Måndag igen.

Då var det måndag igen och en ny vecka. Ledig idag för att det inte finns så mycket att göra på Heco just nu. Men imorgon jobbar jag i cafeterian så då gör det ju inte så mycket. Ska också träffa min säljare imorgon. Spännande.

Igår kom vi hem runt 8 så åkte till älsklingen som jag inte hade träffat på några dygn. Vi satt och kollade på sagan om ringen till typ 1 på natten sedan blev det läggdags framför discovery. Vaknade inte förrän 1 idag. Sov helt enkelt bort hela dagen, men det behövdes. Skönt att få en sovmorgon med Älsklingen någon gång <3

Nu ska jag iväg till ICA. Vi ska inventera där idag med Innebandyklubben. Ja vi får la se hur det går. 

Tom ♥ Amanda 

Sista dagen i storstaden.

Det har verkligen varit en underbar helg. Har varit borta och ätit frukost nu. Havregrynsgröt och äppelmos. En bra uppladdning innan loppet. Så nu gick jag och la mig i sängen framför datorn en stund igen innan de andra har ätit färdigt. För då ska vi packa ner allt i väskorna och slänga ut det i bilen för sedan ska vi dra oss ut mot gärdet. Elitlöparna startar vid 12.00 så vår start kommer att gå runt 12.30. Sedan tar det en timme för oss att ta oss runt. Idag SKA jag minann klara mitt mål i alla fall. Förra årets mål var att inte gå. Vilket jag....klarade ! :D Så i år har jag nytt mål som jag SKA klara.

Igår åkte vi först ut på söder och gick i lite affärer. Sedan åkte vi ut till Skärholmens köpcentrum och gick i lite affärer där. Tyvärr har jag inte köpt så mycket kläder. Lite har det väl blivit men inte speciellt mycket och inget märkvärdigt. Har inte hittat någonting som jag ville ha så där på direkten, ändå är man i storstan? Vart finns alla snygga kläder liksom? Nu har vi varit på fyra olika shoppingställen men ändå har jag inte hittat så jättemycket.
Men men lite kommer jag ju hem med i alla fall.

Kvällen igår tillbringades ute på Djurgården inne på Gröna Lund. Först testade vi den nya "Insane" där. Fy fan vad härlig. Världens underbaraste attraktion helt klart. Sedan var det ju sommarkrysset och en massa artister. Thomas Ledin, Martin Stenmark, Markoolio, Benjamin Wahlgren, Alcazar och som programledare min favorit, Måns Zelmerlöf. Förövrigt så såg vi också Kicken i The poodles, Pernilla och Linus Wahlgren och sist men inte minst kungens kompis, Noppe. haha.

Annars har vi sett Olga i Andra avenyn, Christer Lindarf och en till som jag just nu inte kommer på vem det var. 

Ne nu ska jag packa ihop allt och sen drar vi. Hörs ikväll eller imorgon igen.
Ha en bra dag !


Älskling, jag saknar dig <3 

Gamla Stan och Drottninggatan

Idag har vi klarat av Gamla stan och Drottninggatan. Inga roliga affärer där så inhandlade "bara" ett ascoolt turkost nagellack, en ny mascara och ett fotoalbum. Men imorgon blir det nog mer shopping eftersom att vi ska göra söder och skärholmen. Underbart bra! Hoppas på bra shopping och ännu en rolig dag med alla tjejer.
Till middag idag blev det mogolisk buffe. Mums !

Nu ligger vi alla i våra sängar på rummet och mjölkar kossor på Farmville.

Snart sovdags för att vila upp oss för ännu en dag på stan.

Saknar min älskling ! Likaså världens bästa tvillingar som gör mitt liv underbart !



Kärlekar dig <3

Den stora staden.

Nu har vi anlänt till den stora staden, Stockholm och har käkat lite Tacos, druckit vin och bara suttit och tjötat hela kvällen. Kommer bli en riktigt rolig helg känner jag. Den har ialla fall börjat bra.

Imorgon ska vi först bort till Stadion där vi hämtar våra nummerlappar tills på söndag. Sedan drar vi oss tillbaka in mot stan. Där vi ska strosa runt och shoppa hela dagen. Underbart att få spendera lite pengar, tur att man fick lön idag. Hihi.

Nu ska jag tvätta bort smink och borsta tänderna, sedan blir det att läsa lite cosmopolitan och sova.


Tom, jag älskar dig <3

Stockholm, Here I come !

Nu åker vi om drygt två timmar. Hinner inte sitta vid datorn mer, för den ska packas ner nu. Uppdaterar nog ett inlägg ikväll när vi har anlänt till vandrarhemmet i bredäng. Hoppas jag har fått med mig allting nu.

Har hunnit baka en kaka, målat naglarna väldigt fint, röda med vita små blommor, packat allt och nu ska jag bre mackor och lite så.

Ha en bra dag !
Puss <3


Tom, Jag älskar verkligen dig <3

Lite desperate sen blir det god natt.

Ligger nu i sängen, har inte packat än och vi åker imorgon. Men jag har ju hela förmiddagen på mig :)

Nu blirr det ett avsnitt av Desperate Housewives och sen ska jag sova :)
Puss och God natt !


Tom, jag älskar dig <3

Snart klar för dagen...

Skönt ! Bara två kunder kvar, det vill säga att jag har cirka en och en halv timme kvar på salongen eftersom att min första kund av dessa två kommer om 25 minuter. Så lite dötid fram tills dess, men att ta det lugnt har ju ingen dött av. Jag har trots allt redan hunnit med 5 klippningar sedan klockan 14.30 idag. Inte illa pinkat må jag säga.

Jag vill göra något nytt med mitt hår, men vad ? Hjälp mig !

Förresten så fick jag hem en massa kort som jag beställt så nu ska jag köpa ett album, kanske i stockholm och klistra in alla korten ifrån studentresan, balen och studenten där i. Kommer bli så bra. Dessutom ska jag sätta mig ikväll och göra mina Tackkort sen studenten med. Bättre sent än aldrig ! :)

Pusssss på alla sötisar ! Bajs på alla fulisar ;) hihihi

Ps, så kan ni bli medlemmar på http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=69931 och samla poäng till gratis presentkort ! :D

26 Augusti.

Vi går snart in i september månad vilket jag faktiskt längtar lite över att göra. September = Höst ! Jag gillar hösten, den är vacker och unik på många sätt, men det bästa av allt är ju ändå alla mysiga kläder man kan stoppa på sig.

Just nu står jag på salongen, ska vara här till 7 ikväll om inte längre. Men skönt att det är lite kunder i alla fall, sen ska jag inte klaga, jag är ledig imorgon och på fredag :D För imorgon åker jag till Stockholm :D:D Åhh jag längtar verkligen. Så ikväll ska jag packa ner allting inför en helg fylld av shopping ! :D

Åsa och Lisa, jag längtar som tusan nu till Va va det? 26 september? Iså fall är det exakt en månad idag ! WiiihooO ! :D Det kommer bli en oförglömlig utekväll med lite shots, glada miner och rosenström. Underbart!

Nu ska jag snart ha min första kund för idag så ska fixa iordning lite här nu innan hon kommer.
Ha en bra dag !

Tom, Kärlek <3

Huvudvärk.

Idag jobbade jag bara till klockan halv elva på Heco. Sedan lämnade jag Åsa och Lisa i sticket, vilket inte gjorde Åsa så värst glad men faktiskt så tror jag att hon klarar sig bra, hon sitter säkert med sin sista plåt nu och ska snart skriva i lönelistan och gå hem för dagen.

Jag själv har precis anlänt till salongen, har två kunder nu idag eftersom att jag har stängt halv torsdagen och hela fredagen denna veckan. Ska bli så skönt att komma iväg med alla "Tjejer" till Stockholm över en helg :D Underbart kul ska det bli. Blir nog en hel del shopping, Ben and Jerrys glassställe inne i gamla stan, sommarkrysset och självklart Tjejmilen på söndagen innan turen går hem igen. Åh vad jag längtar.

Har en dundrande huvudvärk och ont i hela kroppen idag efter gårdagens träning. Skönt ! (Y)

Ne, nu kommer snart kund 1 av 2.
Pusshej !

Kärlek <3


Träning.

Idag blev det innebandyträning för första gången efter uppehållet. Grymt skönt att komma igång igen! Underbart kul och underbart roligt. Tyvärr kanske dte inte blir något seriespel för oss i år. Vi har inga spelare! Inte någon snäll varelse som vill ställa upp? Vi behöver dig !

Nu ska jag ut och Kortis med Lisa. Sen blir det sängen och ett avsnitt desperate housewives. hihi.

Puss <3

Söndagsjobb

i simhallen.  Underbart, noot. Usch, jobbar hela veckorna och säger ändå ja till en söndag i simhallen. Åhh jag fattar inte varför. Tur att det är lite bra ob-timmar idag iaf. Tjänar ju en hel del så att säga.

Vad händer senare idag då? Jo, jag vet inte. Jag ska skicka in lite bilder och så. Sen vill jag till älsklingen. Vi får la se om jag får tag på rymlingen :)

Pusssss och massa kärlek till min älskade <3

Dålig uppdatering

Ja jag har helt enkelt inte orkat skriva något inlägg sedan sist. Igår efter jobbet fick jag åka till jönköping för att hämta Meja som opererade bort sin knöl igår. Så nu går hon här hemma med tratt och rakad mage. Men fin blir hon min älskling <3 Hon sov oroligt inatt likaså jag, hon låg och gnydde vilket gjorde att jag var tvungen att hela med henne så att hon blev lugn. Tillslut somnade hon men vaknade efter nån timme igen, då var det dags för gos igen, så höll vi på hela natten. Men det är det värt <3

Idag fick vi åka in till värnamo, till apoteket för att hämta ut hennes medicin (smärtstillande). Det bästa av allt var att hon älskade medicinen så det gick lätt att ge henne den.

För övrigt har det varit en väldigt långtråkig dag. En skitdag helt enkelt, men hunnit med två avsnitt av Desperate som hamnade i min postlåda igår. Underbart !

Saknar min älskling jätte mycket :( <3


Pastasallad med Tonfisk.

Lunchen idag bestod av Pastasallad med Tonfisk till. Gott tycker jag minsann. Enda fisken jag äter faktiskt.

Undrar hur det går för MejaPeja. Kanske ligger hon nu nersövd på operationsbordet, eller sitter hon i en liten bur och är ledsen för att hon känner sig ensam men samtidigt glad för att hon gör hanhundarna TOKIGA nu när hon har börjat löpa. haha.

Nu ska jag cykla ner till salongen och ta hand om åsa, min vän.
Hoppas denna eftermiddag går fort så jag får åka hem och ta det lugnt, eller kanske en tur till jönköping. Nice !

Saknar dig <3

Operation Meja.

Meja är just nu avlämnad hos veterinärena hos djursjukhuset, de vet fortfarande inte vad det är för knöl hon har på magen, det kan vara cancer men i så fall en godartad, det kan vara en fettklump, men dem vet inte. Dem ska ialla fall ta bort den och skicka iväg den på prov så får vi veta vad det är om cirka 10 dagar. Meja är ensam på sjukhuset nu, utan en enda som hon känner, men jag antar att dem tar god hand om henne. Sen får vi hämta henne antingen ikväll eller imorgon. Jag hoppas på ikväll, då får jag åka och hämta henne efter jobbet.  :) Min lilla voffsing <3

Just nu sitter jag på Salongen, är vrålhungrig, åt inte någon frukost idag, hann helt enkelt inte. Valde att sova en kvart extra istället. Här på salongen är det ovanligt lugnt idag. Har tre kunder i eftermiddag. Men förhoppningsvis dyker någon upp snart som vill snagga sig lite.

Om en vecka är jag på Stockholms alla shoppinggator och shoppar gärnet ! :D Underbart !

Tom Theorin <3

God natt min skatt.

Nu har jag och mamma suttit och kollat på en massa gamla kort. Jag kom fram till att min lillebror var världens sötaste när han var liten. Riktigt söt liten pojk. haha.

Men nu är det dags för mig att sova, det är ju trots allt en dag imorgon också innan det blir helg. Men innan dess blir det först lite film, 17 again eller vad den heter :)

Älskling, I miss you <3


Det där med skolan.

Det känns konstigt nu när alla omkring än  börjar skolan, syster blir minst på gymnasiet, bror blir störst på låg och mellanstadiet. Men vad blir jag? Fast i hårt arbete? Är det såhär jag vill ha det? Jag gillar ju det men samtidigt längtar jag något grymt mycket till skolbänken igen. Att kunna gå upp på morgonen och veta att man ska llära sig något nytt denna dag. Vad gör jag? Jag går upp går till jobbet och förstår hur svårt det är att få alla nöjda. Det är krävande. Inte alls lika enkelt som när man gick i skolan. Men jag antar att man vänjer sig, visst !?

Har precis haft lunch. Det blev ingen Asia Garden. Det blev en halv kebabrulle istället, både jag och mamma var mätta sen frukosten så ingen skulle ha orkat slänga i sig en hel buffé så det får nog bli nästa vecka istället eftersom att hon imorgon åker till Jönköping med Meja. Min lilla Mejsy ska nämligen operera bort sin lilla knöl <3

Nu väntar jag på en kund som kommer om 20 minuter, efter det är det ingen rast och ro förrän klockan 8 ikväll. Fast ändå skönt för då går dagen fortare :)

Lovely <3

God morgon Sverige !

Nu har jag haft min första kund för dagen. Ska snart ner en runda till banken och fixa lite. Sedan har jag en kund kvar innan lunch och idag är det inte vilken lunch som helst utan en lunch ihop med mamma på Asia Garden. Förhoppningsvis iaf. Beror på hur fort det går med min kund men jag tror att det ska ordna sig. Just nu är jag dock inte så hungrig eftersom att jag åt en rejäl frukost som bestod av Kellogs K special och en macka !


Förresten så är Desperate Housewives säsong 4 påväg hem till mig ! Underbart !

Nu blir det banken. Ciao !

Kärlek <3


En fika hos farmor.

Kvällen tillbringades minsann inte framför tvn iaf. Istället tillbringades den med farmor, farfar och pappa. Myspys <3 Farmor gjorde fika åt oss som vi satt och avnjöt ute i solen i två timmar. Underbart <3 Sedan kom vi hem och pappa gjorde Fläskfilé,ris och bearnaisesås, gott !

Nu är det sängen som gäller och härmed säger jag God natt, trots allt så har jag en lång dag framför mig imorgon.
Pusss mina älsklingar <3

Tom Theorin, du är det bästa jag vet <3

En liten paus.

En liten paus mellan kunderna är inte helt fel. Jag hinner slänga i mig ett äpple, sitta och kika runt på snygga höstkläder och bara pusta ut. Om en halvtimme kommer nästa kund, men nu är det bara två timmar kvar av denna dagen. Skönt ! Tjänat ihop en bra slant idag iallafall.

Efter jobbet ska jag slänga mig i soffan framför tvn. Där ska jag ligga en timme och glo och sen ska jag ut och gå en runda med Meja. En liten runda ialla fall, sen ska jag försöka komma i säng så fort jag kan. Skönt !

Tjock

<3

A la lindström.

Idag var det jag som fick göra maten efter jobbet, det blev spagetti med räkor A la Lindström. Ett mycket enkelt och smidigt recept som går fort om man har allting hemma.

Matlagningsgrädde
Räkor
Strimlad purjolök
Citron
Cayennepeppar
Paprikakrydda


Du kokar i hop allt i en stekpanna och serverar med kokt spagetti och en klick creme fraiche. Mums !

Sedan blev det en långpromenad med min bästa vän <3 Underbart i detta väder ! Nu ska jag måla naglarna, fixa med bokföringen lite och sen ska jag till Tom, min älskling. Blir förmodligen en löparrunda och massa mys <3 Puss !

Kärlek <3

Långpromenad.

En långpromenad med världens bästa Basssstiiis! Underbart <3 Våra samtalsämnen tar aldrig slut och vi kan verkligen prata om allt mellan himmel och jord. Känns underbart att ha en sån bra vän att promenera med <3

Långpromenaden tog hela en timme innan vi var hemma igen och gud så skönt det är i luften ute. Vi älskar det, både Åsa och Jag ! :)

Nu har jag lagt min voffsing i buren så hon har redan somnat. Så nu ska jag göra detsamma, dock inte krypa in i buren utan ner i sängen. Eller jag ligger redan i sängen men a, ni fattar vinken. Jag ska sova. hihi.
God natt alla småkryp där ute.

Mandy <3 Tomis

Beyonce - Halo

Finns det något bättre än när denna underbart vackra kvinna sjunger denna otroligt bra sången? Jag älskar låten, min favorit just nu helt klart.

Idag blev det jobb på skruvplocken, tjänade ihop en hel del trots dålig skruv. Intressant minsann. Har mina korta korviga fingrar blivit steget snabbare på Steni ? Ja för trots allt så tycker faktiskt Åsa Lindström att dem är korviga och korta, hon erkände detta hemska för mig idag. Åsa, SOM OM JAG INTE VISSTE DET!? men du var helt enkelt TVUNGEN till att försäkra mig om det. haha.

Eftersom att jag aldrig målade naglarna igår så ska jag göra det nu, sen ska jag nog upp och sola en snabbis med om mamma och julia skulle träna. Får se hur det blir med den saken.
Uppdaterar ett senare inlägg vid läggdags.


Ciao <3

Här kommer äntligen lite bilder, ialla fall på någonting. haha

Här har vi outfiten från igår.


'
och här har vi de små krabaterna.


Nu ska jag måla mina naglar.
Ciao sötnosar ! <3

Rubrik

Klockan är 11 och jag har redan hunnit med att käka frukost, en långrunda med Meja och städat av sen igår. Bra jobbat tycker jag. Trodde jag skulle sova tills nu typ men en viss hund ville inte sova längre så sen gick jag aldrig och la mig igen.

Sen vill jag ju tacka för en otroligt bra kväll igår, trots att filmen var kass. haha

Så vad händer idag ?
* mamma och pappa kommer hem :)
* kanske utebio, får se vad jag känner för
* en löparrunda hade suttit fint?
* åker nog förmodligen till älsklingen efter utebion. :)

Nystädat

Nu är det nystädat i hela huset typ, eller har dammsugit överallt iallafall och plockat iordning. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig för ikväll. 

Ser fram emot en kul kväll med en massa tjejprat, kräftor, räkor och massa annat gott. :D Men vi brukar alltid lyckas vi !

Uhlala <3

Ny design och en tripp till värnamo.

Eftersom att jag satt så själv hemma här igår så gjorde jag om min design (igen) men nu har jag börjat fatta hur man får den bra :D Får la se när jag ändrar nästa gång.

När jag sedan vaknade idag framåt 11 tiden så slog det mig att jag ville ta en trip in till värnamo, vilket jag gjorde. Jag brummade iväg med Eskroten som den kallas och gick i lite affärer. Var inte ute efter någonting speciellt, ville bara göra någonting. Men jag fick iaf med mig lite saker hem, lite nya sminkborstar eftersom att Meja har käkat upp mina andra. En ny rouge, en eyeliner och en ögonbrynsfärg. Välbehövligt faktiskt.

Nu håller jag på att städa upp lite innan mina gäster kommer sen ikväll. Det blir kräftskiva minsann! Mysigt med lite tjejsnack för en hel kväll :D

Ne nu måste jag fortsätta dammsugningen på mitt rum.
Ha en bra dag, uppdaterar nog lite senare.


Sweetheart <3

Make up stores kurser.

Har suttit och kollat in Make up stores kurser som dem har. En 3-timmarskurs i grupp låter väl inte illa? Vilka är på? Så kul att få lära sig lite grunder ialla fall. Någon gång i livet ska jag ju iallafall gå Makeupstudions 11-veckorskurs för att bli färdigutbildad makeupartist. Men Make up store är ju en bra början ?  350 kronor/person.

Sitter helt ensam hemma nere i soffan, den äckliga svarta katten går omkring utanför och skrämmer mig, jag hatar att vara ensam hemma i ett stort hus, ändå vill jag flytta hemifrån. Fast inte till ett stort hus i och försig. Längtar nu tills jag har betalat alla räkningar och jag kan börja få lön för mödan.

The Island går på tv nu på kanal 5. Riktigt bra film faktiskt. Ett tips till er som inte vet vad ni ska kolla på.

Saknar min älskling här hemma i ensamheten :( <3

Couscoussallad med vitlökssås.

Couscoussallad med vitlökssås blev det till lunch idag. Smarrigt med lite bubbelvatten till det. En soda stream förgyller verkligen vardagen.

Har nu hunnit med en kund efter lunch och snart kommer dagens sista. Sedan kan jag åka hem. För här vill jag inte sitta utan att göra något. hihi. Skönt att komma hem tidigt en fredag också för den delen.

Någon som vet något bra som går på Tv ikväll? Känner nämligen för en kväll framför tvn.

Tom,youaremystar <3

God morgon, god morgon.

Åh vilken underbar dag. Härligt väder och Fredag :D Kan det bli mycket bättre ? Slutar fem idag. Hoppas att dagen går fort, men har en hel del kunder så det tycker jag att den borde göra. Kanske man till och med kommer hem lite tidigare. Kan ju alltid hoppas.

Ikväll blir det nog en väldigt lugn kväll för mig och Meja. Vi är ikväll ensamma hemma, så det blir nog en långpromenad faktiskt. Skulle behövas både för mig och henne. haha. På tal om motion så  var jag och Älsklingen ute och sprang igårkväll när jag kom till han. Så himla skönt när man väl tar tag i det. Dock springer Tom mycket fortare än vad jag gör, men nån gång kanske jag kommer ifatt? haha

 Nu kommer snart dagens första kund, så nu ska jag avsluta det här.
Ha en fortsatt bra dag.

Tom ♥ Amanda

Vill ha, vill ha, vill ha.


En ursnygg stövlett jag hittade på HM. Kan man annat än att älska den ?
Men snart är det ju Stockholm så då kanske den hamnar i en liten shoppingpåse :) hihi

Crush, lakritsvax.

Jag älskar det. Underbart bra vax som luktar lakrits. Helt fantastiskt faktiskt.

Nu har jag en kund kvar innan lunch, har redan avklarat fyra. Sen blir det god Tacopaj som syster yster har gjort till mig när  jag kommer hem. Jobbar ju sent idag. Ända till klockan 8. Lite jobbigt faktiskt, men kanske kan gå hem tidigare om jag inte har någon kund då vill säga. Hihi.

Ne nu kommer snart min kund, ska hinna plocka iordning lite först. Puss hej !


Tom , Jag saknar dig <3

Fika på Bernts.

När klockan slog 18.00 idag kom Sara in och bokade klipptid, så bad hon mig också att följa med till bernts att fika med henne, åsa och Lisa. Det är ju inget man tackar nej till. Trodde inte en fika kunde ta så lång tid. hahaha. Efter att Bernts stängde vid 19.00 gick vi ut och kunde inte slita oss ifrån platsen, där stod vi i en och en halv timme och tjötade bara en massa strunt som vi tjejer gör. haha. Men en kul vardagsgrej som borde göras oftare. Kräftskiva på lördag :D Tralalala, då kan vi fortsätta där vi var tjejer. hihi.

Nu är jag helt slut efter en dag på jobbet, blev en del att göra ialla fall. Skönt det, inte så kul att sitta där och inte göra någonting. Nästan hela veckan är fullbokad. Skönt !

Kanske blir det Reftele i natt ? Jag hoppas ! <3

Tom <3


På att igen..

Då har jag precis haft lunch och står nu i salongen och väntar på första kunden för idag, sedan har jag några stycken efter hand i dag som jag ska ta itu med och sedan slutar jag vid 18.00. Skönt !

Nu kommer hon !

Work, work, work.

Nu är jag åter igen på jobbet, Det vill säga salongen. Måndagar och Tisdagar = Heco Onsdag, Torsdag och Fredag = Salongen. Jag gillar variationen. Jag menar om man ändå måste jobba alla dagar så tycker jag det är bra med variation. Så här hade jag kunnat jobba livet ut. Eller nej det hade jag inte kunnat. haha.

Idag blev det en tallrik jordgubbskräm med mjölk och en grov macka med ost och tomat på till frukost. Hoppas jag klarar mig på det en stund. Har ju inte lunch förrän klockan 12.30. Men jag klarar mig alltid.

Jag har slarvat bort (ovanligt?) min sladd till kameran, det är därför jag är så seg på att lägga in bilder här på bloggen och överallt. Haverdalsbilderna har liksom fortarande inte kommit in ? Förjäkligt !

Ne, nu ska jag städa lite här nere tänkte jag innan mina kunder börjar droppa in.



Tomis <3

Hej du där, sakta i backarna.

Åkte till Tom igår kväll. Trött och sliten efter en dag. Tyvärr, eftersom att jag alltid somnar, fattar inte vad jag gör för "fel". Finns det inga uppvakningspiller som gör susen ? :)

Nu är jag trött på det här. Kan aldrig riktigt ta tag i mitt liv. Det är svårt, riktigt svårt men jag måste. Jag måste tvinga mig själv, det går för långt. Detta får mig att må riktigt dåligt psykiskt och jag har alltid mått dåligt över det. Någon gång kanske man vänjer sig tänker jag? Eller någon gång kanske man tar tag i det och ändrar det till det bra? Varför ska man aldrig kunna vara nöjd som man är? eller varför strävar alla efter "size zero" även jag som inte ens lyckas med mitt personliga mål. Åh, jag MÅSTE !

Nu sticker jag ut och går en runda. En början på en ny start.
Rensa skiten ur kroppen och börja ett nytt liv med självförroende och självkänsla som jag inte behöver ljuga om.



Tom Theorin, You make me smile every single day <3

Bra vinst...

Idag gjorde jag en mkt bra insats på jobbet. Tjänade cirka 950 kronor på 5, 25 timmar. Mycket bra tycker jag allt.

Efter jobbet kom mamma och hämta mig på Heco och vi drog vidare mot djursjukhuset i jönköping med Meja. Hon har ju en stor knöl på ena sidan som dem i värnamo inte vet vad dom ska göra med. Vilket inte Jönköping visste heller. Dom har ingen aning om vad det är, möjligtvis brock men troligen inte. Men dem har röntgat henne och så nu, så alla veterinärena skulle samlas för att titta på detta verk. På fredag ringer dem igen ! Hoppas på ett glädjande besked.

Nu bär det av mot reftele :) <3


Sweetheart, you make my day <3

ingen rubrik.

Igår kväll efter 85-årskalaset i Lammhult blev det lite Ben & Jerrys med Åsa och Lisa i soffan framför tvn. Senare på natten ringde älsklingen och ville ha skjuts hem ifrån skogen :) Så jag sov där i natt, kanske åker dit ikväll igen. Beror på hur det blir med veterinären imorgon och lite så. Jag hopppas på det iaf :) att få åka till honey i natt igen <3

Nu ska jag upp och käka. Kanske släpper huvudvärken jag har då? Efter lite spagetti och köttfärssås. Sedan ska jag ta min glass och sätta mig framför tvn en stund innan jag måste städa upp på mitt rum. Ska också hinna få in lite bilder som jag kan visa er ifrån haverdal och lite annat smått och gott :)


Pusssss <3

Tom, jag älskar dig mer än allting annat <3

Älskling <3

Sitter hemma hos älsklingen nu efter en hård vecka med jobb ! hihi. Han är i duschen nu sen blir det mys och film kanske? Hoppas :) <3 Ne, har inget mer att säga nu. Pusshej. Jag älskar dig, Tom <3

Gott väder och glada människor.

Vädret är underbart, synd att man inte får vara ute och njuta. Det får bli en annan dag helt enkelt. hihi. För nu jobbar jag och sliter för fullt på salongen. Riktigt kul att ha så mkt kunder. Det trodde jag faktiskt inte om första veckan. Men det ramlar in folk hela tiden tycker jag allt :)

Nu har jag en kund kvar och sedan kommer Åsa nertrampandes på hennes cykel, så ska vi cykla hem tillsammans :D Dessutom ska hon handla av mig med :D haha.
Det blir en bra dagskassa trots allt idag. 7 kunder + Åsa :D Inte illa pinkat ! hiih

Ne nu kommer min kund snart. See yaa !


Tomis, jag älskar dig över allt annat <3

God natt inlägg.

Nu ligger jag i sängen redo för ett avsnitt Desperate innan jag somnar. Kom aldrig i säng så tidigt som jag hade hoppats på. Men sånt är livet. Sista arbetsdagen imorgon för den här veckan, sen är det helg :D Skönt.

Blev en längre runda med lilla mejsyy efter jobbet än vad jag hade tänkt mig. Gick ett varv runt samhället och när jag var på väg hem igen mötte jag självklart två riktiga goingar, nämligen Lislyyyy och Sarisen :) I like ! Så då tog jag en sväng om med dem också :) Mycket trevligt, flickor ! 1 ½ timmes promenad är inte illa pinkat. hihi

Jag saknar min älskling. Fick ju sova med han förra natten men tråkigt att sova själv och dessutom så sover jag inte alls lika bra själv. Vaknar hela tiden om nätterna medan med honom känns allt så bra så jag sover i lugn och ro ända tills väckarklockan ringer och ännu lite längre eftersom att jag inte hör den när jag sover hos honom. haha. Så hårt sover jag när jag sover där. Underbart !

Ne, Men God natt !

Tom, Jag älskar dig <3

Långtråkigt...

...att sitta här nere i salongen när man inte har en enda kund förrän efter lunch. Kan ju lika väl sitta hemma och svara i telefon, men nej, någon kan ju komma in och vilja ha tid. Åhhh, jobbigt !

Jag är något sjukt trött nu för tiden och jag kan inte fatta varför. Det går bara inte hålla ögonen öppna. Tycker synd om älskling, jag kommer dit på kvällen, somnar direkt och åker tidigt på morgonen. Jag kan inte ens ligga och titta på en film med min älskade. Jag måste helt enkelt skärpa till mig, för så här vill jag inte vara. Är ju som ett omkringgående lik hela dagarna. Så efter jobbet idag, SKA jag sova tidigt så jag förhoppningsvis hinner sova ut.

Hoppas denna långa dag går fort.
Pusshej !

Tom, jag älskar dig <3


Det rullar på.

Jag har haft två kunder i förmiddags och nu har jag precis haft lunch, mätt och god och redo för en fullspäckad eftermiddag här på salongen.

Ne nu börjar jag snart. Puss hej !

Tomis <3

Öppningspremiär !

Nu har jag precis kommit ner till salongen och börjat jobba. Eller som ni ser så har jag inte börjat jobba än. Första kunden kommer om en timme och en kvart. Men tyvärr måste jag ju ändå vara här eftersom det kanske kommer in någon som vill handla eller boka tid eller något liknanade. Lite jobbigt om jag själv får välja. Fruktansvärt varmt här nere faktiskt. Har öppnat ett fönster men får nog öppna det andra med, solen gassar ju på idag :)

Förresten så kom min söta farmor med en blomma till mig och salongen igår, så den står här framför mig på disken. Söta lilla farmor <3

Ne, nu ska jag betala nån räkning och plocka lite här i salongen innan kunderna kommer.
Ha en bra dag ! Uppdaterar nog senare om hur det går/gått.

Tom Theorin, you are beautiful <3


Helspäckad dag i göteborg.

Ja herregud. Att följa kartan är inte jag och mamma så bra på. Eller rättare sagt så funkar det inte när mamma läser kartan och jag kör, det funkar utmärkt tvärtom. Dock vill det inte säga att jag är en dålig förare utan mamma är en dålig kartläsare. Vi körde 4 mil fel inne i hela göteborg totalt. Kan det bli värre? haha.

Tillslut kom vi ialla fall fram till grazette där jag kunde få mina grejer. Bra ! Sedan bar det av hemåt igen. Lagade lite mat och sedan åkte jag ner till salongen och fixade det sista inför imorgon. För imorgon slår jag upp portarna :D

Ikväll tog jag och Åsa en långrunda! Skönt ! <3

Nu blir det sängen och Desperate Housewives.
God natt !


Älskling <3

God natt, my cat !

Okej, dåligt skämt.

Nu ligger jag i sängen och ska sova, men först blir det ett avsnitt Desperate housewives. Upp och jobba imorgon. Jobbar hela veckan, buhu. Dock öppnar jag salongen på onsdag :) Spännande, men skrämmande, men det ska nog gå bra =)

Tom, jag hatar att sova utan dig ! :(
Älskar dig <3

Trött och sliten.

Kom inte hem förrän halv fem i natt ifrån Öster. Men skoj hade vi iaf :) Sedan blev det bums i säng och sov ända till klockan 1 idag. Snacka om att man sovit bort hela dagen. haha. men fan så skönt. hihi.

Åkte hem vid halv tre från älsklingen och är nu hemma och gör ingenting, har suttit ute i solen med mamma en stund. Skönt väder. Har dock inte orkar klänga på mig bikinin. Så något brun, ne det har jag inte blivit.
Saknar redan haverdal med dem bästa <3

Nu ska jag betala en räkning och sedan lägga mig framför tv:n med lite Desperate Housewives säsong 3 !

Hörs senare !
Tomis <3


En snabbis..

hinner jag skriva här medan älsklingen är borta och hämtar adde. Vi ska ut i skogen till Öster och hälsa på med en grogg eller två, eller just det ! Jag är chaffis ;) hhiihhi Nu kommer pajkarna. Btw, så var jag och älsk duktiga och sprang innan :) Gott ! Tom <3

Fika, Ullared och Städning.

Idag när vi vaknade käkade vi lite frukost och sedan blev det ut i solen, har dock ingen ro till att sitta still, så medan Lisa pressade begav jag och Åsa oss iväg på en promenad till affären för lite fika. Wienerbröd och Bullar. Mums ! Vi bestämde oss även för att åka hem idag och ta en tur över ullared hem. En snabbvisit där och jag handlade för 35 kronor begav vi oss hemåt. Där väntade 1 ½ timmes städning eftersom att mamma och pappa skulle slippa komma hem till en bomb. Så nu är det rent och fint i huset efter min goda insats.

Nu kollar jag på djungelgeorge och väntar på att få träffa mamsi och papsi. Saknar dem faktiskt efter en vecka och två dagar.

Måste göra mig någonting att äta, men vad ?
Förslag ?

Tomismyloverboy <3 :)

RSS 2.0