blir sängen.

God natt <3

Värnamo nyheter

Värnamo nyheter kommer till mig om en halvtimme, eller de kommer till salongen. Uhhh, vad ska jag säga liksom? och ja vi får la se vad det blir. haha. Nervös? Ja, varför ? Vet inte. Åhhhhhh

Kanske leka med älskling idag :D Hoppas !

Pusss <3

En roadtrip med tha family !

Igår blev det en liten tripp genom sveriges västkust. Först tog vi oss igenom öppna landskap och slutna bokskogar med mig som kartläsare upp till kungsbacka. Gick mycket bra måste jag säga. Väl där framme lastade vi in schamponering till min salong. Sedan gick turen vidare mot varberg. Åhh vilken sommarkänsla. Varberg är verkligen sveriges finaste ställe under sommaren, inget ställe slår varberg. Lätt att jag ska köpa stuga där senare i mitt liv.

Efter en lunchpaus hos familjen boberg fortsatte vi mot shoppingstället Ullared. En snabb tur på 1,5 timme blev det där inne. Handlade faktiskt en hel del som jag inte hade behövt egentligen men som slank ner i korgen ändå. Ne så farligt var det inte. Köpte mig ett par nya jeansleggins, Desperate Housewives, underkläder och en del städgrejer till salongen.

Efter ullared bar det av hemåt så jag for iväg till älsklingen efter att jag gjort lite våfflor till familjen.
Har precis kommit hem ifrån Tom och nu ska jag fixa med lite skyltar och annonser till salongen.

Älskar dig <3

Mmm Marabou...

Sommar... en underbart god choklad. Har hört av vissa att de dissar den smaken totalt samtidigt som jag har hört att den hissas av andra. Jag ger den ialla fall en hiss och hoppas att den stannar ett tag.

Regnig dag idag.

Men sådana dagar gör det ingenting att man få vakna upp med älsklingen ganska sent :) Han åkte tyvärr hem vid halv två tiden för han skulle göra nått, kommer inte ihåg vad. Bra minne jag har va?

Har inte hunnit med något inlägg tidigare idag eftersom att jag har spelat monopol med mamma och jesper, men slutade spela med jesper för fem minuter sedan. Vi bröt, mamma hade åkt ut för länge sedan. haha.

Händer ikväll då? Lika jävla lite som vanligt :(

Ska åka till Ica och köpa mig en coca cola och en bit choklad.

Tom <3

En sann bloggerska...

skriver korta inlägg men ofta. Ja där passar ju inte jag in just för tillfället ialla fall men jag kan ju försöka förbättra mig. Det gäller bara att ta sig tid till det, men nu har jag ju semester så varför inte? Dessutom blir det inte så jobbigt att skriva så långa inlägg. Det blir små, korta som alla orkar läsa.

Nu sitter jag och väntar på Älsklingen. För han kanske kommer hit. Jag hoppas på det ialla fall.

Tom <3

Egenföretagare...

vid 19 års ålder? Ja, vill man verkligen någonting så måste man ju testa. Som jag. Jag vill verkligen bli egen företagare. Jag vill inte stå i en salong där jag har en massa folk som bestämmer över hur jag ska göra. Jag vill klara mig själv och stå på mina egna ben.

Salongen börjar bli riktigt fin nu. Har satt upp speglar och satt ihop en massa möbler till salongen. Jag har också nästan gjort klart hemsidan till salongen. www.glisten.se, visitkort är klart och schamponeringen hämtar vi på Söndag. Nu börjar det likna en salong där nere ialla fall. Ska försöka hinna med att ta några bilder så ni får ta er en tjuvtitt innan jag öppnar. Bara två veckor kvar :D

Nu ska jag beställa pizza.


Tomis <3


Semester !

Nu har jag äntligen lite semester. En vecka är ju bättre än ingenting iallafall. Ska man hitta på på sin semester då? Kanske leka med älsklingen ? :) och göteborg en sväng. Får la se vad som händer. Hoppas på lite fint väder så man kan få lite solbränna. Annars åker jag till solen om den inte kommer till mig !

Saknar min lille älskpälsk. Tihi <3

Nu ska jag snart kolla twilight och sen blir det sängen :)

Tom Theorin <3

En dag kvar

Sen har jag semester :D Är det inte underbart ? Eller semester och semester, är ledig en vecka iaf :D Sååå underbart skönt. Tyvärr är inte Åsa och Lisa hemma :( men får la iaf hoppas på fint väder.

Jobbat idag, grymt mkt att göra, hann ju knappt med att käka. Stressigt där ett tag men det redde vi ut bra jag och Olivia. Imorgon däremot är jag själv, jag får la hoppas att det inte är riktigt lika mkt att göra då, samtidigt som det är kul att ha mkt att göra också eftersom att tiden går fortare då :)

Efter jobbet blev det träning i friskoteket med mamma.

Nu ska jag snart sova. God natt gott folk <3

Tomis <3 

Grattis Älskling ! :D

Sitter hos älsklingen och väntar på honom. Han har hoppat in i duschen. Klockan är sent så det blir nog sängen rätt snabbt hoppas jag. Idag tog Tom körkort :D Underbart bra <3 :D Har jobbat några timmar i cafeterian idag med, oj vilket samarbete jag och Olivia hade där ett tag när vi hade typ hundratjugofemtioelva beställningar med mat. Det var inte nådigt ska jag säga er, men visst klarade vi det bra minsann :D Hur ska vi klara oss själva nu resten av tiden? Tur att vi har imorgon också på oss att samarbeta. Ne nu ska jag dra mig, älsklingen kommer :) Tom Theorin, Jag älskar dig <3

Fullspäckad dag.

Började dagen hos världens underbaraste. Bäst att få vakna vid din sida <3

Sedan var jag tvungen att bege mig hemåt för att hämta mamma, moltas och jesper. Vi skulle till värnamo för att inhandla lite till salongen men det fick inte plats i bilen så det får bli en annan dag. Sedan åkte vi till Apladalen för att leka av oss i lekparken i ösregn. Mycket mysigt. haha. Blev lite fika och så med. Sen åkte vi hem, slängde i mig lite mat innan det var dags att börja jobba.

Efter jobbet blev det friskoteket med mamma, 15 min crosstrainer och 20 min intervaller på löpbandet. Gott gott.

Nu är det sängen och sista avsnittet av Grey´s Anatomy för denna säsongen :O

Puss på alla !

Tomis <3

Toppeneftermiddag med Tjejerna :)

En helt klart lyckad eftermiddag med Åsa, Lisa och Sara. Mycket god mat, gott fika och sist men inte minst världens bästa sällskap ! Kan det bli bättre? Filmen hann vi dock inte se eftersom att det blev för mkt prat istället. haha.
Tack för sällskapet, tjejer <3

Förmiddagen spenderades på High Chapparal med Mamma, Pappa, Jesper och Moltas. En helt okej förmiddag :)

Ikväll blir det Älsklingen :) Mys <3

jag älskar dig <3

Söndag på Ikea.

Idag vid halv tolv tiden åkte vi, jag mamma pappa och julia upp till Ikea för att inhandla saker till Salongen. Det blev en massa saker inhandlat. Nu är det bara lite smågrejer kvar att köpa. Skönt ! Ska väl ner någon dag nu i veckan om jag hinner och fixa iordning sakerna, skruva och lite så om jag nu kan lyckas med det ! Hihi Men jag är ju en tjej som klarar allt vet ni ;)

Väntar nu på maten, Falsk fläskfile och ris med sås. Gott :D Sedan bär det hem till Älsklingen :) Myyys <3

Nu blir det lite Grey's innan maten :)

Puss på er <3

Tomis <3

Helg :)

Efter att ha jobbat 54 denna veckan är jag helt totalt slutkörd. Ändå blir det jobb nästa vecka också. Men ja, det blir ju faktiskt pengar av det som tur är. Sitter just nu ute i solen och fikar med mamma, pappa och farfar. Ballerina kex, mums. Igår kväll blev det filmkväll med bror och syster. Först Dirty Dancing 2 och sedan Bruce den allsmäktige. Kom i säng halv ett men satte på Grey´s Anatomy och somnade inte förrän halv tre.

Steg upp vid kvart över åtta, gick ut och gick en runda med Meja och mamma.

Händer annars idag?

Tom Theorin <3
I love you <3

RSS 2.0